Существует ли понятие кременчугской журналистики

0
Горожане
+ 63
Почетный
гражданин
[quote=Юлія Билина]Звісно, можна у всьому звинувачувати журналістів[/quote]
Вас ніхто і ні в чому не звинувачує. Я маю право на свою думку, так само як і будь хто інший.

[quote=Юлія Билина]це найпростіше і найбезпечніше[/quote]
А наші журналісти проходили всі вибори під кулями?

[quote=Юлія Билина]Ви пишете про списки. Скажіть: як їх могла фізично надрукувати хоча б одна з газет[/quote]
Я пояснив лише мотив, який спонукав мене придбати газети.
Відсутність там списків ніяк не вплинула на аналіз стор. 9 та 10, доречі там вся газета витримана у єдиному ідеологічному стилі.

[quote=Юлія Билина]я такий чудовий, бо не читаю газет ось уже багато років.[/quote]
- Рівень розвитку людини та її світогляд не перебувають у прямій залежності від читання газет. Так само як церква і релігія, школа і освіта не є тотожними поняттями.
- Я читаю приблизно ті ж інформаційні джерела з яких приходять новини на передовиці міських видань + дещо більше. Просто не розумію, навіщо платити за скорочену, спотворену і суб'єктивізовану копію при вільному доступі до оригіналу.
У питаннях міських новин - маю великі сумніви, щодо об'єктивності, спираючись на аналогію з українськими новинами.

[quote=Юлія Билина]Біда нашої журналістики в бідності.[/quote]
Повірте не лише матеріальній.

[quote=Юлія Билина]можна фантазувати про всесильних акул пера, які мають величезний штат репортерів, камери і т.п.[/quote]
Я таких фантазій не маю, відповідь на це питання вже звучала у цій гілці від zzz-cd.
[quote=zzz-cd]"Можно ли жить в обществе и быть от него свободным..."[/quote]

[quote=Юлія Билина]А я Вам скажу, що ця газета була на голову вищою за багато всеукраїнських видань зі своїм проектом "Політичний Телеграф"[/quote]
Я дуже радий за Ваших колег і їх проект. Можливо я не зрозумів його логіку "Політичний телеграф" саме і передбачає суб'єктивну політизацію журналістики. Це нормально у нашому політизованому суспільстві. Просто тоді не зовсім доречний писатель зі своїм "пишемо так як воно є".

[quote=Юлія Билина]А інший: наскільки журналіст захищений, скажімо, юридично. Коли як метод тиску на нього використовується позов до суду.[/quote]
Відповім тим, чим класично відповідають на цьому форумі: "Вас ніхто не змушує і ніхто не тримає".

[quote=Юлія Билина]Але від читача корім категоричної критики хотілося б більше допомоги. У вигляді ідей і інформації[/quote]
А вона вам потрібна? Потрібний політичний маркетинг і реклама.

Як сказав, років 15 тому один головний редактор до якого прийшли наївні читачі з гуманітарним проектом: "А там є скандали? Немає?! А, тоді ми цього печатать не будем, немає смислу". А з того далекого часу видання тільки погіршилися (копірайт, реклама), перетворившись на плацебо.
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
91972

Співчуваю
Горожане
+ 63
Почетный
гражданин
[quote=Юлія Билина]Співчуваю[/quote]
Совершенно напрасно. Я уверен, что очень мало потерял не читая городские газеты.

Лучше читать Станислава Ежи Леца:
Прямо не верится, что ложь существовала еще до изобретения печатного станка.
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель писал:Бо знаємо всі - як ці депутатські звання здобуто. Скільки тисяч гривень викладено, які були преміальні, хто скільки цукру роздав, де знаходили на вулиці чисті бюлетені?Що далі ?

А сенс з того, що ви все це знаєте? Що, від цього мандати у Таценюка чи Холода меншої вартості? Чи "НеРідне місто", яке оптом та в роздріб купило міську та районні ради буде відчувати себе менш комфортно? ЗМІ мають впливати на процес, а не бути стороннім спостерігачем, який заробляє під час виборів гроші на політичній рекламі від того ж "Рідного міста" та інших олігархічних кланів.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Свою точку зору на ці вибори вже виклав - закликав раніше викреслювати всіх, програми наводив і казав - це не наша війна, але тих, хто має дуже багато коштів.
А журналістів не настільки багато, як виборчих дільниць.
Той хто йшов на вибори, якщо вже вирішив, певно думав над тим, як все завершиться і як все зупинити
Горожане
+ 3
Гастарбайтер

Цитата: писатель
Бо знаємо всі - як ці депутатські звання здобуто. Скільки тисяч гривень викладено, які були преміальні, хто скільки цукру роздав, де знаходили на вулиці чисті бюлетені?Що далі ?

Добрый вечер Власнику теми. Вот Вы у нас всезнающий и + еще специалист по ЛЕВОМУ ФРОНТУ. А почему газеты сегодня не дискутируют по вопросу резкого поднятия арендных плат на землю до 4 кратного размера? Итого- с 1 го января 2011 - всем большой ЛИБЕРАЛЬНЫЙ ПРИВЕТ! Уже Земельное управление готовится. Арендаторы- тоже.

Писатель, где Ваша пресса всемогущая? Уже ведь и горсовет, говорят, давно проголосовал. Расскажите подробности. Рассчитайте нам пожалуйста, сколько будет теперь стоить в год стоянка для Прогресс -4 с Вихрем 25, например.
Вы так активно пишите, як воно Є. Так и тут напишите в подробностях. ок?
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель писал:Свою точку зору на ці вибори вже виклав - закликав раніше викреслювати всіх

Це - позиція. Але, завдяки такій позиції, на виборах перемогли ті, хто фарбував лави та купував голоси.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 63
Почетный
гражданин
[quote=Старший сержант запаса]ЗМІ мають впливати на процес[/quote]
Намагатися маніпулювати громадською думкою на користь певних політичних сил? Так вони цим і займалися. Просто, зараз нагадують собачку на льоду, поруч з рибалкою: "А шо я, а шо я, я сама офігєла".

[quote=Старший сержант запаса]Що, від цього мандати у Таценюка чи Холода меншої вартості[/quote]
А що, ті хто не потрапив до рад, люди значно більшої вартості? Де і яким законом прописано, що Таценюк і Холод це зло, а по "Рідному місту", поверніться до першого посту цієї теми, там у статті "Чому кременчужани проголосували саме так" дуже позитивні відгуки про цю політсилу, які звичайно випадково потрапили в добірку (написано "як воно є").
А завтра главред проснеться у іншому настрої і кременчужани полюблять "Рідне місто".

Просто наша журналістика створена для незалежного аналізу і формування суспільної думки приблизно "як с... для польоту" (Лесь Подерев'янський.

Маркетологи для політреклами оптом та вроздріб, які живуть від виборів до виборів, а у перервах труться біля владного тіла.
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата: А почему газеты сегодня не дискутируют по вопросу резкого поднятия арендных плат на землю до 4 кратного размера? Итого- с 1 го января 2011 - всем большой ЛИБЕРАЛЬНЫЙ ПРИВЕТ! Уже Земельное управление готовится. Арендаторы- тоже.

Сміх і гріх. Чи не Ваш Волга робить покращення життя вже сьогодні?А газети не дискутують тому, що не знають який буде міський бюджет наступного року і чи вистачить у ньому коштів, аби заплатити за тепло бюджетним школам та лікарням з новою ціною на газ. Бо як не вистачить грошей так ставки не в чотири рази піднімуть, а в чотирнадцять... Але це покращення життя і його потрібно пережить

Добавлено спустя 6 минут 10 секунд:

Старший сержант - при всі повазі до вас - навіть будучи обраним до міської ради вам не вдалося б змінити ситуацію. Міська рада за минуле скликання прийняла понад 9 тисяч рішень . І переважна більшість - по розподілу землі.
Там мінімум конструктиву, але максимум - дерибану
Горожане
+ 180
Великий Гуру

91972 писал:Намагатися маніпулювати громадською думкою на користь певних політичних сил?

Ні, я мав на увазі те, що вони мали "викривати" всі випадки нечесної боротьби, "брудні технології" в процесі виборів, а не говорити: не ходіть туди, там багатії тішаться, а ми і так все про них знаємо.

91972 писал:А що, ті хто не потрапив до рад, люди значно більшої вартості?

Це важко оцінити, адже як працює Холод кременчужанам відомо, а якби туди потрапив пан Y треба було б подивитися. Якщо Ви уважніше подиветесь на мій пост то побачите, що я мав на увазі: пан писатель все про всіх знає, як хто мандати добував, хто кому око набив і т.п. А користі з цієї інформації 0,0 %. Бо люди, які отримали мандати, чхали і на ЗМІ і на виборців: вони отримали те, що бажали і будуть користуватися владою так, як їм заманеться.
Артур Шопенгауэр

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте