писатель (14.04.2012, 08:50) писал:Свобода слова стає свободою брехні слова не від суперечки: чи можна вважати кіло ртуті мінералом. Я вже вам довів - це вважається мінералом Свобода слова стає свободою брехні лише в тому випадку коли ви починаєте робити висновками за одним джерелом інформації - як у мене дівчата практикантки, коли сходять в міліцію і там їм навішають лапши на вуха.
А писатель про свою ртуть.
Ему тяжело отказаться от того,что он привык(и его коллеги тоже) нести все,что придумается, со страниц прессы.и ограничителем служит только площадь текста. Поэтому им больно и обидно,когда их тыкают носом в фигню,которую они наваяли. Если в газете они могут этого "не замечать",то в нете это сложно. А насчет одного источника- не льстите себе. Источник горячо поддержанной вами идеи про тайны Козельщанского монастыря известен. Называется буйная фантазия. Но вам они милее,поэтому вы не в силах выдавить слово правды в их адрес. Как и в адрес этого "знатока" Кореи. Вот еще одна грань свободы слова- групповщина...
Благими намерениями вымощена дорога к AD (c) Старший сержант запаса.
По перше, якщо ви думаєте, що ви набагато розумніший когось з нас , то це велика помилка. Це каже лише про одне - що є проблеми зі здоров"ям. І думати - що ось я розумний, інші дурні - просто глупості. Є різниця між вами та всіма іншими істориками AD. Без образ й чесно. Вони не роблять висновки з одного джерела. Тому вас і друкують Бог знає де, бо у нас це видати - просто стидно А далі - чи є велика різниця між вашими висновками та тим що пишуть по монастир. Немає різниці. У опонентів ваших - хоч стаття з версіями, а у вас - затверджені вами ж особисто висновки. Знову кажу - всі знають Палія, Вирського, всі знали покійного Євселевського. А про вас знають лише одне - це отой чоловік ( прізвища ніхто не згадає) який висновки робить з одного джерела. Причому, друкує про події Кременчука в Рівному , ( добре, що не в Якутії) бо в Кременчуці скажуть - що за фігня , візміть краще приклад з інших та розберіться до кінця у проблемах, та спробуйте пошукати інші джерела. А не клепайте свої висновки поперед того, що в цій темі взагалі є
Очень хорошо сказал Владимир Сабодан (глава УПЦ МП): "В пост главное не есть друг друга"
Журналіст газети "Програма плюс" "Юлія Билина виграла апеляційний суд про справі директора гімназії №5 й депутата міської ради Ілони Бобер. У самій публікації, за що воювали йшлося про ставлення до дітей, побори, шкільну форму...
писатель (15.05.2012, 12:15) писал:Журналіст газети "Програма плюс" "Юлія Билина виграла апеляційний суд про справі директора гімназії №5 й депутата міської ради Ілони Бобер.
писатель, передайте поздравление Юлии! Молодец!!!
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Сьогодні день гарний. У нас свято. І через сторінки Кременчук онлайн хочу привітати своїх друзів - всіх моїх колег з газети "Програма плюс". Також мої вітання моїм кращим друзям з газети "Телеграф" - Олегу Булашеву, Віке Мудрой, Ларе Артеменко, Тане Донченко, Ользі Мінчук та Стасику Константинову та телекомпанії "Візит" - всім дівчатам та їх редактору Ані Плаксій. Окреме мої вітання Саше Брусенському з "Обкому" та дівчатам з "Новин Полтавщини" - Надії Дружининій . Також хочу привітати Машу Долину з Авторадіо та Іру Житню та Іру Кожарську з Інною Данилейко - 102,5 ФМ та газета "Панорама". Окреме мої вітання Олегу Мирошниченку, Володі Ейсмонту та Славіку Герасименку з Автографу... Друзі я вас всіх люблю і з вами усіма добре працювати Щоб все у нас було добре і щоб ми все пережили. Ура!
Мої колеги кинули посилання на Фейсбук. Кину це сюди теж - нині онлайн багато хто читає, тож прочитають і це теж. Моїм колегам це теж буле цікаво.
Цитата:Сьогодні святкують різні працівники в одній професії... Олексій Братущак ,
журналіст "5 каналу"
Цієї зими їхав з дому у столицю. У потязі Миколаїв-Київ люди за давньою традицією почали знайомитися.
- А Ви хто? - питає мене чоловік років з 50.
- Я – журналіст.
- А. Зрозуміло. Представник давньої професії. Як живеться? Як гарно напишете, то й гарно заробите? – серйозно реагує сусід.
Це типова ситуація. Для багатьох українців синонімом до слова «журналіст» є слово «повія».
- А Ви коли з жінками знайомитися теж їм усім кажете, що вони – представники давньої професії? – продовжив я розмову у потязі.
- Та ні – вони ж не усі повії…
- Так от і ми не усі – повії. І перед тим, як ображати першого зустрічного журналіста, що усі ви – повії, то дізнайтеся, може перед вами все ж таки не журналістська повія, а саме журналіст…
На цьому розмова з сусідом у купе була завершена. Гадаю і будь яка пристойна дівчина, одразу почувши від випадкового знайомого «все девки - бляди», підтримувати розмову не стала б.
Але як і серед жіночого полу так і серед журналістів трапляються повії. І їх забагато. Як на мене.
Чи варто їх засуджувати? Ні. Так як і багатьох звичайних повій засуджувати не можна. Життя таке. Але так, як і з повіями нормальні жінки та чоловіки намагаються не підтримувати стосунки, так і будь який нормальний журналіст намагається обмежити своє спілкування з «журналістськими повіями». Поява таких «працівників професії» у нормальній редакції вважається непристойним і огидним. Принаймні для мене.
Мені пощастило. Коли я прийшов на 5-ий, то ще «молодому та зеленому» довелося працювати в одній кімнаті зі Святом Цеголком та Єгором Соболєвим. Тоді у коридорах я перетинався зі Скрипіним та Яневським. Згодом працював з Лідією Таран та Юлією Жмакіною. Тренінги з журналістики проводили Катя Лєбєдєва (зараз працює у прес-службі Батьківщини) та Дарка Чепак (ну ви знаєте). Тоді це була інша Чепак. Тоді вона могла щиро сміятися з недолугого Януковича. Я навіть пам’ятаю її вираз обличчя у ці моменти та інтонацію сміху. Зараз вона на таке не здатна…
Ще задовго до 5-го у київському Політесі я робив перші кроки у журналістиці. Фізик, технар, я прийшов у студентську газету «Студгородок».
- Давайте зробимо спец випуск для мого факультету, – просто «з порогу» запропонував головному редактору.
- Та ні, це дуже низький рівень для нас, - сказав, як відрізав редактор.
Тоді я почав сам робити студентську газету. Спочатку факультету, потім університету, згодом свою «Студентку» ми розповсюджували на кільки київських вишів. Розробляли плани про всеукраїнський рівень.
«Студентка», як і «Студгородок» закінчилися разом із навчанням. Редактор «Студгородка» - Андрій Смірнов - зараз редактор у Кореспонденті) Я – журналіст на 5-му. І хоча у КПІ наші журналістські шляхи розійшлися))), але ми і зараз залишаємося такими ж «зубастими», як і у студентські роки. Тоді наші студентські газети обурювали ректорат. Зараз, сподіваюся, наші професійні матеріали - державних діячів. У журналістиці можна залишатися вільними, чесними та гордими. Але для цього треба мати мужність. Навіть дівчатам та жінкам. Вони ж можуть у житті бути «нє блядями», а нашими матерями, дружинами, доньками. То і у професії можна бути «нє блядями», а редакторами, журналістами, кореспондентами. І в загальнонаціональних медіа, і у районних газетах, і у власних дописах на блогах.
Тож тих, хто не зламався, не прогнувся, не продався. Зі святом вас, колеги! Ми вистояли ще один рік! І хоча «журналістські повії» у цей день можуть пити кращі напої, святкувати у компанії з сильними особами цього світу, вони все одно не можуть прямо дивитися нам у вічі. Бо насправді це вони нам заздрять, а не ми їм. Бо це вони – журналісти за викликом. Це їх, як повій, мають у брудних позах.
І якщо про повій знають одиниці, десятки, хай навіть сотні їхніх клієнтів, то про журналістських повій знають тисячі і навіть мільйони читачів/слухачів/глядачів. Знають, як продажних журналістів. І вітають із професійним святом 6 червня. Тож завдяки цим журналістським повіям ми і маємо свято «2 в 1»: свято журналістів і повій…
Цитата:..., в своїй статті номеру 16 (1601) від 19.04.2012 року Микола Фельдман назвав депутата Кременчуцької міської ради В. Бугайчука представником «одіозної партії «Свобода». Крім упередженості, яка є неприпустимою для головного редактора офіційного видання органу місцевого самоврядування, Фельдман М.В. продемонстрував своє повне невігластво в розумінні термінів. Поняття «одіозний» означає той, що викликає негативне ставлення до себе: небажаний, неприйнятний. Посилаюсь при цьому на джерело термінів «космополітизм» і «одіозний», саме: «Новий тлумачний словник української мови», (200 тис. слів) в трьох томах, видання друге виправлене, укладачі Василь Яременко, Оксана Сліпушко, - Київ, видавництво «Аконіт», 2007 року видання. Всеукраїнське об’єднання “Свобода», яке є політичною партією з 1991 року, офіційно зареєстрованою в Міністерстві юстиції України, сповідує ідеологію українського націоналізму, ставить за мету захист інтересів української нації і розбудову могутньої Української Держави на засадах соціальної та національної справедливості. На сьогодні це єдина політична сила здатна боротися безкомпромісно з антиукраїнським режимом Януковича і його прислужниками. Я, як представник ВО «Свобода» в органі місцевого самоврядування, не можу залишатися байдужим до таких висловлювань головного редактора газети «Вісник Кременчука», який не хоче визнавати свої помилки і прямо висловився на сторінці часопису, який очолює, що не вважає свої дії порушенням. На підставі викладеного, керуючись ст. ст. 11, 13 Закону України «Про статус депутатів місцевих рад», прошу Вас: 1. Звільнити головного редактора газети «Вісник Кременчука» Миколу Фельдмана з посади як особу, що не відповідає займаній посаді. 2. Надати відомості про кошти, витрачені на утримання газети «Вісник Кременчука» Кременчуцькою міською радою за 2011 та перший квартал 2012 року з відомостями, скільки коштів було витрачено на зарплату М. Фельдмана, скільки на зарплату інших співробітників, а також на інші потреби існування цього часопису. 3. Зобов’язати головного редактора газети «Вісник Кременчука» Фельдмана М.В. офіційно вибачитися за безграмотну і некоректну поведінку відносно політичної партії – Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Вибачення мають бути розміщені в часопису «Вісник Кременчука». 4. Надати відповідь, чи є серед працівників «Вісника Кременчука» фахівець в галузі української філології, якщо є, то на якій посаді і яку отримує заробітну плату? Про вжиті заходи прошу повідомити мене письмово в передбачений законом строк. В разі неналежного реагування на вказане звернення, я, як голова Автозаводської районної м. Кременчука партійної організації Всеукраїнського об’єднання “Свобода», буду змушений звернутися з позовом про захист честі і гідності в Автозаводський районий суд м. Кременчука, при цьому однією із сторін в процесі буде виконавчий комітет Кременчуцької міської ради.
З повагою,-
08.06.2012 року.
Депутат Автозаводської районної ради від ВО «Свобода» ____________________Савченко О.В.
Не оправдываю поступок Фельдмана, - для главреда это не допустимо! Но и письмо господина Савченко - сплошные амбиции. Например, какое отношение к данному случаю имеет зароботная плата сотрудников и главреда?
писатель (11.06.2012, 09:34) писал: Надати відповідь, чи є серед працівників «Вісника Кременчука» фахівець в галузі української філології, якщо є, то на якій посаді і яку отримує заробітну плату?
А це до чого??!!
писатель (11.06.2012, 09:34) писал:Зобов’язати головного редактора газети «Вісник Кременчука» Фельдмана М.В. офіційно вибачитися за безграмотну і некоректну поведінку відносно політичної партії – Всеукраїнського об’єднання «Свобода».
Конечно, надо, так поступают культурные люди! А ВО "Свобода" уже извинилась публично перед Гайтаной за высказывания своего члена?
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
писатель (11.06.2012, 09:34) писал:1. Звільнити головного редактора газети «Вісник Кременчука» Миколу Фельдмана з посади як особу, що не відповідає займаній посаді.
Мега-скандал по-кременчугски... Чего мелочиться? Требовать уже закрытия газеты.
(c)
Старший сержант запаса.