писатель (12.04.2012, 18:16) писал:Там тільки одна проблема - ще залізо потрібне. І ще дещо потрібне теж
Цитата:Железо. Железо (латинское Ferrum), Fe, химический элемент VIII группы периодической системы Менделеева;
Так все же есть в Корее минералы или нет? Что касается железа- проблема решается. При помощи металлолома. Куда делись суда ЧМП и многочисленные танки Украины? На металллом,по цене металлома. потом металл вернется в Украину- в виде холодильников. Вспоминаю народные путешествия в Польшу и одного человека.Он скупал по дешевке носки и вез в Польшу,где продавал.что-то покупал и вез сюда. Потом,когда дешевых носков на Украине не стало,он покупал их уже по доллару пару. Носки к немц вернулись.Послк совершения круговорота. Так что зачем корйцам железо в недрах- им по дешевке продадут украинцы. Хоть в виде лома,хоть в виде металла,хоть в виде танка. В выгоде останутся не украинцы,а корейцы.(их кое-кто называет евреями Дальнего Востока,но я не буду.)
Благими намерениями вымощена дорога к AD (c) Старший сержант запаса.
Цитата:Так все же есть в Корее минералы или нет? Что касается железа- проблема решается.
От ти ж Боже мй. Як у мене немає дощок, а є гвіздки , то чи збудую паркан? В принципі проблема вирішується - можна піти та дерев напилять, гілок усяких. Потім їх позбивать докупи, але чи буде це паркан?
Цитата:Так все же есть в Корее минералы или нет? Что касается железа- проблема решается.
От ти ж Боже мй. Як у мене немає дощок, а є гвіздки , то чи збудую паркан? В принципі проблема вирішується - можна піти та дерев напилять, гілок усяких. Потім їх позбивать докупи, але чи буде це паркан?
А без резонерства про заборы, а прямой речью-есть или нет?
Та є мінерали . Он вольфрам же є. Тільки заліза немає. А взагалі у вас цікава логіка і вона нагадує мені запитання одного кременчуцького журналіста представнику делегації Конго. І запитують наступне - у Кременчуці є кар"єри з виробництва граніту. Чи не плануєте ви організувати його експорт? Мужик подивився і каже - ну хто везе каміння в баржах за три моря? У нас самих такого добра вистачає. Іншого тільки немає. І тут теж - цікаво було б побачити джип виготовлений з вольфраму. Мотор з вольфраму, рама з вольфраму. Цікаво однако подивитися на таку штуку
Говорили балакали, сіли і заплакали. Хіба зміст у мінералах ? По моєму він у людях та їх світосприйнятті
писатель (13.04.2012, 16:27) писал:Та є мінерали . Он вольфрам же є. Тільки заліза немає. А взагалі у вас цікава логіка і вона нагадує мені запитання одного кременчуцького журналіста представнику делегації Конго. І запитують наступне - у Кременчуці є кар"єри з виробництва граніту. Чи не плануєте ви організувати його експорт? Мужик подивився і каже - ну хто везе каміння в баржах за три моря? У нас самих такого добра вистачає. Іншого тільки немає. І тут теж - цікаво було б побачити джип виготовлений з вольфраму. Мотор з вольфраму, рама з вольфраму. Цікаво однако подивитися на таку штуку
Говорили балакали, сіли і заплакали. Хіба зміст у мінералах ? По моєму він у людях та їх світосприйнятті
Нет.смысл не в минералах. Смысл в правде и знании Если человек рассказывает о Корее и не знает азов,то может ,он и не был там? А пытается кого-то учить как жить ,приводя в пример корейцев,о которых он знает только анекдоты про них и собачатину. А правду я из вас выдавливал долго и наконец дождался,что неправду сказал тот,чью неправду вы так долго не хотели признавать. Когда вспомните про христианские ценности,вспомните еще то,кого христиане называют "отцом лжи". И насколько вам хочется на него походить.
Я знаю лише, що таке промивка розуму, бо у Кременчуці вже казав теж мінерали є. Он кіло ртуті знайшли.Багато це чи мало, щоб говорити про батьків неправди. Зміст знову вам кажу - у людях, а не камінні. У правді до речі теж зміст.І тільки в ній, а вона теж - не в камінні
Там таблиця Менделєєва є. Інколи на неї варто подивитися, а потім казати - що є, чого нема. А взагалі дурна суперечка - ви мені про камні, я про людей. Одне з іншим не порівнюється
писатель (13.04.2012, 21:00) писал:Я знаю лише, що таке промивка розуму, бо у Кременчуці вже казав теж мінерали є. Он кіло ртуті знайшли.Багато це чи мало, щою говорити про батьків неправди. Зміст знову вам кажу - у людях, а не камінні
Опять резонерство. Не вы , не я не были в Корее.И вынуждены судить по словам других.Поэтому,чтобы иметь представление верное,надо выбирать людей не лгущих. Человек спалился на лжи и незнании. Все,словам его веры нет.Ибо нет уверенности.что он не лжет в остальном. И больше не надо многословно и путано доказывать,что хоть минералы в Корее есть,но "летают они дуже низко"(с) . Поищите источники информации более заслуживающие доверия.
Вже казав на цю тему - у нас ртуть знайшли. Питання -у Кременчуці мінерали ваші є? Відповідь - є. Але кіло ртуті - це мало, але тим не менше - вона є. Чесно, ви програєте у таких думках перед Палієм. Зокрема у темі про необхідні і достатні умови. Бо далі буде - ртуть у Кременчуці знову кажу є, але цього - аби зробити з неї корейський холодильник ДЕУ недостатньо.
Свобода слова стає свободою брехні слова не від суперечки: чи можна вважати кіло ртуті мінералом. Я вже вам довів - це вважається мінералом Свобода слова стає свободою брехні лише в тому випадку коли ви починаєте робити висновками за одним джерелом інформації - як у мене дівчата практикантки, коли сходять в міліцію і там їм навішають лапши на вуха.
(c)
Старший сержант запаса.
(c)
Старший сержант запаса.
(c)
Старший сержант запаса.
(c)
Старший сержант запаса.
(c)
Старший сержант запаса.