Свобода слова в СМИ

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Друже - мова тут про ЗМІ і про життя ЗМІ

Бо коли журналісту кажуть - що він подлец, мерзавец і с ним разберутся, і все це відбувається у присутності свідків, то якось воно не того. То що в такому випадку після слів чиновника робить ?
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (30.11.2012, 15:02) писал:Все написано справедливо і чесно

писатель (30.11.2012, 15:02) писал:приватного телебачення й не надавати перевагу одному з них

А приватне телебачення может выборочно отдавать предпочтение на выборах кандидату с которым больше дружит (денег платит, и т.п.)?
Как-то так у Вас всё "честно", что аж тошно.
Своеобразная у Мельника "свобода слова".
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 14
Местный
Горожане
+ 74
Великий Гуру
В смисле, а кому надали перевагу ? Як на мене Шаповалов був в ефірі не менше ніж Надоша

Товариство - є закони. Їх нікому не можна порушувати, але владі в першу чергу не можна. І мова тут і про телебачення і про газету. Є законні способи, а не підкилимна боротьба.
Горожане
+ 14
Местный

писатель (30.11.2012, 15:49) писал:Шаповалов був в ефірі не менше ніж Надоша

я ж говорю - клиника. с манечкой
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Не знаю - при чому тут клініка. Шаповалов на ГЕС був ? Був. Шаповалов цеглу на екрані клав - клав. У школі він був . Був і не в одній. В Києві тролейбуси мацав - мацав. На водоканалі київському був ? Був... Там маса сюжетів була. Які тут запитання ?Точно штук триста - а ще згадав - салют був, торт їв, за епіскопом ходив. Там йо - як начнеш згадувать, так це надовго

Абсолютно не менше, якщо не більше.
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (30.11.2012, 15:52) писал:Товариство - є закони.

Вот именно, вам суд явно указал на их нарушение.

А вы болт забили на выполнение решения суда. О каких законах Вы говорите?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Прокуратура перевіряла виконання рішення суду. Порушень не виявлено. Не виявлено, бо суд не вказав - яка ліцензія, на що ліцензія і взагалі це справа Нацради. Але вам стане легше як Візіт тимчасово не працюватиме? А чим легше ?
А пана Шаповалова за оту хрень де було написано - хто у скільки років хворів трипером - судить будемо ?
Сергію - у заяві представників ЗМІ йдеться лише про тиск влади на газету та телекомпанію. Причому - це не газета телекомпанії Візит. Ми вже якось тиск переживемо

Да, до речі наступні вибори депутата міськради 27 січня - замість Шаповалова
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (30.11.2012, 16:24) писал:і взагалі це справа Нацради

Нацрада имеет полномочия рассматривать и выносить решения по нарушениям предвыборного законодательства?

писатель (30.11.2012, 16:20) писал:Але вам стане легше як Візіт тимчасово не працюватиме?

Мне всё равно, потому как я его не смотрю.

писатель (30.11.2012, 16:24) писал:А пана Шаповалова за оту хрень

Докажите и судите. В чём проблема?

писатель (30.11.2012, 16:24) писал:йдеться лише про тиск влади на газету та телекомпанію

Телекомпания по-моему сама этого добивалась. Зачем мэра в Полтаву отправили?
А с газетой вообще разговор отдельный. Вы как не школу, так газету паровозом тащите.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
22:47, 30.11.2012

Цитата:Докажите и судите. В чём проблема?

В смисле доказувати ? Оце да - чи я не помню газету "народна правда" тиражем 80 тисяч , де всіх окрім пана Юри облили таким брудом, що на 25 років вистачить? Що мені потрібно тут доказувати - що не я цю газету випускав? Так я вам скажу - я такого дерьма ніколи не робив.
Що ще потрібно доказать ? Хіба хто мера в Полтаву відправляв ? Та ні, але ми не можемо показувати що у нас молочні ріки по місту течуть. Це буде неправда. І на цьому я теж стою - життя буде показано саме таким, яким воно є насправді.

Цитата:Нацрада имеет полномочия рассматривать и выносить решения по нарушениям предвыборного законодательства?

Якщо є факт позбавлення ліцензії, то це справа нацради. Ну а стосовно школи, то я був і залишуся на тій точці зору - що закривати школу, лікарню... - це остання справа. Бо спочатку потрібно подивитися - документи лежать перед мною Автозаводської райради.
Друже Сергію, то за ними, що я бачу 55,28 відсотків всього бюджету Автозаводського району йде на структури державного управління. Але бюджет району за 9 місяців склав 106 мільйонів гривень. Тобто чиновники вже з"їли половину цих коштів. Скільки там казав Андрій Погрібний, ми отримаємо економії на закритті школи - 600 тисяч гривень.?Ну, ну - це вам про школу та міську владу , яку ви дуже любите. Ми любимо теж, але не так сильно

Сергію , хоче хто цього чи не хоче, але особисто моя точка зору така - в газеті, в якій працюю, життя буде показано таким , яким воно є. Ні гіршим, і не кращим. Бо це життя й як його словами не прикрашай, воно від цього не зміниться. Отак буде справедливо

То я і кажу - перш ніж на дітях починати економити - зекономте на чиновниках . Вони нам дорожче обходяться, ніж школи та дитячі садки всі разом узяті

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте