Увага всім студентам!!! Поступила інформація, що на вулицях Кременчука виловлюють студентів призовного віку, відбирають у них телефони та везуть ніби-то на медкомісію у воєнкомат! прошу максимальний репост по Кременчуку. Так як ця інформація є терміновою та втратить свою актуальність за декілька днів, прошу модераторів потім видалити цю тему.
Brainstorm (19.02.2014, 12:34) писал:УВАГА ВСІМ СТУДЕНТАМ!!! ПОСТУПИЛА ІНФОРМАЦІЯ, ЩО НА ВУЛИЦЯХ КРЕМЕНЧУКА ВИЛОВЛЮЮТЬ СТУДЕНТІВ ПРИЗОВНОГО ВІКУ, ВІДБИРАЮТЬ У НИХ ТЕЛЕФОНИ ТА ВЕЗУТЬ НІБИ-ТО НА МЕДКОМІСІЮ У ВОЄНКОМАТ!
Везут в Киев и делают из них Беркутят? Или сразу на фарш пускают?
Если поступит официальный запрос, готовы отвечать за эту бредятину?
Brainstorm (19.02.2014, 12:34) писал:Так як ця інформація є терміновою та втратить свою актуальність за декілька днів, прошу модераторів потім видалити цю тему.
Kanarsky, Пожалуйста, не надо это удалять... Пусть останется, на память.
"Не верь моей улыбке. Улыбка- это всего лишь движенье мускул лица. А я могу воткнуть тебе в спину нож не переставая улыбаться..."
если у кого есть знакомые в милиции. Очень интересно, какая к ним поступила информация??? Они в боевой готовности. Ждут тревоги. По коридорам слухи ходят.
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Kanarsky (19.02.2014, 12:59) писал:Вот и не уподобляйтесь... И не публикуйте слухи.
вот вот! а то я слышал как одна бабка говорила мол с вон того окна в вон то дробь летела!
Уважаемые пешеходы! Если мы останавливаемся пропустить вас на пешеходном переходе, а то и вне его. Это не повод идти с видом, будто вас боженька поссать отпустил и вы растягиваете удовольствие.
повестки лицам призывного возраста военкомат уже рассылает, а до весеннего призыва далековато. А так как призыв оставили только во внутренние войска, то понятно откуда ноги растут... Мужчина должен родину защищать в армии, а тут насильно ментами сделать хотят. Как это вяжется с защитой родины?
Цитата:Шириться паніка щодо повісток у військо - хлопців тягнуть, бо у янука та банди закінчилося гарматне м'ясо
Отже: не переживати, а спокійно спускати повістки в унітаз. нічого не буде. У ментів просто немає ресурсів ще й цим займатися. Розраховано на лохів, які самі, плачучи, прийдуть.
Взагалі не приймати ніяких повісток з "правоохоронних" органів. Не розписуватися ні у кур`єрів, ні на пошті. Не відчиняти двері. У разі "запрошення на розмову" по телефону спокійно і твердо посилати далеко. Силу має тільки отримана під розписку повістка. Взагалі, якщо дістає військкомат, можна тимчасово переїхати у інший населений пункт (друзі, родина). Якщо схопили менти нічого не говорити. От нічого, взагалі. нічого не підписувати. Казати тільки одне: я буду говорити у присутності мого захисника. Вимагати адвоката. Бажано, зараньше підготувати договір з адвокатом, якому довіряєте, запам'ятати його телефон. Головне: не боятися і зберігати спокій
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
старейшина
Если мы останавливаемся пропустить вас на пешеходном переходе, а то и вне его. Это не повод идти с видом, будто вас боженька поссать отпустил и вы растягиваете удовольствие.
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.