Свобода слова в СМИ

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Не думаю, що усугубляємо. Напевне ні. Ми не можемо ні прикрасити, ні погіршити те що є. Цього взагалі ніхто не може. Бо в любому випадку почнуться запитання щодо неправдивої подачі інформації. А так саме простіше і спокійніше - що є, то й написали.

Між іншим про картини черепів з кістками в маршрутках - це правда. Може жартували, але начебто казали серйозно
Отец-основатель
+ 431
Аксакал
Kanarsky
23:49, 13.03.2013

писатель (13.03.2013, 21:37) писал:Цього взагалі ніхто не може.

Ой-ли?! А как же "правильные-неправильные"? Путаетесь в показаниях...

Кстати, о показаниях. Пардон, если я пропустил где-то, новостей по Вашей "уголовке" нет?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
допитали мене і вигнали з міліції аби людей запитаннями від роботи не відволікав
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Зріст тарифів обговорять з телеглядачами

Міська телекомпанія «Візит» у п’ятницю 29 квітня о 20-00 проведе спеціальну телепередачу «Наголос», яку присвятять запланованому подорожчанню тарифів на експлуатаційні витрати. Для участі у програмі журналісти телекомпанії запросять представників влади та представників громадськості.
Також репортери запросять на передачу керівників ООСББ, які на своєму прикладі покажуть та розкажуть, чому тарифи за екс-витрати можуть бути дешевшими, а без подорожчання можна обійтися. Як відомо, питання майбутнього подорожчання остаточно міською владою ще не прийнято. У наших чиновників поки що немає відповіді на головне запитання – чому тарифи на експлуатаційні витрати у Кременчуці на початку цього місяця ще повністю задовольняли потреби приватних управляючих компаній, а в кінці місяця – грошей з невідомої причини вже не вистачає.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
трумбець ~ 52% телеглядачів за подорожчання тарифів на екс витрати. аргументи що управляючі компаніі перекривають всі витрати на 104 відсотки за рахунок існуючих тарифів ~ а такі дані за березень цього року, не чують. і що робити? ось думаю
Забаненные
-3
Почетный
гражданин

писатель (30.03.2013, 07:58) писал:аргументи що управляючі компаніі перекривають всі витрати на 104 відсотки за рахунок існуючих тарифів ~ а такі дані за березень цього року,

один месяц просто отличный показатель , особенно за март когда не производится практически никаких работ которые ведутся летом
и 104 % это просто показатель устойчивости и надежности ...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
17:34, 20.04.2013
ясно. тільки така ж цифра і за січень лютий 2013 р та за грудень листопад... я не рахую іхніх грошей але оборот ЖРБС ~ 20млн грн.але хочуть вони 30 відсоткового подорожчання і Бог з ними.
То цифра була не за місяць - за 2013-2012 роки - 1-4 відсотки перекриття тарифних витрат

яка в біса устойчівость ~ то показник різниці між надходженнями і витраченими коштами які тратять у відповідності до постанови 869
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Да, обласне відділення АМКУ оштрафувало управляючі компанії нашого міста за завищені тарифи на 136 тисяч гривень. Про це написав та ще напишу. Але інше мене цікавить.
Випадає мені читати всі міські газети. Тож минулого четверга це і роблю читаю та порівнюю. Беру "Автограф" - хлопці пишуть, що рейтинг нардепа Шаповалова значно виріс у порівнянні з результатами виборів. Причому виріс серйозно. Ладно думаю - мало що в житті буває. Може і виріс, може і не виріс. Мабуть як проголосував наш нардеп проти повернення жінкам пенсійного віку в 55 років, то точно виріс. Буває.
Читаю далі вже "Вісник Кременчука" - газету міської ради та міськвиконкому і на першій полосі бац - ступор. Заголовок "Потап і Настя не вагітні". І далі лід - багатьох кременчужан цікавить ця проблема...
От сиджу і думаю - і на це витрачається приблизно мільйон гривень з міського бюджету наших податків? Але ладно податки. Ладно мільйон... А Потап? Він може бути вагітним. А якщо да, то як він народжуватиме і кого він породить ? Шо це буде за дитина ? А хіба чоловіки можуть народжувати? Все - з понеділка напишу Потапу і Насті запит. Він шо і справді думав завагітнити ?
То я до того, що все має повертатися на круги своя - називається як аукнеться так і відгукнеться ( речення це для колег моїх, які знають про що мова йде і вони теж он лайн форум читають)
ras
Горожане
Почетный
гражданин

писатель (20.04.2013, 16:31) писал:А Потап? Він може бути вагітним.

Аудитория данных новостей не поймёт прикола, остальным всё очевидно без объяснений .
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
19:00, 22.05.2013

Цитата:Журналісти Кременчука вимагають притягнути бандитів до відповідальності

Президенту України Януковичу В.Ф.

Шановний Вікторе Федоровичу!

Ми, журналісти засобів масової інформації міста Кременчука й представники Кременчуцької міської організації Національної Спілки Журналістів України, висловлюємо своє обурення фактами бандитського нападу та побиття журналістки 5-каналу Ольги Сніцарчук та фотографа видання «Комерсантъ» Влада Соделя.
Бандитський напад стався під час виконання журналістами своїх службових обов’язків та за повної байдужості працівників органів внутрішніх справ, які допустили правовий безлад, не відреагували й не захистили постраждалих від побиття.
Маємо звернути Вашу увагу, що сьогодні представники ЗМІ все частіше стикаються з фактами перешкоджань їхній діяльності кримінальними елементами та з фактами бездіяльності працівників міліції, за байдужості яких і відбуваються кримінальні злочини.
Шановний пане Президент, ми, представники засобів масової інформації м. Кременчука, просимо Вас розібратися з безпрецедентним випадком, який своєю жорстокістю та цинізмом нищить Україну як правову державу та віддаляє її від європейських принципів існування.
Просимо Вас вжити всіх заходів з метою недопущення таких випадків у майбутньому, взяти під особистий контроль розслідування бандитського нападу на представників ЗМІ, які висвітлювали політичні події 18 травня, та вплинути на Міністерство внутрішніх справ і його працівників, за відсутності реакції яких грубо порушується законодавство України.
Сподіваємося, що здійснені Вами кроки стануть гарантією недопущення злочинних проявів у подальшому та будуть застереженнями до всіх кримінальних елементів, які нагло й цинічно нехтують правами як громадян, так і працівників засобів масової інформації.
20.05.20
З повагою

журналісти видань «Програма плюс», «ТелеграфЪ», ТК "Візит", «Полтавський вісник», Вісник Кременчука», «Панорама тижня», "Авторадіо", «Кремінь». (Підписи)

Все просив у Полтаві, аби колеги підтримали, але мене потім на Фесбуке запитують - де ти у нас, у Полтаві, журналістів бачив? - А кажу - зрозумів

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте