Свобода слова в СМИ

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Да і ми не скатилися до чорнухи - якщо влада робить позитивні речі - ми про це пишемо. Робить негативні речі - теж пишемо. Нікуди подітися з цього човна .
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (12.12.2012, 00:31) писал:коли спілку журналістів очолить представник журналістського колективу

Например?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
02:38, 12.12.2012
По пресе - есть статьи закона. И там точно запрещается виселення. В заяві посилання є. По земле - пусть розбираются. Сесія однає дає таке рішення. Друга сесія - протилежна. Суди для цього є

Цитата:Например?

В Телеграфі багато нормальних журналістів. І не тільки там. Мудрих людей, які не будуть вскакувати і кудись летіть по першому крику, а спочатку думатимуть - вистачає

У Федора Чужі посада не довічна. Це виборна посада і заради Бога - потрібні тут ті журналісти, які працюють. Але як на мене - це питання нині взагалі не принципове. Бо колективи ЗМІ нині роз"єднані на дві частини. Одна частина - підписала заяву яку ви поставили - це комунальні ЗМІ і наближені до влади. Всього - три. Решта - заяву цю не ставить і взагалі нічого не ставить. І газет таких по моєму п"ять, де відмовилися підписувати цю заяву і ставити теж.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Актуальні теми Кременчука обговорюватимуть в прямому ефірі

Кременчуцька телекомпанія «Візит» розпочинає проведення ток шоу з метою обговорення актуальних міських проблем та залучення мешканців міста до їх вирішення. Перший такий прямий ефір заплановано провести у форматі провідних українських телеканалів, у п’ятницю 11 січня. Початок телепередачі, яку анонсують - о 21-00.
«Ми починаємо ток шоу, на яких обговорюватимемо реальні міські проблеми. Перша така - це корупція. Щодо участі у телепрограмі мешканців міста, то для такого передбачено інтерактивне голосування», - зазначає "Програмі плюс" головний редактор кременчуцької телекомпанії «Візит» Анна Плаксій.
За її словами, у програмі також візьмуть участь місцеві журналісти, які зможуть спільно з мешканцями викласти своє бачення проблем і свій варіант їх вирішення.
Очікується, що ток шоу до участі в якому запрошуються представники міської влади триватиме у прямому ефірі ТК «Візит» півтори години. Особливість такої передачі – повна відсутність редагування. «Люди мають право на висловлення свого бачення ситуації та на висловлення своїх думок»,- висловлюється з цього приводу Анна Плаксій.
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (10.01.2013, 16:15) писал:Перша така - це корупція

И коррупция конечно же - в горисполкоме?!
Тьфу...

писатель (10.01.2013, 16:15) писал:Особливість такої передачі – повна відсутність редагування

Закрадываются у меня большие сомнения по этому поводу применительно в указанному телеканалу.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Pak
Горожане
+ 7
Местный
писатель, Мне интересно, как "обговорення актуальних міських проблем та залучення мешканців міста до їх вирішення" сможет решить проблемы? Не уровень города это...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
18:39, 10.01.2013
Тема особисто моя, про що хочу сказати і ми там всі будемо - приватизація кімнат у гуртожитках.
А як вирішити - там мерія прийняла спеціальне Положення. От саме воно нас і цікавить

І по цьому приводу наступне скажу - хлопці - ви хочете гроші? Не питання. Але не шукайте їх у гуртожитках. Там їх немає, не було і не буде ніколи

Друга проблема яку б я особисто підняв - це хлорування питної води. На нас витрачають - на місто по тонні хлора щодня. А нещодавно мені випало подивитися, які вони - черги мешканців міста в онкологічному диспансері ? То скажу - черга така сама як в годину пік перед касою в АТБ
Горожане
+ 14
Местный
панятна. ачеретной мельниковский брет + какой нибуть нужный кандидат по округу где выборы в феврале будут выскочит.
скушно гаспада.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Щоб не скушно було - сам виступатиму . Буде весело

Цитата:+ какой нибуть нужный кандидат по округу где выборы в феврале будут выскочит.

Чотирьох кандидатів у гордепи, які висунуто за вказівок мерії - точно не буде. Їм нічого просто сказати
Горожане
+ 14
Местный

писатель (10.01.2013, 16:52) писал:
Чотирьох кандидатів у гордепи, які висунуто за вказівок мерії - точно не буде. Їм нічого просто сказати

панятна. нужные будут. я ж гаварю - скушно

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте