І поки не пройде це покращення життя, коли місту постійно врізають бюджет - нічого не зміниться
Добавлено спустя 10 минут 6 секунд:
А ще нічого не зміниться аж доти - поки ми побачивши на вибори новий дитячий майданчик не припинемо казати, що цей кандидат кращий і він поставив у двір качелю раз на 5 років , то я за нього проголосую І нічого не зміниться доти, поки ми не згадаємо, що влада існує на наші податки.
Добавлено спустя 1 минуту 51 секунду:
УНІАН пише наступне про Запоріжжя. У нас теж саме між іншим
Цитата:Низька явка, продемонстрована жителями Запоріжжя в день голосування 31 жовтня, а так само високий відсоток тих, хто не підтримав жодного з кандидатів - показник зневіри народу в те, що влада може змінити життя людей на краще.
Добавлено спустя 2 минуты 30 секунд:
Цитата:Ні, я мав на увазі те, що вони мали "викривати" всі випадки нечесної боротьби, "брудні технології" в процесі виборів, а не говорити: не ходіть туди, там багатії
А недостатньо хіба того , що показали до виборів ?
Цитата:Бо люди, які отримали мандати чхали і на ЗМІ і на виборців: вони отримали те, що бажали і будуть користуватися владою так, як їм заманеться
... І спробувавши себе в ролі кандидата, я переконалась, що виборцям не надто була потрібна моя програма. І чесно кажучи, я не розумію, коли ситуаціія може змінитися. Бо замкнене коло: чому ми такі дурні? Бо бідні... І навпаки
писатель писал:Сміх і гріх. Чи не Ваш Волга робить покращення життя вже сьогодні?
Волга мало может повлиять на либеральное крыло правительства. А занят он ВЫРУЛИВАНИЕМ проблем области кредитных союзов.
Вы намеренно стараетесь выставить в дурном свете людей, прекрасно понимая, что если ЛЕВЫХ - 3- 4 человека, а Правых - все 34 и решается все голосованием???
Или Вы постоянно меняете точку зрения в зависимости от КОЧКИ СИДЕНИЯ? -
Старший сержант - при всі повазі до вас - навіть будучи обраним до міської ради, вам не вдалося б змінити ситуацію.
писатель писал:А недостатньо хіба того , що показали до виборів ?
Розумієте, коли великими літерами скрізь пишуть про чесноти кандидатів та партії, скрізь усміхнені обличчя і т.п. кілька рядків дрібним шрифтом про те, що кандидат Алєксєєв злий на кандидата Терещенка погоди не зроблять. Ви не так розставляли акценти, якщо Ви розумієте про що я говорю. Наприклад, та ж партія "Рідне місто". Чому ніхто не задався питанням: а чи партія це взагалі? Перед ким така "партія" може нести відповідальність? Якщо депутати від ПР чи "Батьківщини" в кінці-кінців хоч якось залежать від ідеології своїх босів на загальнодержавному рівні, то перед ким буде відповідати і для чого йде до влади "рідномістовець"? правильно, задля задоволення інтересів господаря партії, пана Матицина, який і так скупив половину міста. Чому про це жодна газета не писала до того, як "Рідне місто" почало брудну боротьбу?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
писатель писал:УНІАН пише наступне про Запоріжжя. У нас теж саме між іншимНизька явка, продемонстрована жителями Запоріжжя в день голосування 31 жовтня, а так само високий відсоток тих, хто не підтримав жодного з кандидатів - показник зневіри народу в те, що влада може змінити життя людей на краще.
Не вперше бачу як смакують цю фішку на сайті і в пресі. От молодці, розумні зневірені люди не пішли на вибори. Ганьба, мера Кременчука обрала 1/6 виборців міста. Ви бачили, що творилося на дільниці у школі №n, і не ходіть не доторкайтеся до цього бруду...
Відчуваєш себе придурком і запроданцем тільки за те, що ти з сім'єю побував на виборчій дільниці.
писатель писал:І нічого не зміниться доти, поки ми не згадаємо, що влада існує на наші податки.
Нічого не зміниться, доки місцеві депутати не зрозуміють що влада - це, перш за все, відповідальність. Я не можу нав'язувати свою точку зору, але б я порадив журналістам, доки передвиборчі листівки кандидатів-мажоритарників, які стали депутатами, та партій-переможців ще не викинуто на смітник уважно їх перечитати та зберігти. А десь через півроку розпочати перевіряти, як же обіцянки-цяцянки виконуються. До того ж ще друкувати, хто на сесіях виступає і з яких питань, плюс в системі для голосування зробити можливість відслідковувати, хто як голосував.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Цитата:я порадив журналістам, доки передвиборчі листівки кандидатів-мажоритарників, які стали депутатами та партій-переможців ще не викинуто на смітник уважно їх перечитати та зберігти. А десь через півроку розпочати перевіряти, як же обіцянки-цяцянки виконуються.
Лара Артеменко якраз це і робила в "Політичному Телеграфі", аналізуючи діяльність кандидатів у мери. За що отримала комплімент від 91972 в суб'єктивізмі, політичній заказусі і т.п. Та, власне, навіть не в цьому суть. А в тому, що цей проект, як виявилось, виборцю був менш цікавий, ніж запропонована готівка і пакунок з харчами.
писатель писал:За що відповідальність - за колективні рішення у розподілі землі ?
За свої слова під час передвиборчої кампанії, за рідне місто (без лапок), за хворих дітей та самотніх пенсіонерів, за погані дороги....
писатель писал:Тут чесно скажу - цього ніхто не очікував.
А от мені один знайомий розповів, що один з ідеологів "Рідного міста" ще до початку кампанії говорив, що вони (тобто "РМ") просто куплять голоси виборців (у прямому та переносному смислі), що вони й зробили. А "Батьківщина" з Регіонами навіть не сподівалися, що ці хлопці такі зухвалі. Перші сподівалися купувати помірковано, другі розраховували на адмінресурс на чому й прогоріли.
Як мені розповідали, за кілька тижнів до виборів було проведено "соціологічне" опитування з питанням: "чи згодні ви продати свій голос на виборах?" Тих, хто відповідав "так", узяли на олівець. А далі їм запропонували стати "агітаторами". Роль агітаторів Ви знаєте...
Артур Шопенгауэр
гражданин
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр