Громадське обговорення

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Вот в этом не могу с Вами не согласиться. Получилось, действительно, нехорошо. Т.е. задавая вопрос, надо быть готовым услышать любое мнение, а не то, которое хочется. И, если пообещал опубликовать мнения форумчан - то нужно было так и сделать.


Послухайте - з цієї теми були різні думки. І було рішення комісії про організацію опитування. І були слова секретаря міської ради, що опитування не буде. Тобто, будь яка думка оприлюднена, на позицію офіційну не впливає не вплине і не може вплинути, бо це питання в компетенції влади. А якщо немає обговорення, його не відкрили, то для чого його проводити? Для чого воду в ступі товкти ?

Цитата:Кто свидетельствует?
- "жителька будинку № 59"
- Как фамилия?
- ???
- Это оформлено документально?
- Нет, судя по всему.


Іва - суд, і тільки суд. Виставлення позову до мене і позов зустрічний від мене. Бо у мене настрою показувати вам це відео не буде ніколи. Тільки за вимогою суду. Удачі в пошуках коментарів щодо моєї персони. Зверніться в Автозаводську райраду - вам допоможуть це зробити швидше.
Горожане
+ 509
Аксакал

писатель (02.08.2012, 12:47) писал:Послухайте - з цієї теми були різні думки. І було рішення комісії про організацію опитування. І були слова секретаря міської ради, що опитування не буде. Тобто, будь яка думка оприлюднена, на позицію офіційну не впливає не вплине і не може вплинути, бо це питання в компетенції влади. А якщо немає обговорення, його не відкрили, то для чого його проводити? Для чого воду в ступі товкти ?


Вибачте, але я не зрозуміла..То Ви кажете, що було рішення про доцільність опитування. То вже не було. А для чого тоді тему вікривали?
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
Был в субботу на улице Квартальной.
Возле синагоги имеется памятный камень жертвам холокоста.
Таким образом, получается,что в городе будет ДВА памятных знака холокосту.
Гм. А зачем два ?
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Забаненные
+ 33
Почетный
гражданин

AD (20.08.2012, 21:13) писал:Таким образом, получается,что в городе будет ДВА памятных знака холокосту.
Гм. А зачем два ?


Просто одной синагоги мало-две надо, ну а где её обустроить как не в мемориальном парке жертв холокоста.
Даже если у тебя нет ничего – у тебя есть жизнь, в которой есть всё!
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
10:43, 22.08.2012

Цитата:Вибачте, але я не зрозуміла..То Ви кажете, що було рішення про доцільність опитування. То вже не було. А для чого тоді тему вікривали?


Спочатку комісія міськради обговорення відкриває, а далі секретар міськради - через три дні оголошує, що ніякого обговорення не буде. Саме питання вирішують на сесії міськради без участі кременчужан - у депутатів є такі повноваження. Ми ж в цій ситуації можемо лише дивитися за тим, що відбувається.
А сама ситуація цікава - є точка зору представників "Свободи" та ПР - не називати назвами за історичними подіями. Є нейтральні назви. Є точка зору представників музею та влади - назвати сквер за подією і з цим завершити.
Як на мене, в самій суперечці задіяні земельні питання - там наскільки я розумію має поруч постати двоповерховий ресторан з відкритою терасою. Звідси - одна причина не дуже розумних, як на мене, дебатів.
Бо в принципі все що відбувалося до цього в Кременчуці - вшанування пам"яті проходило за самими подіями. Принцип такий . Була подія, позитивна чи негативна (головне - історична для міста) - вшановуємо. Не було - не вшановуємо. По моєму, так справедливо, ніж про одне згадувати, а про інше замовчувати.

Цитата:Никто это от него не требовал. Мы знаем свою власть
Потому то,что власть игонорировала мнение народа-это уже никого не удивит и никто писателя в этом не обвинит.
Он мог про это напечатать в газете? Мог.
Не сделал-вот и справедливые претензии.
Если б его хозяин был против,то писатель нашел бы способ пояснить это,что он хотел,но ему не дают


Не буде цієї статті в газеті. І не тому , що мені дають чи не дають. В "Програмі плюс" немає цензури. А тому що я принциповий противник цієї справи - розкопування дитячих могил і витягання звідти губних гармошек та дитячих кісток. Це мені не подобається і це мої погляди.
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру

писатель (22.08.2012, 09:51) писал:Не буде цієї статті в газеті. І не тому , що мені дають чи не дають. В "Програмі плюс" немає цензури. А тому що я принциповий противник цієї справи - розкопування дитячих могил і витягання звідти губних гармошек та дитячих кісток. Це мені не подобається і це мої погляди.


Итого, когда писатель очередной раз вылезет с вопросом о мнении народа,он заслуживает ответа:" Не фиг людей обманывать, лети дальше, в сторону юга...."
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
16:37, 25.08.2012
Друже - мене не цікавить точка зору тих, хто копає дитячі могили. Точка. І слава Богу, що таких "археологів" у нас небагато.
решту вже пояснив

Цитата:Спочатку комісія міськради обговорення відкриває, а далі секретар міськради - через три дні оголошує, що ніякого обговорення не буде.

Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
17:10, 28.08.2012
Іва - довожу до вашого відома, що депутати міської ради сьогодні таки прийняли більшістю голосів рішення про присвоєння назви "Меморіальних" двом скверам міста. Один - на вул. Київській -пам"яті жертв Холокосту. Інший, на проспекті "Полтавському" - пам"яті жертв Голодомору. Рішення прийнято більшістю голосів і слава Богу. Надалі думаю так і буде - присвоєння назв у відповідності до історичних подій
Горожане
+ 298
Великий Гуру

писатель (28.08.2012, 16:10) писал:Один - на вул. Київській -пам"яті жертв Холокосту. Інший, на проспекті "Полтавському" - пам"яті жертв Голодомору.


Что ж. Этого и следовало ожидать. А можно поименный или хотя бы пофракционый список проголосовавших?
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал
Iva
21:05, 28.08.2012
Скат,
Не заморачивайтесь!
Пусть всё идёт своим чередом. В данном вопросе историческая правда будет не к месту.
Я заполучил полный текст Акта Чрезвычайной комиссии - на 15-ти страницах, где приводятся свидетельства реальных, а не мнимых очевидцев. Там приводится достаточно фактов, как по местам расстрелов, так и описание страшных злодеяний фашистов. Мы долго этот вопрос обсуждали, рассматривали его с разных сторон... Люди, к которым я отношусь с глубоким уважением, убедили меня оставить всё как есть, и не "звонить в колокола". Пусть в этом вопросе всё будет, как будет. Достаточно других насущных исторических вопросов по городу, которые необходимо исследовать и решить.
Кстати, раздобыл я и план Кременчугской тюрьмы во время оккупации с указанием места расстрела узников тюрьмы на о. Большой (Зелёный). АД - вам не нужно? Могу поделится.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте