Да і ми не скатилися до чорнухи - якщо влада робить позитивні речі - ми про це пишемо. Робить негативні речі - теж пишемо. Нікуди подітися з цього човна .
По пресе - есть статьи закона. И там точно запрещается виселення. В заяві посилання є. По земле - пусть розбираются. Сесія однає дає таке рішення. Друга сесія - протилежна. Суди для цього є
Цитата:Например?
В Телеграфі багато нормальних журналістів. І не тільки там. Мудрих людей, які не будуть вскакувати і кудись летіть по першому крику, а спочатку думатимуть - вистачає
У Федора Чужі посада не довічна. Це виборна посада і заради Бога - потрібні тут ті журналісти, які працюють. Але як на мене - це питання нині взагалі не принципове. Бо колективи ЗМІ нині роз"єднані на дві частини. Одна частина - підписала заяву яку ви поставили - це комунальні ЗМІ і наближені до влади. Всього - три. Решта - заяву цю не ставить і взагалі нічого не ставить. І газет таких по моєму п"ять, де відмовилися підписувати цю заяву і ставити теж.
Актуальні теми Кременчука обговорюватимуть в прямому ефірі
Кременчуцька телекомпанія «Візит» розпочинає проведення ток шоу з метою обговорення актуальних міських проблем та залучення мешканців міста до їх вирішення. Перший такий прямий ефір заплановано провести у форматі провідних українських телеканалів, у п’ятницю 11 січня. Початок телепередачі, яку анонсують - о 21-00. «Ми починаємо ток шоу, на яких обговорюватимемо реальні міські проблеми. Перша така - це корупція. Щодо участі у телепрограмі мешканців міста, то для такого передбачено інтерактивне голосування», - зазначає "Програмі плюс" головний редактор кременчуцької телекомпанії «Візит» Анна Плаксій. За її словами, у програмі також візьмуть участь місцеві журналісти, які зможуть спільно з мешканцями викласти своє бачення проблем і свій варіант їх вирішення. Очікується, що ток шоу до участі в якому запрошуються представники міської влади триватиме у прямому ефірі ТК «Візит» півтори години. Особливість такої передачі – повна відсутність редагування. «Люди мають право на висловлення свого бачення ситуації та на висловлення своїх думок»,- висловлюється з цього приводу Анна Плаксій.
писатель, Мне интересно, как "обговорення актуальних міських проблем та залучення мешканців міста до їх вирішення" сможет решить проблемы? Не уровень города это...
Тема особисто моя, про що хочу сказати і ми там всі будемо - приватизація кімнат у гуртожитках. А як вирішити - там мерія прийняла спеціальне Положення. От саме воно нас і цікавить
І по цьому приводу наступне скажу - хлопці - ви хочете гроші? Не питання. Але не шукайте їх у гуртожитках. Там їх немає, не було і не буде ніколи
Друга проблема яку б я особисто підняв - це хлорування питної води. На нас витрачають - на місто по тонні хлора щодня. А нещодавно мені випало подивитися, які вони - черги мешканців міста в онкологічному диспансері ? То скажу - черга така сама як в годину пік перед касою в АТБ