Существует ли понятие кременчугской журналистики

0
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
91972, для "пробной игры в аналитику" у Вас очень недурно получилось!


Добавлено спустя 3 минуты 25 секунд:

Не может быть островка торжества высоких моральных ценностей среди моря безнравственности. Как не бывает просто чёрного и просто белого.
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
Горожане
+ 63
Почетный
гражданин

zzz-cd писал:Как не бывает просто чёрного и просто белого.


они начинают смешиваться лет после 25, а потом действительно мир становиться в оттенках серого.

zzz-cd писал:Не может быть островка торжества высоких моральных ценностей среди моря безнравственности.


В принципе как и в любом магазине, наивно ждать от менеджера проникновенной правды, его задача продать тебе товар, иногда нормальный, иногда полностью никчемный.
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Не может быть островка торжества высоких моральных ценностей среди моря безнравственности.


В цьому житті буває все. І тут теж є приклади - останні вибори. Ми всі знаємо, що роздавали як і скільки. Але серед всіх кандидатів у депутати міськради - один нічого не роздавав. І переміг. Тут мова про Ірину Федько - людина чесна і нічого вона не видавала, не роздавала. Але... Так що в житті буває всього

Добавлено спустя 1 минуту 42 секунды:

Інша справа, що вона буде робить, коли її колеги почнуть дерібан всього і всіх? Але час покаже
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
писатель,
У нее уже есть пара качеств- зависть и не то спонтанное,не то намеренное "подставление " других, когда ее никто не просил.
Базис достаточный,можно развиваться дальше , в сторону дерибана.
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Не знаю, хто там кого підставляє у вашому лікарському середовищі - але на мою точку зору - все ж ця людина є безкорисною. І таке можу сказати про багатьох - той же Несен Микола в освіті, або Юрій Попенко - в медицині. І таким був Фарина покійній. І таким же є Володимир Приходько - ВАТ КВБЗ...
І таж сама команда моїх колег з Телеграфу. І теж саме скажу про своїх дівчат з "Програми плюс". Людей нормальних у нас дуже багато. І на форумі цьому теж - всі люди нормальні.
І нормальні вони в тому сенсі, що розуміють - ніхто з них не житиме по 100 років. Тож за всіх умов, щоб там не було, залишаються людьми. Роблять так, аби не опускати при зустрічі очі та не відводити погляди від сорому.
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
писатель,
Не знаете - и не говорите. Бескорыстно сболтнуть начальству ,то .что необязательно тому знать- это тоже особый сорт бескорыстия....
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Бескорыстно сболтнуть начальству ,то .что необязательно тому знать- это тоже особый сорт бескорыстия....


Чи ми діти, щоб казати - он Петро списувати не дає, то він поганий? Чи нам по 18 років, що з роботи втік серед дня. А наступний день майстер викликає і каже - а де це ти був, що напарник твій запахався. І потім будеом ображатися на напарника бо видав ?
Це трошки різні речі - сьогодні я начальник, та завтра ні. Але ми всі працюємо і всякі ситуації бувають. Інколи просимо та не чують. Інколи нас просять, але ми не чуємо. Всього бува.
Та у підсумку ми все одно залишаємося нормальними. І авторитет людей цих, про яких йшлося, не падає.
Горожане
+ 63
Почетный
гражданин

писатель писал:Ми всі знаємо, що роздавали як і скільки.


Железная логика провинциальной журналистики. Люди полусвета: "Ми всі знаємо ... Розумні люди зрозуміють ... Що тут ще потрібно пояснювати".

Массоны мрут от зависти и "втаємниченості посвячених".

писатель, а давайте возьмем список депутатов (он уже есть) и Вы скажете кто и сколько, а что не скажете дополнят Ваши коллеги. Скажете веско, с фактами, и тогда это уже будет журналистика, а не тот муар содержанки в котором сидит наша пресса.
А если Вы этого сделать не способны, то зачем эти заигрывания в стиле "ну ми ж усі розуміємо".
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Докази потрібні , аби щось стверджувати. Один доказ вам у Віснику Кременчука Билина надрукувала - цілу машину грузову з цукром. І далі - вся епопея.
Що ще показувати - ви не бачите майданчиків та лавочок чи нових зупинок по дві штуки на одній зупинці транспорту ?
Інший доказ - як кандидати ледь не вбили одне одного - сам наводив у газеті . Ще один доказ ви можете побачити на власні очі перед Автозаводським судом у понеділок - пенсіонери прийшли здавати документи для перерахунку пенсій. Що ще потрібно ?
Розповісти увесь завод ЖБШ робив у Крюкові дороги ? Чи скільки грошей на рахунку в банку у Віталія Котляра - №2 у списку комуністів ? Так наводили вже і це теж.

Добавлено спустя 5 минут 33 секунды:

Ми всі розумні - тут на форумі. Життя - це трошки інша штука. То вам потрібно було буть на дільниці у день виборів на ЗОШ №21 і запитувати у кандидатів - хлопці, а ви всіх безкоштовно з Лашків везете на вибори своїми маршрутками чи через одного?
А коли почнете запитувать, підійдуть до вас троє хлопців і скажуть - а фотографувать не можна, бо маршрутки це приватна власність...
І тоді зберетесь та відповісте таке- та бачив я вас вісім разів в отому місці куди люди не ходять, щас буде такий скандал, що мало не виповниться нікому - ні вам, ні мені...
І також вам мабуть слід було відвідать школу №20, аби спитати у голови дільничної комісії - - парень, а чого бюлетені з твоєї дільниці валяються у день голосування на вулицях міста.
А парень цей потім буде на мобілку звонить у пятницю зранку і казать - та я ж ні при чому і нічого не знаю, а ви мене зацепили. Та бюлетені вроде ж наші, але насправді не наші. Мало шо там написано?
Горожане
+ 63
Почетный
гражданин
Я уже 15 честно посещаю избирательный участок во время выборов всех уровней и, знаете, никто и никогда не проделывал и не пытался проделывать эти предизбирательные трюки ни со мной, ни с семьей, ни с соседями.

Если верить писательским измышлениям, то все мое голосование и голоса людей не попадающих в Ваш разряд "обманутых и подкупленых" - коту под хвост.

А насчет журналистской борьбы за справедливость, грязь Вы видите только там где хотите увидеть (вернее только там где Вам укажут ее найти). Вопрос в том, почему одни машины с сахаром, маршрутки и пачки бюллетеней впадают в око, а другие попадают в мертвую зону и их с расстояния полуметра в упор не видно, остается без ответа.

писатель писал:То вам потрібно було буть на дільниці у день виборів


Я был и проголосовал, и ничего описанного Вами не встретил.

Очень напоминает ситуацию с мартышкой, которая полощет шкурку от банана в Днепре, чтобы отогнать крокодилов. А крокодилов нет, потому, что хорошо полощет.
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте