Kanarsky (09.04.2012, 17:07) писал:Ааа, так сам отдал, и назад не попросил?
У Хуторного были проблемы с правоохранителями, он потерял свободу на некоторый период. Во время этого периода и после его завершения Хуторной отказался от своего детища, ввел в состав учредителей Кулясова и ПОЛНОСТЬЮ передал ему предприятие. Как Вы думаете, бесплатно? Спустя годы бывшему учредителю вдруг взбрендило, что денег мало....
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
Пусть слово скажет аксакал кременчугской журналистики - писатель, который периодически в тему заглядывает, но дипломатично молчит. Александр, ну Вы-то знаете как всё было на самом деле ?! Поведайте людям.
З.Ы. Вот прям в этот момент в аське мне в который раз рассказывают не такую слёзную историю, как рассказала pantazm. Потерялся прям уже... Кому верить?
В этом судебном процессе мне интересно только одно: кто будет защищать ответчика и кто адвокат истца? Кто будет представлять интересы ответчика, я могу предположить, если ничего в его жизни не поменялось, а вот у истца - неизвестно. Если сойдуться равные и местные, то могу предположить, что стороны договорятся.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
ruda98 (09.04.2012, 17:22) писал:Кто будет представлять интересы ответчика, я могу предположить, если ничего в его жизни не поменялось, а вот у истца - неизвестно.
Цитата:Інтереси громадянина Хуторного в судовому засіданні представляв адвокат Сергій Маслєнніков. Позивач до суду не з’явився. Інтереси відповідачів у справі також представляв адвокат, відповідачі до суду не з’явилися.
Адвокати в справі не місцеві. З одного боку Масленников - не знаю хто це . З іншого на боці Кулясова - юристи інституту розвитку регіональної преси. Медіа юристи з боку Телеграфу дуже серйозні. Хто справу підняв і для чого - можна здогадатися. Йдеться про перерозподіл ринку преси - газет перед виборами. Але таким способом ніхто й нічого не виграє - тобто Приватну газету не придавити й оголошення у них не відібрати. Телеграф так теж не вибити ніколи. Цей шлях веде лише до війни, яка нікому не потрібна. Надто ринок ЗМІ, у нашому місті не просто забитий, а він міцно розподілений, як і читачі теж. І внести корективи тут - просто неможливо. Для цього, щоб відбулися зміни - потрібен не один рік роботи колективу видання, а не так - ось ми сьогодні судом всіх передавимо. Це безперспективно й з аутсайдерів газетного ринку в передовики таким способом не виходять. Тут рятує лише важка щоденна робота колективу. Якщо справді будуть проблеми, то завжди можна змінити назву - написати не кременчуцький телеграф, а міський Телеграф, Автозаводський, обласний ...Заради бога - не в назві газети справа. Як пояснив мені мій товариш з газети "Телеграф"- таким способом зі шкафа просто витягли старий скелет. Але як на мене - то звісно "Телеграф" це не твір Олександра Хуторного. До речі, це не твір і Сергія Кулясова теж. Тут лише їхня назва газети, яку ділять. Але те, що в цій газеті є - це робота журналістів. А так - помню ще як вони сиділи в готелі Кремінь, але я не можу нічого сказати про їхні бізнес стосунки. Це маловідомий бік справи - коли вони вирішували свої питання удвох. Чим завершилося вирішення - ми всі побачимо на суді.
писатель (09.04.2012, 17:35) писал:Це безперспективно й з аутсайдерів газетного ринку в передовики таким способом не виходять.
Вы же кого-то конкретно имеете ввиду?! Между собой все говорят и пальцами показывают, но публично как-то "стесняются" называть. Аж тошно от такой "политкорректности".
писатель (09.04.2012, 17:35) писал:Хто справу підняв і для чого - можна здогадатися. Йдеться про перерозподіл ринку преси - газет перед виборами.
Кто? Для чего? Зачем порождать ещё больше вопросов?!
Кто - ясно, как Божий день, конечно же Бабаев со своей "молодой командой". Для чего - влияние на массы в пользу упомянутых. Если вспомнить прошлые выборы, то именно Телеграф очень критично относился к кандидатуре нынешнего мэра.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
У нас є окремі молоді люди, у яких в одному місці дитинство грає. А як щось в голову починає стріляти , то наступними йдуть різні думки, зразка ось знайду щось на конкурентів, виб"ю їх з ринку та стану першим. Займу місце, як не Телеграфу, так Програми плюс. Звісно це буде, тільки сніг ще тисячу раз випаде і все зміниться. Колись, років через багато. Гірше, що дитинство таке не проходить і далі починаються проблеми. Скільки не кажи, а дитинство залишається