Тарєлка - оно то ідея, але в мене тесть веде лежачий спосіб життя і з 14 антенними програмами весь день телевізор не виключає, а шо буде коли цих програм буде не маньш 200 шт? IPTV це нова цяцька, яка далеко не в кожного є чи то по технічним перешкодам (необхідність СМАРТ телевізора або комп"ютера/ноута, наявність високошвидкістного нета), чи то по економічним, та і кількість каналів не велика, а ті які є географічно "не місцеві", тому і не сильно цікаво знати шо там, наприклад, в Росії, якшо не знаєш шо у нас твориться
makey_s (29.11.2011, 08:31) писал:IPTV це нова цяцька, яка далеко не в кожного є чи то по технічним перешкодам (необхідність СМАРТ телевізора або комп"ютера/ноута, наявність високошвидкістного нета),
Я еще ни в одном телике не видел поддержку IPTV вещания. Ютуб можно в теликах смотреть, инет радио слушать со всего мира тоже, но IPTV что вещает ваш инет-провайдер нет. Через приставки да, есть, через комп есть, но не более! Ставлю себе старенький комп за ТВ, его там и не видно. Буду смотреть IPTV таким образом, плюс одновременно можно закачать любой фильм и смотреть в записи, столько альтернативы! Я не понимаю чем наши чиновники думают, подгребая под себя эфирное цифровое ТВ, которое потом никто смотреть не будет!
пенсионер