[NEWS] У кременчужан украли пляж

0
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

shadow (20.02.2013, 19:59) писал:Газету издавать будем?


Бумажную - вряд ли
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Что вы, кстати, уже и делали на выборах.


Газета на виборах ставила рекламу - позначку таку "політична реклама" . По друге - під час виборчої кампанії я не працював в газеті взагалі - був у відпустці. Так що не будемо.
Тепер наступне - я не буду працювати на замовлення і не працюю. По цій справі потрібні всі точки зору і ми їх напишемо.
Але товариство , знаючи розклад: хто за чим стоїть і хто чого хоче, знаючи яке бабло тут ходить і хто сотникам та десятникам гроші роздає і не тільки їм і за що, то хлопці - я вас прошу.
Газета розпише цю подію і спробує розібратися. Але з усіх сторін, і ніяк інакше. Тож не переживайте
Горожане
+ 37
Местный

Цитата:знаючи розклад


Ну так давайте, давайте. Пароли, явки, фамилии, суммы, куда, что, кому, кто.
" Вас орда?.. а нас Рать!"
Far
Горожане
+ 66
Заслуженный
пенсионер

shadow (20.02.2013, 19:59) писал:В чем разница? В масштабах промывки мозга? Это не злой Янукович занимается земельным дерибаном в Кременчуге, вырубывает деревья, пилит бюджет на дорогах


Согласна, когда то был пляж, потом это все стало не культурно. Гражданину выделили землю, он пообещал, что сделает все для людей. Но не получилось. Решил, что не получится для людей - лучше для себя. Как у нас все и случается... Территорию закрыли... Как и многие хорошие места в нашем городе. Ребята, с каждым местом отдыха для народа ждет та же участь. Ведь даже взять тот факт, что буквально пять лет назад можно было выехать к любому небольшому пляжику р. Псла и отдохнуть. А на сегодняшний день. Все эти места закрыты частной собственностью. И общественных мест осталось очень мало.
И надо бороться за пустые ОБЩЕСТВЕННЫЕ места. Потому что, "закрытые" мы уже не вернем - как бы не стараться!!!
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия.
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
ras
Горожане
Почетный
гражданин

Far (20.02.2013, 22:14) писал:к любому небольшому пляжику р. Псла


А можно с примерами? А то как раз я регулярно на Псле бываю, там всё ок.
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин
ednik
19:42, 24.02.2013
Писатель, безусловно свободный, честный писатель. Но прочитав его освещение ситуации с косой у лодочной станции "Ветеран", невольно возникает мысль, что свобода Писателя определяется длинной цепи, на которой он сидит, которую, в зависимости от ситуации, укорачивает или послабляетт его босс Мельник.

адвокат Ульянов (20.02.2013, 10:31) писал:я не розумію одного - навіщо накидатись та цькувати тут людину, розуміючи прекрасно, що не в її силах зробити те, що ви від неї вимагаєте, правдолюби та герої хрєнові.

Якщо один або два з тих, хто тут поносить писателя сам особисто здатний на такий вчинок, який від нього вимагає - то це вже диво з див найдивніше.


А навіщо тоді Пісатель позіціонує себе як повнісю незалежного та чесного журналіста? Працюєш на хозяїна, так і скажи, те що стосується Мельника та його інтересів, буде висвітлюватись "як потрібно", а от решта вже - вільно, правдива та незалежно.
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

писатель (20.02.2013, 20:51) писал:Газета розпише цю подію і спробує розібратися. Але з усіх сторін, і ніяк інакше. Тож не переживайте


Месяц прошёл. Разобрались? Что нарасследовали? Нафотошопил горисполком?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
"Лучше разумно молчать, чем глупо говорить"
Публий Сир
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Так які питання - справа в суді.
Ми не писали в газеті , але сайт новини КременчукЧЧини все видав. Написано там так.

Цитата:На КременЪЧукчині завелася Публічна Особа, що нападає на людей



На КременЪЧукчині завелася публічна особа, що нападає на людей. Про це постійно почали повідомляти правильні телевізійні новини. За даними проведеного журналістсько-депутатського розслідування, напади почалися влітку цього року в районі Бетонного Затону, що на березі Дніпра.

Журналістам вдалося зв’язатися з одним із потерпілих – чоловік розповів жахливу історію, якої наша земля ще не бачила. Тільки-но він дістався на своєму катамарані берега Бетонного Затону, як на нього напала група невідомих. За словами жертви, групу очолював Публічна Особа.

Доки Публічна Особа завдавав жертві фізичних та моральних страждань всі ці дії з іншого берега фільмували представники громадськості.

Чому всі ці події не набули широкого розголосу одразу ж після перших нападів нам погодився прокоментувати на умовах анонімності місцевий житель Харітон Лєший (вул. Кооперативна, буд. 362, кв. 117):

– Цей Пубоба (так скорочено звуть Публічну Особу на Ревівці) використовує якусь магію, – каже Харітон Варфоломєіч, – розумієте, подивиться в очі людині, а людина все й забуде. І півроку нічого не згадуватиме. Бо в нього є антена, якою він оту магію підсилює.

За словами нашого експерта-нарколога, після закінчення дії пубобського гіпнозу, у жертви виникає стійке бажання знайти якогось депутата та все йому розповісти. В особо важких випадках в хід йдуть депутати всіх рівнів, включно із народними.

Звістки про жах, який наводить Пубоба на ревівчан, продовжують транслюватися правильними новинами. Міліція не коментує дану інформацію, посилаючись на те, що розслідуванням займається КременЪЧуцька філія федерального бюра розслідувань (KFFBI) на чолі зі спеціальними агентами Малдером та Скаллі. «Новынам КременЪЧукчины» не вдалося взяти коментар у цьому відомстві, бо фіг його знає, що воно таке.

Теги: депутат, міліція, напад, Ревівка

Там репортаж телекомпанія "Візит" показала. Серед всього - показали чоловіка, який на мітингу в листопаді минулого року взявши фото в руки, заявив - це ж я на фото! Піду їх продам. Нехай розбирається міліція - хто купив, хто продав. Я вже раніше свою точку висказав з цього приводу - там слід було шукати компроміс і його можна знайти. Все від нас залежить
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

Цитата:Прокуратура требует освободить незаконно занятые земли акватории Днепра яхт-клубом «Посейдон»

Органами Днепровской экологической прокуратуры по результатам проверки соблюдения требований земельного законодательства при передаче земельного участка ООО «Яхт-клуб «Посейдон» в г. Кременчуге установлено, что городским советом незаконно предоставлено 1,42 га земель акватории реки Днепр для размещения яхт-клуба.

В связи с этим, Днепровской экологической прокуратурой направлено в суд исковое заявление о признании недействительным договора аренды земельного участка стоимостью свыше 5 млн грн.

http://www.kremenchug.ua/news/business/21842-prokuratura-trebuet-osvobodit-nezakonno-zanyatye-zemli-akvatorii-dnepra-yaht-klubom-poseydon.html

Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
 
Доступ закрыт.
  • Чтобы отвечать в темах данного форума Вам нужно авторизоваться на сайте