Молодой девушке требуется некоторое время, чтобы найти мужчину на всю жизнь. Это не мешает ей тем временем выходить замуж. (с) Колетт, фр. писательница
Шурик), я просто последняя время такая нервная стала из-за... журналистов...
Молодой девушке требуется некоторое время, чтобы найти мужчину на всю жизнь. Это не мешает ей тем временем выходить замуж. (с) Колетт, фр. писательница
Ось яка вам різниця ? Головне, що дівчина хоче працювати! А то більшість учнів універів просиджують штанці...і мріють, що директорами зразу будуть працювати! Краще допоможіть з роботою людині.
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем\'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть. Т. Шевченко
vinus (21.03.2012, 20:27) писал:Ось яка вам різниця ? Головне, що дівчина хоче працювати! А то більшість учнів універів просиджують штанці...і мріють, що директорами зразу будуть працювати! Краще допоможіть з роботою людині.
vinus, вы сами-то понимаете, что пишете? Вы себя поставьте на месте работодателя. Ну какому руководителю надо работника грамоте учить еще и деньги за это платить?
vinus (21.03.2012, 20:27) писал:Ось яка вам різниця ? Головне, що дівчина хоче працювати! А то більшість учнів універів просиджують штанці...і мріють, що директорами зразу будуть працювати! Краще допоможіть з роботою людині.
vinus, вы сами-то понимаете, что пишете? Вы себя поставьте на месте работодателя. Ну какому руководителю надо работника грамоте учить еще и деньги за это платить?
Я якраз на місці роботодавця))) В свій час я секретарем працювала і російської мови я не вчила... у секретаря своя праця..в більшості мати гарну зовнішність, відповідати на дзвінки, та прийняти або відіслати факс.... всі документи шаблонні та друкуються на українській мові. Складається таке враження, що всі такі розумні....ну робить дівчина помилки...можливо вона вчилась в українській школі і не було уроків російської.... в ідеалі тільки бувають робітники в яких не треба вкладувати свій час, гроші.... людині треба допомагати..вона ще молода, і можливо через декілька років ця дівчина фору дасть всім нам, і їй буде байдуже на всю цю писанину, що тут розвели.
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем\'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть. Т. Шевченко
vinus (21.03.2012, 21:18) писал:у секретаря своя праця..в більшості мати гарну зовнішність, відповідати на дзвінки, та прийняти або відіслати факс.... всі документи шаблонні та друкуються на українській мові
эт не вся работа секретаря.. делопроизводство изучать тож надо.. и документы разными бывают.... то у вас наверное босс был мужчина и ему было пофиг, что там с документами, смотря на вашу мини-юбку. (напр.)
и есть предложение переименовать тему на "ошибки трудоустройства"
Каждый видит, каким ты кажешься, мало кто чувствует, каков ты есть...
vinus (21.03.2012, 21:18) писал:Я якраз на місці роботодавця)))
ну так и дайте девочке работу, возможно, именно вы и сможете разглядеть в ней потенциал. Если она училась в украинской школе, то и писала бы как вы, к примеру, (а вы, насколько я помню, раньше владели и русским языком неплохо) на украинском, а не каверкала русский язык.
vinus (21.03.2012, 21:18) писал:у секретаря своя праця..в більшості мати гарну зовнішність, відповідати на дзвінки, та прийняти або відіслати факс.... всі документи шаблонні та друкуються на українській мові.
тогда ей однозначно не сюда, как и большинству, кто так считает. Почему-то не особо у нас со школьным аттестатом берут в нормальные учреждения секретарем девочек с красивыми... глазами))
Знаете, еще никто не отменял правила, что нужно многому учиться и работать над собой, чтобы чего-то в этой жизни стоить.
гражданин
старейшина
гражданин
старейшина
гражданин
Т. Шевченко
гражданин
пенсионер
Лучше дважды без прелюдий, чем единожды однажды.
И мыльные пузыри без мыла..
гражданин
Т. Шевченко
старейшина
гражданин