[Опрос] Нужно ли убрать памятник Ленину с главной площади Кременчуга?

0
Как вы считаете, нужно ли убрать памятник Ленину с главной площади Кременчуга?: Как вы считаете, нужно ли убрать памятник Ленину с главной площади Кременчуга?
1. Конечно - это пережитки прошлого
(55/49.11% голосов)
2. Нет, ничего нельзя менять
(57/50.89% голосов)
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Чому у Німеччині на знімають пам'ятники тим, хто їх переміг? Тому - що німці - це європейці. Знімати пам'ятники - це вандалізм.

писатель (23.02.2014, 23:41) писал:Історик Вахтанг Кіпіані - цитую - якщо вам кажуть про погроми, руйнування на Західній Україні не вірте жодному слову

Не плутайте сюди політику - не про це мова.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
Старший сержант запаса, Мені дуже сподобався виступ священника на нашому майдані. Історія це бумеранг,який рано чи пізно повертається. Колись давно нищили церкви - не без допомоги Леніна. Його ідеологія стала рушійною силою нищення тисячолітньої історії церкви , коли знищувались справжні осередки культури та храми, які могли би бути окрасою нашого міста. Цінності від Леніна на головній площі міста ніякого - це показово, що 7 листопада до нього прийшла невеличка кучка людей .Всі інші говорять за інерцією. Чому ви вважаєте, що місце цього пам"ятнику саме там? Я не чую жодного конструктиву з боку комуністичної партіїї нашого міста, окрім не чіпайте. На жаль є два варіанта або цивілізовано, або завтра молодь його знесе сама з набагато гіршими наслідками. До речі - на головній площі міста в жодній країні Европи не стоїть пам"ятник Леніну. То для чого він нам саме там де є. На місті Шапрана я б затра не намагалась зупинити демонтаж пам"ятника ,а вирішила питаннякуди його йому подіти.
Найкраще, "створене мною" - це мої діти... Дякую що ви є...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Тут немає смислу робити опитування - ви не переконаєте людей. То памятники епохи - наших дідів та бабусь. Але ми інші, до того ж памятник не буде зруйнований

Рішення сесії буде прийнято - ніхто не буде загострювати ситуацію. Музей - це нормальний варіант

Але якщо вам потрібні додаткові переконання, то є багато людей, які вам розкажуть що таке диявол і чим це все нам загрожує. Довга буде розповідь
Горожане
+ 180
Великий Гуру

Леди (23.02.2014, 23:43) писал:Історія це бумеранг,який рано чи пізно повертається.

Ви думаєте, він більше ніколи не повернеться?

Леди (23.02.2014, 23:43) писал:Цінності від Леніна на головній площі міста ніякого

Цінність є - вона полягає у тому, що він слугує запорукою спадкоємності поколінь.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 2
Проездом
оффтоп - так що з пам'ятником вирішили, коли приходити на видовище?
Только поступки что-то меняют. Если нет поступков, то все остается прежним.
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина

Старший сержант запаса (23.02.2014, 23:49) писал:Ви думаєте, він більше ніколи не повернеться?

Та він якраз в ці дні і повертається . На площі не місце пам"ятнику Леніна - там має стояти собор .
Tiramisu, у вівторок о 16-00 .
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Та розстроїв мене старший сержант. Будуть проблеми - планували в музей, але вочевидь не буде музею

Не хоче старший сержант компромісу, а це погано

Сайт газети - там все написано. Інакше прийдуть хлопці з правого сектору і заберуть памятник до Києва . Відвезуть його в Межигір"я або на дачу Пшонки
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
писатель, Ні мені шкода площі та постаменту. Потрібно ж розум мати в голові - це все кошти і не маленькі. У них є день подумати.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Та ніхто не буде тягти його тросами. Для чого - платформа є, великий кран 40 тон. Бо якщо впаде , то все розіб"є
Горожане
+ 117
Почетный
старейшина
писатель, Я теж саме питаюсь втлумачити іншим. Хлопці яким це горить розіб"ють цого нафіг радом з площею.

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте