писатель (28.05.2013, 20:55) писал:Товариство - шукаю журналіста. Вакансія ще є. Потрібен один співробітник. Робота нескладна - написання новин для сайту газети. Сайт практично готовий. Відповідаємо на 4 запитання: що, де, коли і чому. Ключову думку виносимо за принципом піраміди. Номер телефону 0665703767.
А Вам потрібна людина на постійну роботу? Я міг би поєднувати, наприклад, з основною. Якщо щовечора приділяв би 2-3 години...
На жаль, робота на ставку журналіста, приблизно з 9-00 до 18-00, робочий день ненормований. Але це буває дуже рідко. Чоловік чи жінка - різниці немає. Випробувальний термін проходимо і вперед.
писатель, эх, жалко я в декрете... А так был некоторый опыт работы в этой сфере, пока в госслужащие не подалась ))) Сейчас всё больше понимаю, что в качестве журналиста с удовольствием поработала бы ещё.
Я розповім як збирати. Це не проблема. Проблема її написати. Оце да. А знайти - це таке. Робота цікава між іншим, але важка. Переваги - ти ніколи не прив"язаний до 4-х стін. Недоліки - ти завжди маєш бути в центрі події і все знати. Але робота справді як на мене цікава - все ж 20 років вже працюю
пенсионер
гражданин