Свобода слова в СМИ

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
19:29, 25.02.2013
Не зрозумів - в чому знущання? Вам не подобаються правильні новини ? Ну то заради Бога - дивіться інші. Не подобаються інші - дивіться правильні. Які питання?

Якщо, наприклад я хочу щось дізнатися, чого сам не знаю, то дивлюся новини у вас Сергію, на сайті прес-служби і ще Бог знає де. То чим більше, тим краще - що не так ? Тим більше, висновки кожен сам робить

Цитата:Отчасти и по этой причине у меня сложилось такое негативное отношение к вашему "сообществу".

Це дуже легко виправити - ось завтра сесія міської ради, прийдіть послухайте і самі зробите висновки.
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (25.02.2013, 17:09) писал:Не зрозумів - в чому знущання?

в конкуренции

писатель (25.02.2013, 17:09) писал:Вам не подобаються правильні новини ?

Что значит "правильные" и соответственно - неправильные? У Вас какие?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
21:49, 25.02.2013
В смисле конкуренції - новини йдуть телекомпанії "Лтави"() кременчуцькі) стільки ж , як і по Візиту по часу. В мене показує одне та інше. А правильні новини - це все, що робить мерія то правильно.
Неправильні новини - це те, що робить мерія та чиновники - не завжди є добрим. Вся різниця

У мене неправильних новин більше. В інших газетах - навпаки. Читач сам обирає, що йому читать. За руку ніхто і нікого не тягне

І що не так в смисле конкуренції ? Не знаю, що вас вразило Сергію, але по моєму владного ресурсу, на якому завжди будуть правильні новини у нас достатньо. Не владний ( не міськвиконкомівський ресурс ЗМІ )теж є,. То в чому тоді питання ?

До речі є сайт неправильних новин Кременчука. Його адреса http://www.kremenchukchina.in.ua/
І є сайт повністю правильних новин Кременчука. Його адреса
www.kremen.gov.ua
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Олександр Курилов поширює посилання.

Цитата:Новыны КременЪЧукчины: Вышел в свет свежий номер газеты «За КременЧукчину!»

www.kremenchukchina.in.ua

Цитата:Вышел в свет свежий номер газеты «За КременЧукчину!»

Вышел в свет свежий номер газеты «За КременЧукчину!» По дружественному договору между нашими редакциями, «Новыны Кременчукчины» представляют краткий анонс газетных материалов.

Главная новость
СуперНардеп: Юрий Шаповалов руками удерживал прорыв на дамбе Кременчукчской ГЭС и спас людей от потопа

Политика
«Полтавщина должна быть чистой!» – Бабаев прокомментировал слухи о том, что его назначат губернатором

Инновации
Юрий Шаповалов улучшил ауру на городских очистных сооружениях водоканала
Чтобы не ремонтировать дороги все улицы Кременчукчины сделают пешеходными
Первый вице-мэр предложил дорожные ямы засаживать розами

Пульс города
Мэр пристыдил дорожные ямы за то, что они есть. Ямы принесли публичные извинения.
Отец родной! Рейтинг доверия Олега Бабаева превысил 120%!

Криминал
Публичное Лицо подрало два десятка курей на Реевке

Наши люди
«Как я бросался под бульдозер»: откровения борца с олигархами, карьерами и меткомбинатами Саши Г.

В мире
Россия выставила иск Украине в 10 млрд за воздух, пригнанный антициклоном с Воронежской в Харьковскую область
В Нидерландах открылся Институт Любви им. Саши Грэй

Также вас ожидает правильный кроссворд с правильными ответами, правильный гороскоп и правильная программа правильных телепередач на неделю.
Отец-основатель
+ 431
Аксакал
писатель, смените фон на своём чукотском сайте.
Такое ощущение, что в общественный туалет попадаешь. Хотя, может так и задумано...
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру
Жесткий дизайн... : -)
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения
(А.С. Пушкин)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Це сайт наскільки я розумію - тільки правильних новин. У вас такі самі, по моєму, новини - лише правильні. А скоро там буде ще й кросвод з правильними запитаннями і одразу там будуть правильні відповіді. А дизайн - чесне слово я не знаю, хто його робив. Не кажуть мені цього. А фактура нормальна як на мене і картинка наближена до реальної КреміньЧукчинни.
І новини гарні : ось герб міста поміняють - напишуть на ньому "депутати ПРиБЮТ", ось публічна особа подрала два десятки курей на Ревівці. Ось супернардеп зробив "Кременчукводоканалу" правильну ауру і врятував наше місто. А там дятли вкрали телекамери міліції. По моєму - правильні все ж новини - пошти офіційні.
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (13.03.2013, 20:26) писал:наскільки я розумію

Вы ещё пошутите, что ваше бизнес-формирование к сему творению отношения не имеет Непонятны только затраченные на "креатив" усилия, никто же не читает

писатель (13.03.2013, 20:26) писал:У вас такі самі, по моєму, новини - лише правильні

У нас самые обычные. Мы в земельных дерибанах ни с белыми, ни с красными не участвуем. Никому сребренники не отрабатываем. Не примазывайте нас никуда.

писатель (13.03.2013, 20:26) писал:А фактура нормальна як на мене

Я же и говорю: как раз для отхожего места.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
23:27, 13.03.2013
Все поправимо, щодо не читають чи навпаки, в цьому житті - але телекомпанія справді не має ніякого відношення до цієї штуки. Редакція газети теж. Ну хіба як випаде щось дуже смішне.
Я теж нікому не відпрацьовую - пишу, що є в житті насправді і все. Але все це потрібно - для балансу. І це добре. Не тільки ж офіційні новини мерії та комунального телебачення мають право на життя. А фактура і справді там нормальна - трошки з юмором, але якось же потрібно зупинити психоз. От тому і теми новин

Наступну новину - "У кременчуцьких маршрутках розмістять зображення черепів з кістками", точно сам напишу
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (13.03.2013, 21:05) писал:але якось же потрібно зупинити психоз

Одному мне кажется, что этим вы только усугубляете психические расстройства ваших читателей и смотрителей зрителей?!

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте