Алена Коновалова (18.11.2015, 18:16) писал:Я сама удивилась, когда посмотрела видео. Стыдно. Ведут себя как быдло
- а тепер давайте аналізувати. Учасник форума зареєструвався 05.11.15, і тут видає "майдануті, дурний націоналізм" і т.д. і т.п. Шибко сумніваюсь що Коновалова була безпосередньо глядачем цієї бійки. Звідки інформація що потасовку влаштували безпосередньо активісти Майдану? На лобі в них написано? Чи пані Коновалова перевіряла паспорти на Майдані і в будівлі театру в Білорусії? А чому не розглядається варіант про те що цей шабаш зроблений для красивої картинки русоЗМІ, адже ми добре знаємо які вони майстри в цьому? Тому вони, активісти, нічого толком і не могли відповісти, як шахтарі на акціях Антимайдану. Так ні!!! Пані Коновалова не для цього зареєструвалась щоб виявити черговий російський фейк, а линуть брудом на "майданутих".
Частіше будьте на свіжому повітрі, а не перед монітором
_RoMaN_ (19.11.2015, 08:55) писал:makey_s (19.11.2015, 08:46) писал: що цей шабаш зроблений для красивої картинки русоЗМІ, адже ми добре знаємо які вони майстри в цьому
Алена Коновалова/18.11.2015, 18:16 писал:Я сама удивилась, когда посмотрела видео. Стыдно. Ведут себя как быдло. Придет седьмая волна мобилизации, которую устроят их любимое правительство. Вот тогда и посмотрим, что они запоют!
Как что: "А нас за що?"
Уже были прецеденты когда приносили повестки волонтерам, а они с помощью соцсетей и СМИ пытались "откосить" от мобилизации (иногда удачно).
Это интересно! Нужно почитать! Кому нужно, тот косит. У меня есть инфа, не проверенная правда, ну вроде как откупиться стоит 50 тыс грн. Не знаю, прада или нет....
makey_s (19.11.2015, 08:46) писал:А чому не розглядається варіант про те що цей шабаш зроблений для красивої картинки русоЗМІ, адже ми добре знаємо які вони майстри в цьому? Тому вони, активісти, нічого толком і не могли відповісти, як шахтарі на акціях Антимайдану. Так ні!!! Пані Коновалова не для цього зареєструвалась щоб виявити черговий російський фейк, а линуть брудом на "майданутих".
Какой фейк? Вот вам видео с белорусского оппозиционного сайта: [url=http://www.belaruspartisan.org/politic/324504/][/url]
пенсионер
(с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".
пенсионер
(с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".
гражданин