Свобода слова в СМИ

0
Горожане
+ 266
Великий Гуру

адвокат Ульянов (11.06.2012, 18:00) писал:І навіть Ірина Фаріон!?

Это вы меня провоцируете? Отвечаю - и даже она! Так как до женского рода не дотягивает!

адвокат Ульянов (11.06.2012, 18:02) писал:Думаю, там більше роздули цю ситуацію щоби "бєса поганять"

А чё там думать, можно же почитать, что конкретно было высказано.
Совесть придумали злые люди, что бы она мучила добрых.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
У Кременчуці велика подія. Історична. Сьогодні міська влада руками ( язиком) керівника Асоціації міжнародного бізнесу та розвитку Андрія Мельника оголосить війну ЗМІ та назве ворогів- журналістів Не всім буде війна - тільки двом. Телекомпанії "Візит" та газеті "Програма плюс". Ура - я в цю війну потрапляю теж.
Отец-основатель
+ 431
Аксакал
писатель, и чем же Вы провинились?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
В 14-00 В Джосе спеціальна конференція з теми війни з журналістами. Прибіжу - розповім. Побіг
Горожане
+ 180
Великий Гуру

писатель (25.06.2012, 13:06) писал:В 14-00 В Джосе спеціальна конференція з теми війни з журналістами. Прибіжу - розповім. Побіг

Прибігли?

писатель (11.06.2012, 09:34) писал:з антиукраїнським режимом Януковича і його прислужниками.

Цікаво, а чи є стаття, за якою можна притягти за публічну образу честі та гідності законно обраного Президента України?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 509
Аксакал

Старший сержант запаса (25.06.2012, 20:44) писал:В 14-00 В Джосе спеціальна конференція з теми війни з журналістами. Прибіжу - розповім. Побіг
Прибігли?

Шось не чути..На цій війні полонених беруть, не знаєте?:-) Я непокоюся за Сашка

Старший сержант запаса (25.06.2012, 20:44) писал:Цікаво, а чи є стаття, за якою можна притягти за публічну образу честі та гідності законно обраного Президента України?

Питання не в тім чи є стаття. Питання в тім, чи є те, за публічну образу чого можна притягати:-))
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Старший сержант запаса
22:23, 25.06.2012

Белокурая Жози (25.06.2012, 20:55) писал:Питання не в тім чи є стаття. Питання в тім, чи є те, за публічну образу чого можна притягати:-))

Якщо "Свобода" - партія яка "ображається", то треба залишатися у правовому полі, а не вести себе як шпана.

Белокурая Жози (25.06.2012, 20:55) писал:Шось не чути..На цій війні полонених беруть, не знаєте?:-) Я непокоюся за Сашка

Я сам хотів би про це дізнатися, де бігає наш писатель і чому це один пан Мельник хоче воювати з таким же самим паном Мельником...
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
Есть такая статья 344.
Вмешательство в деятельность государственного деятеля.
До 3 лет.
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 180
Великий Гуру
AD, треба Вам ставати державним діячем, щоб пан писатель у Ваші справи не втручався.
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 509
Аксакал

Старший сержант запаса (25.06.2012, 21:16) писал:Якщо "Свобода" - партія яка "ображається", то треба залишатися у правовому полі, а не вести себе як шпана.

Тут поняття "партія" взагалі ні до чого, на мій погляд. Це приватний недружній мєждусобойчик під прикриттям партійних гасел. Принаймні, я так це бачу.

Старший сержант запаса (25.06.2012, 21:16) писал:Я сам хотів би про це дізнатися, де бігає наш писатель і чому це один пан Мельник хоче аоювати з таким же самим паном Мельником...

Думаю, що невдовзі ми про це дізнаємось:-)
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте