[NEWS] У кременчужан украли пляж

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
18:59, 07.12.2012
Я нічого не хочу казать. А роль рятувальника біля Придніпровського парку - слідкувати за тими хто тоне. Там рятувальник з"явився лише після того, як втонула дитина. Там глибоко одразу - відійшов і провалився. Це не намитий пляж. Це річковий порт фарватер чистив і пісок під дамбу виливав

І робили це давно, але офіційного пляжу в цьому місці немає і там краще не купатися. Там глибина велика і випадки загибелі дітей по моєму двох ( не одного ) в цьому місці зареєстровано. Тому і рятувальник там сидить влітку

Цитата:А щодо намиття пляжу в цьому районі , то слід почекати. Але моя точка зору така - у місті 2 офіційних пляжи вже є. Третього не буде точно.


Не буде - бо рецесія йде. У нас на школах економлять, а пляж це справа десята. Так шо - в бюджеті цього року точно не буде грошей. Ще озеро в парку "Міський сад" не зробили до логічного завершення. А тут ще й пляж. За які гроші, хто його буде обслуговувати ? Я не чиновник в цій справі - їм видніше, але скажуть вам приблизно теж саме. Бо як на цьому пляжі можна гроші замутить ? Це щодо території біля Набережної. А щодо району вул.Радянської Армії, то навіщо їм пляж, якщо вони басейни поручв з річкою Сухий Кагамлик будують. Не бачу логіки в цьому. Хоча може і помиляюся
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер
ednik, что далеко ходить? Вон, Бабаев(Вы за него голосовали, если мне не изменяет память?) что-то не поделил с Мельником и решил с помощью деп. корпуса лишить его "Посейдона", а также "потушить" бизнес его жены.
All we need is love(c)
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин
ViewPoint, но ведь со стороны Мельников нарушения договоров! Вот их и пытается местная власть разорвать (во первых коллегиально), во вторых через суды (ТО ЕСТЬ - ЦИВИЛИЗОВАНО!).
В отличие от верхней власти с маскишоумами
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Горожане
+ 51
Заслуженный
пенсионер

ednik (14.02.2013, 22:00) писал: со стороны Мельников нарушения договоров


Суд уже все решил - Мельник прав, Бабаев нарушил.
All we need is love(c)
Горожане
+ 14
Местный

ViewPoint (14.02.2013, 22:45) писал:Суд уже все решил - Мельник прав, Бабаев нарушил.



-не-спе-ши-

Цитата:в той же час суд відмовився вважати договір оренди земельної ділянки таким, що діє


http://vestnik.in.ua/news/8870-pozov-po-yaht-klubu-poseydonu-zadovolnili-chastkovo.html
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
15:39, 17.02.2013

Цитата:ViewPoint, но ведь со стороны Мельников нарушения договоров! Вот их и пытается местная власть разорвать (во первых коллегиально), во вторых через суды (ТО ЕСТЬ - ЦИВИЛИЗОВАНО!).
В отличие от верхней власти с маскишоумами


Глупості - в рішенні виконкому написано : у триденний термін повернути в такому ж вигляді... Товариство - яке цивілізоване ? 5 березня починаються суди по виселенню газети "Кремінь", яку виселятимуть за більш важливим законом, ніж той , за яким вони цю площу займають. - юрист мерії сказав. А як відрізняти - який закон більш важливий, а який менш важливий - юрист не сказали.

А взагалі суперечка як на мене - дурна. Мер показує - хто в домі господар . Для чого це йому ?
Тут в іншому справа - навіть якщо цю землю відберуть, то ніхто там нічого облатовувати не буде. Грошей немає - бо не облаштоване озеро в парку Міський сад. По друге - ще не розпиляно 69 млн. грн. на облаштування парку "Депутатський" з алеєю наших депутатів міської ради. А по третє - починається новий проект на облаштування заказнику "Кагамлицький" на 35 млн.грн.
ras
Горожане
Почетный
гражданин

писатель (17.02.2013, 13:38) писал:По друге - ще не розпиляно 69 млн. грн. на облаштування парку "Депутатський" з алеєю наших депутатів міської ради. А по третє - починається новий проект на облаштування заказнику "Кагамлицький" на 35 млн.грн.


Да да, в то же время дороги как после бомбардировки, всё что власти могут сделать - засыпать грампылью. Так к весне можно будет только на гусеничном транспорте передвигаться.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

ViewPoint (14.02.2013, 22:45) писал:Суд уже все решил - Мельник прав


Какой Вы быстрый однако...
Для справки: есть, например, в центре одно здание, по которому несколько лет назад тоже шло судебное разбирательство. Суд решил - текущий собственник прав, на то время $50 тыс. цена вопроса за "правильное" решение.

писатель (17.02.2013, 13:38) писал:у триденний термін повернути в такому ж вигляді


Та вы повернете, гляди... за время пока шло судебное разбирательство в первой инстанции, Мельник шустренько отстроил огроменную металлоконструкцию, как раз на месте где должен быть проход на косу. Чем показал - болт он клал на всех. Это ненормально.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
19:57, 17.02.2013
Не знаю - я в тому районі не буваю взагалі. Одне тільки помню - якщо потрібно було вирішити питання з відпочинком - це одне. Мельник сам казав, що він не проти цього. А якщо війна - то це така справа. Одне точно знаю - ніяка СЕС там пляж не дозволить і ніхто туди рятувальників не поставить. Там канава, в якій холодильники плавають. І все у затон витікає. А інколи і карасі вгору пузом теж туди з Ревівки витікають
А так - по комунальному ТБ на все це можна подивитися. Але рішення виконкому було справді таке - повернути в триденний термін у такому ж вигляді.
От тільки я ось думаю - які причини цієї штуки? Що змушує мера йти косою на Мельників, а тих відбиватися ? І що казав з цього приводу Фрейд, якщо його твердження в цьому випадку взагалі мають основу ?
xlm
Горожане
+ 32
Гражданин

Цитата:Не знаю - я в тому районі не буваю взагалі.


Цитата:Там канава, в якій холодильники плавають. І все у затон витікає. А інколи і карасі вгору пузом теж туди з Ревівки витікають


" — Это опять-таки случай так называемого вранья" (М. Булгаков, "Мастер и Маргарита")
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте