Не зрозумів - в чому знущання? Вам не подобаються правильні новини ? Ну то заради Бога - дивіться інші. Не подобаються інші - дивіться правильні. Які питання?
Якщо, наприклад я хочу щось дізнатися, чого сам не знаю, то дивлюся новини у вас Сергію, на сайті прес-служби і ще Бог знає де. То чим більше, тим краще - що не так ? Тим більше, висновки кожен сам робить
Цитата:Отчасти и по этой причине у меня сложилось такое негативное отношение к вашему "сообществу".
Це дуже легко виправити - ось завтра сесія міської ради, прийдіть послухайте і самі зробите висновки.
В смисле конкуренції - новини йдуть телекомпанії "Лтави"() кременчуцькі) стільки ж , як і по Візиту по часу. В мене показує одне та інше. А правильні новини - це все, що робить мерія то правильно. Неправильні новини - це те, що робить мерія та чиновники - не завжди є добрим. Вся різниця
У мене неправильних новин більше. В інших газетах - навпаки. Читач сам обирає, що йому читать. За руку ніхто і нікого не тягне
І що не так в смисле конкуренції ? Не знаю, що вас вразило Сергію, але по моєму владного ресурсу, на якому завжди будуть правильні новини у нас достатньо. Не владний ( не міськвиконкомівський ресурс ЗМІ )теж є,. То в чому тоді питання ?
Цитата:Вышел в свет свежий номер газеты «За КременЧукчину!»
Вышел в свет свежий номер газеты «За КременЧукчину!» По дружественному договору между нашими редакциями, «Новыны Кременчукчины» представляют краткий анонс газетных материалов.
Главная новость СуперНардеп: Юрий Шаповалов руками удерживал прорыв на дамбе Кременчукчской ГЭС и спас людей от потопа
Политика «Полтавщина должна быть чистой!» – Бабаев прокомментировал слухи о том, что его назначат губернатором
Инновации Юрий Шаповалов улучшил ауру на городских очистных сооружениях водоканала Чтобы не ремонтировать дороги все улицы Кременчукчины сделают пешеходными Первый вице-мэр предложил дорожные ямы засаживать розами
Пульс города Мэр пристыдил дорожные ямы за то, что они есть. Ямы принесли публичные извинения. Отец родной! Рейтинг доверия Олега Бабаева превысил 120%!
Криминал Публичное Лицо подрало два десятка курей на Реевке
Наши люди «Как я бросался под бульдозер»: откровения борца с олигархами, карьерами и меткомбинатами Саши Г.
В мире Россия выставила иск Украине в 10 млрд за воздух, пригнанный антициклоном с Воронежской в Харьковскую область В Нидерландах открылся Институт Любви им. Саши Грэй
Также вас ожидает правильный кроссворд с правильными ответами, правильный гороскоп и правильная программа правильных телепередач на неделю.
Це сайт наскільки я розумію - тільки правильних новин. У вас такі самі, по моєму, новини - лише правильні. А скоро там буде ще й кросвод з правильними запитаннями і одразу там будуть правильні відповіді. А дизайн - чесне слово я не знаю, хто його робив. Не кажуть мені цього. А фактура нормальна як на мене і картинка наближена до реальної КреміньЧукчинни. І новини гарні : ось герб міста поміняють - напишуть на ньому "депутати ПРиБЮТ", ось публічна особа подрала два десятки курей на Ревівці. Ось супернардеп зробив "Кременчукводоканалу" правильну ауру і врятував наше місто. А там дятли вкрали телекамери міліції. По моєму - правильні все ж новини - пошти офіційні.
Все поправимо, щодо не читають чи навпаки, в цьому житті - але телекомпанія справді не має ніякого відношення до цієї штуки. Редакція газети теж. Ну хіба як випаде щось дуже смішне. Я теж нікому не відпрацьовую - пишу, що є в житті насправді і все. Але все це потрібно - для балансу. І це добре. Не тільки ж офіційні новини мерії та комунального телебачення мають право на життя. А фактура і справді там нормальна - трошки з юмором, але якось же потрібно зупинити психоз. От тому і теми новин
Наступну новину - "У кременчуцьких маршрутках розмістять зображення черепів з кістками", точно сам напишу
(А.С. Пушкин)