Свобода слова в СМИ

0
Горожане
+ 180
Великий Гуру
У будь-якому випадку цікаво: де ж бігає наш "марафонець"...
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 509
Аксакал

AD (25.06.2012, 21:22) писал:Есть такая статья 344.
Вмешательство в деятельность государственного деятеля.
До 3 лет.

Тогда надо посадить и венок, который этому деятелю на голову упал. Вмешательство примерно такое же..
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Старший сержант запаса
22:35, 25.06.2012

писатель (25.06.2012, 12:10) писал:У Кременчуці велика подія. Історична

Ні, ну я перестав вірити кнуру Фунтіку- він українців підводив, а тут поважний пан: історична подія, велика, а ми нічого не знаємо вже більше ніж 7 годин...
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 509
Аксакал

Старший сержант запаса (25.06.2012, 21:31) писал: історична подія, велика, а ми нічого не знаємо вже більше ніж 7 годин..

Історія дуже неповоротка пані:-))) Майте терпіння!
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 180
Великий Гуру

Белокурая Жози (25.06.2012, 21:35) писал:Історія дуже неповоротка пані:-))) Майте терпіння!

Ну да: сьогодні ж немає футболу, можна чекати новини з "Джосу" щоб першим торкнутися історії. Ви зі мною? Давайте чатувати разом і наші імена запишуть до хрестоматії з історії Кременчука!
Артур Шопенгауэр
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
УК пишется для граждан,а не для неживых объектов,ибо предусматривает за нарушение статей ограничение прав граждан.А какие права у венка? Никаких....
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 509
Аксакал

Старший сержант запаса (25.06.2012, 21:39) писал:Ну да: сьогодні ж немає футболу, можна чекати новини з "Джосу" щоб першим торкнутися історії. Ви зі мною? Давайте чатувати разом і наші імена запишуть до хрестоматії з історії Кременчука!

Ви мене спокушаєте..Взагалі-то я мала намір пити свій пуер та дивитись щось про кохання. Але задля можливості бути внесеної до хрестоматії готова переглянути свої плани:-)) Тим більше Ви такі аванси роздаєте..
Горожане
+ 180
Великий Гуру
AD, А як Вам моя пропозиція?
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 509
Аксакал

AD (25.06.2012, 21:43) писал:УК пишется для граждан,а не для неживых объектов,ибо предусматривает за нарушение статей ограничение прав граждан.А какие права у венка? Никаких....

Спорный вопрос, межпрочим..Несчастные гражданЫ нашей несчастной страны примерно уравняны в правах с венками..:-) Или венки с гражданами..:-)

Старший сержант запаса (25.06.2012, 21:45) писал:AD, А як Вам моя пропозиція?

Про третього ми не домовлялись..
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Старший сержант запаса
22:53, 25.06.2012

Белокурая Жози (25.06.2012, 21:47) писал:Про третього ми не домовлялись..

Ні, це інша пропозиція-стати державним діячем. Моя пропозиція не стосується третіх осіб: Ви я і писатель, безумовно.
Артур Шопенгауэр

Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте