Свобода слова в СМИ

0
Горожане
+ 4
Почетный
гражданин
Мабуть продалися ФБР за американські долари, та підримують візит, а не нашого святорусько-азербайджанського братушку Бабєєва.
Даже если вы тысячу раз признаете нас виновными, вечный суд истории оправдает нас и со смехом выбросит вердикт вашего суда.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Та мабуть не в доларах тут справа - просто згадую як все починалося.
Заходе в редакцію газети дід старий - з ветеранів-фронтовиків і каже мені - я вас знаю, ось така і така у нас ситуація. Так і так - ось грошей в організації інвалідів війни немає, а нам би тисяч 20 гривень, щоб ветеранам подарунки зробить.
Та кажу - хіба 20 тисяч для мерії це гроші? Дурня, бо на свято більш чим 2 млн грн. виділили. Та хіба кажу, хто вам назустріч не піде ? Які питання - ось буду в мерії та гроші для вас попрошу. Не відмовлять вам - кажу...
Ну а далі про скандал з тим хто у нас ветеран, хто не ветеран ви в курсі.
Але я був на цих зібраннях ветеранів і чув як афганці, ветерани їх там ціла купа була - одне одному казали - який ти ветеран - ти прапорщик? а у відповідь - який ти ветеран? І сказав собі - не буду лізти я в цю скриню Пандорри, бо те що відкриється - речі страшні й не один умиється сльозами. Там справді є від чого заплакати
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал
писатель,
Александр!
Так, когда же я увижу свою статью в вашей газете?
Может, мне её здесь опубликовать?
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения
(А.С. Пушкин)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
22:04, 10.11.2013
І що тут - бачу няню Віку. Замовний репортаж КТРК. Таких бачив десятки і сотні . З неї конешно такий журналіст, але що Бог дав - те і буде. Журналістка отримує зарплату з міського бюджету - комунальна телерадіокомпанія. Тобто щоб не сталося, але завжди викладатиме точку зору мерії. Отримує зарплату за те що підсумувала все менторським тоном.Іі що далі ?

Іва стаття буде
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

писатель (10.11.2013, 16:12) писал:Іва стаття буде

Спасибо!
Но давайте определимся с конечной датой.
По большому счёту, мой ответ на вашу статью уже не имеет смысла "давностью лет". Её уже давно все забыли, кто читал.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ставлю

В цей номер
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

писатель (10.11.2013, 17:39) писал:В цей номер

Хорошо!
Когда можно зайти посмотреть газетный вариант?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Середа - вранці. Спеціально для цього заберу у журналіста стор. 18
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

писатель (10.11.2013, 20:03) писал:Середа - вранці. Спеціально для цього заберу у журналіста стор. 18

Понятно!
- Время?

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте