Существует ли понятие кременчугской журналистики

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Я уже 15 честно посещаю избирательный участок во время выборов всех уровней и, знаете, никто и никогда не проделывал и не пытался проделывать эти предизбирательные трюки ни со мной, ни с семьей, ни с соседями.


Не вопрос - там много об этом писали и говорили і до нашої суперечки теж. По моєму адвокат Ульянов про це розповідав

Цитата:Вы видите только там где хотите увидеть (вернее только там где Вам укажут ее найти). Вопрос в том, почему одни машины с сахаром, маршрутки и пачки бюллетеней впадают в око, а другие попадают в мертвую зону и их с расстояния полуметра в упор не видно, остается без ответа.


Розкажу чому одне в око впадає - інше - ні. Бо вихожу з дому і починаю йти - спочатку ЗОШ №21, потім академія біля Ізумруду, далі медучилище , далі академія (ЗОШ №15). Далі маршрутка і в дільниця на ЗОШ №19.
Далі колеги є мої, які мені розповідають, а я їм - що і де відбувається.
Частина з них на Молодіжному сидить. Інші - ходять навколо ЗОШ №20. Отак і живемо - до речі вже казав і не раз - ніхто і нічого не вказує і ніхто не диктує - що слід ставити в газету, а що - ні.
Горожане
+ 63
Почетный
гражданин

писатель писал:до речі вже казав і не раз - ніхто і нічого не вказує і ніхто не диктує - що слід ставити в газету, а що - ні.


А зачем?
Или Вы считаете, что я настолько туп, чтобы думать "вот приходит тов. Х и ложит на стол главреду конкретную директиву с перечнем материалов [для полноты шутки добавьте еще, что скрепленную личной подписью ]".

Да и не настолько журналистский надрыв значим в современном украинском политикуме. Кстати, последние выборы в нашем городе полное тому доказательство
Местная пресса лишь один из агентов влияния, роль которого постепенно падает от выборов к выборам.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ще раз кажу - ні мені, ні моїм колегам з Телеграфу, де дружина моя працює, не кажуть - це пишіть, а це ні.
Не кажуть, на натякають, не говорять, на папері вказівок не дають, по телефону не розповідають, через третіх осіб теж не передають. І при зустрічах теж нічого не кажуть.
Одне тільки сказали з самого початку - газета повинна бути цікавою та відображати різні точки зору. І все. Більше нічого

Добавлено спустя 17 минут 48 секунд:

А значима преса - чи ні? Не знаю. В усякому випадку тут на форумі казав, що від битви мільйонерів в міській раді нічого не зміниться взагалі. Гірше буде - бо перероозподіл між бізнес групами буде дуже великий. В газеті я цього не стверджував, ( не маю права висловлювати власну точку зору) але їхні ( депутатські ) програми, капітали, наміри - все це є. У колег теж саме - вони теж показали все по максимуму. А далі робити висновки - це справа людей , які ходять на вибори , або не ходять на вибори.
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
писатель,
Если вы уже не дитя,то не разражайтесь тирадами про то.чего не знаете.А то действительно, детский лепет выдаете про списывание.
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 63
Почетный
гражданин

писатель писал:Ще раз кажу - ні мені, ні моїм колегам з Телеграфу, де дружина моя працює, не кажуть - це пишіть, а це ні. Не кажуть, на натякають, не говорять, на папері вказівок не дають, по телефону не розповідають, через третіх осіб теж не передають. І при зустрічах теж нічого не кажуть.


Для Вас настолько важно убедить меня в этом? Или, повторяя мантру Вы сами начинаете в это верить?

Я думаю, от моего частного и, возможно ошибочного, мнения в Вашей журналистской практике ничего не измениться, равно, как ничего не измениться в моей жизни если ряд газет в этом городе исчезнет или появиться.

Давайте каждый останется при своем, тем более, что интересно было бы увидеть взгляды других форумчан, а ветка превращается бессмысленный диалог "двох цапиків на місточку".
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Для Вас настолько важно убедить меня в этом?


Ні - переконати вас чи не переконувати - це не так важливо для мене . Головне в цій справі для всіх нас - залишатися самим собою. Але суперечку і справді варто припинити. Життя покаже, що буде далі
Горожане
+ 10
Гражданин
день гнева в Кременчуге:

http://rutube.ru/tracks/3747592.html?v=b72bac56f95c33cbf3851f54f82e4362
Святой великомученик Георгий Победоносец моли Бога о нас!
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Джорджио - ну так тут же мова про покращення життя вже сьогодні. Ото, мабуть, беріть двоголового орла свого, чи двоголового бойлера - що у вас стоїть на відео і вперед до свого товарища Азарова. А шо робить ?
yur
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
Интересно , сколько человек из протестующих читало поэкт налогового кодекса.
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
91972

Звісно, можна у всьому звинувачувати журналістів, бо це найпростіше і найбезпечніше Особливо поставивши собі за мету довести, що я такий чудовий, бо не читаю газет ось уже багато років.

Ви пишете про списки. Скажіть: як їх могла фізично надрукувати хоча б одна з газет, якщо результати виборів до міської ради ТВК оголосила у п'ятницю після 17.00, а Автозаводська - взагалі о 23.00?
(Усі газети виходять зранку у четвер, окрім "ПРограми плюс", а верстаються до середини середи максимум).
Звісно, ми дали мажоритарників там, де знали і дуже приблизні прогнози за списками на підставі тих неточних даних, які мали на час виходу газети.



Цитата:А насчет журналистской борьбы за справедливость, dash грязь Вы видите только там где хотите увидеть (вернее только там где Вам укажут ее найти). Вопрос в том, почему одни машины с сахаром, маршрутки и пачки бюллетеней впадают в око, а другие попадают в мертвую зону и их с расстояния полуметра в упор не видно, остается без ответа.



Знаєте, і я, і мої колеги не перший рік моніторимо вибори. І так само, як ото ви - нічого не помічали. І на цих виборах я б нічого не помітила, якби сама не балотувалась. Бо не на дільниці все відбувається. Хоча цього разу мені телефонували з округа №1 і казали, що люди Холода роздавали гроші прямо через дорогу від дільниці.
Але питання в тому, що чиїсь слова - це одне. А докази - річ зовсім інша.
Багато чого і в своєму репортажі я написала, як то кажуть, на свій страх і ризик. Хоча, мені допомогли, як це не дивно, конкуренти - кандидати, які балотувались. І оту ж машину з цукром зафоткали саме вони.
Біда нашої журналістики в бідності. Це тільки за компом сидячи, можна фантазувати про всесильних акул пера, які мають величезний штат репортерів, камери і т.п. Можуть, дозволити собі розслідування проводити місяцями. Ви ось зробили висновки зневажливі на підставі одного номера "Телеграфу". А я Вам скажу, що ця газета була на голову вищою за багато всеукраїнських видань зі своїм проектом "Політичний Телеграф". І тільки Лара Артеменко та її колеги знають, скільки часу їм це коштувало. А вони ще ж і інші матеріали писали, і сайт заповнювали. І так по усіх редакціях. І це лише один аспект. А інший: наскільки журналіст захищений, скажімо, юридично. Коли як метод тиску на нього використовується позов до суду. І т.п.

Я, звісно, не виправдовуюсь. Проблеми в українській журналістиці існують. Але від читача корім категоричної критики хотілося б більше допомоги. У вигляді ідей і інформації
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте