Активісти українського Майдану влаштували бійку в будівлі театру під час виступу Миколи Старікова, російського письменника та політолога. Який написав багато наукових книжок. У той час, коли Старіков почав говорити на сцені, декілька українських активістів почали вигукувати різні речі, відомі ще з часів Майдану. Вони не давали змоги чоловіку виступити. Своєю поведінкою показали відсутність дисципліни та нездатність висловлювати власну думку. Все закінчилось тим, що майданутих виштовхали з приміщення. Коли всі заспокоїлись, у них взяли інтерв’ю. Журналісти хотіли дізнатися причину такої витівки, але порушники не змогли нічого пояснити. Такий випадок показує деградацію українського суспільства. Бути патріотом – це добре, але всьому є міра. Патріотизм давно переріс в якийсь дурний націоналізм. Все це не приведе українського громадянина до чогось хорошого. https://www.youtube.com/watch?v=15eyYERZ-R0&feature=youtu.be
Дело не в том, кому они помешали. Главное как они это сделали? Как шайки глупых людей. Выскочили кулаками помахали, а сказать что хотели не могут. Почему?
Знову... Ще одна жовта тема для перетягування одіяла. Виступ політолога, прибічника російської імперії, який виправдовував війну на Донбасі, заслуговує на таке ставлення активістами Майдану. Краще націоналізм в Україні, ніж фашизм в росії
makey_s (18.11.2015, 15:36) писал:Знову... Ще одна жовта тема для перетягування одіяла. Виступ політолога, прибічника російської імперії, який виправдовував війну на Донбасі, заслуговує на таке ставлення активістами Майдану. Краще націоналізм в Україні, ніж фашизм в росії
makey_s (18.11.2015, 15:36) писал: Краще націоналізм в Україні
Нам тут вашего г...на не надо. Кушайте сами (еще не накушались?) Новость удивила. Думал, что все местное националистическое г..цо ополченцы утилизировали на Донбассе. Ан, нет. Пусть погуляют, пока.
- Бандерлоги! В голове флешка пятого канала, собственные мозги отсутствуют!
По словам Порошенка пятый канал самый прозрачный и демократический канал. Петя сам выступает гарантом правдивой информации в стране. Все знаю о укр СМИ, что им книжки пора писать!
Belarus (18.11.2015, 16:48) писал:
makey_s/18.11.2015, 15:36 писал: Краще націоналізм в Україні
Нам тут вашего г...на не надо. Кушайте сами (еще не накушались?) Новость удивила. Думал, что все местное националистическое г..цо ополченцы утилизировали на Донбассе. Ан, нет. Пусть погуляют, пока.
Я сама удивилась, когда посмотрела видео. Стыдно. Ведут себя как быдло. Придет седьмая волна мобилизации, которую устроят их любимое правительство. Вот тогда и посмотрим, что они запоют!
Алена Коновалова (18.11.2015, 18:16) писал:Я сама удивилась, когда посмотрела видео. Стыдно. Ведут себя как быдло. Придет седьмая волна мобилизации, которую устроят их любимое правительство. Вот тогда и посмотрим, что они запоют!
Как что: "А нас за що?"
Уже были прецеденты когда приносили повестки волонтерам, а они с помощью соцсетей и СМИ пытались "откосить" от мобилизации (иногда удачно).
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Цитата:Чи маємо ми майбутнє? Чи знищить Україну її головний ворог – націоналізм? Подальше зростання рівня національної, расової та політичної нетерпимості в нашому суспільстві загрожує країні катастрофою. Адже реальні збитки, заподіяні системною пропагандою правих ідеологем, вимірюються на тільки мільярдами доларів, знищеним виробництвом, комерціалізованою медициною й освітою, погіршенням життя для жінок, дітей, студентів та пенсіонерів. У кінцевому підсумку це набагато страшніша ціна – фізично знищені й духовно кастровані покоління українців з отруєними руйнівним націоналізмом серцями.
(c)
Старший сержант запаса.
гражданин
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
гражданин