Правильно было бы вернуться к первоначальному варианту, который принимался на референдуме. Все остальное вообще никто не спрашивал, конституция менялась в угоду улице
oleg14 (04.02.2014, 11:22) писал:Правильно было бы вернуться к первоначальному варианту, который принимался на референдуме. Все остальное вообще никто не спрашивал, конституция менялась в угоду улице
А на референдуме Конституция и не принималась
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Скат (04.02.2014, 11:18) писал:Белокурая Жози (04.02.2014, 10:54) писал: Навіщо Ви питаєте дурниці? Хто з тих, хто має здоровий глузд, може вибрати війну замість миру? Війну вибрали, як ми зараз бачимо, представники владної партіі. Який є самий простий і логічний спосіб закінчити протистояння? Вернутися до незаконно зміненної Конституції 2004 року. Подивіться трансляцію з ВР зараз. Ви побачите, чи є на те політична воля ПР:-)))))) А давайте этот вопрос вынесем на Референдум. И посмотрим что скажет сам народ.
Ініціюйте!:-) А, взагалі, виправляти помилки мусить той, хто їх скоїв. А не кликати народ розгрібати свої кучі, що наклав.
Скат (04.02.2014, 11:18) писал:В общем то, что штурмовиков убили правоохранители опровергается данными экспертизы.
Стрельба охотничими патронами с близкого расстояния - этого точно правоохранители не делали.
Цитата:Людей на баррикадах убил "Беркут". Доказательства. Итак, пазл с гибелью на баррикадах двадцать второго января двоих активистов - Сергея Нигояна и Михаила Жизневского - сложился. Как и предполагалось, погибли они от пуль, выпущенных силами милиции. Ошибся я только в одном - предположив, что "Беркут" использует подкалиберные охотничьи пули. Это не так. "Беркут" стрелял по людям летальными крупнокалиберными спецбоеприпасами с твердосплавным сердечником, предназначенными для принудительной остановки автомобля путем пробития и разрушения двигателя. И сейчас я это докажу.
Напомню предысторию - двадцать второго января, после атаки спецподразделения ВВ МВД Украины "Беркут", на баррикадах, с огнестрельными ранениями, были найдены тела двух погибших - Сергея Нигояна и Михаила Жизневского. Позже появилась информация, что в госпиталь в тяжелейшем состоянии с кровопотерей около трех литров доставлен еще один раненый - Роман Сеник. Ему ампутировали руку, провели несколько операций, но спасти его жизнь врачам не удалось - спустя три дня он умер. Боеприпас, убивший Сергея Нигояна, идентифицирован - это свинцовая картечь, которую извлекли из его тела. Здесь вопросов не возникает. С Михаилом Жизневским сложнее - пуля пробила его насквозь и так и не была найдена. Пуля однозначно не снайперская - квходное отверстие слишком велико, но и не похожа на пулю от крупнокалиберной снайперской винтовки калибром 12,7 мм. Тогда же, после атаки "Беркута", на металлической стойке кафе было обнаружено попадание некоего снаряда, по конфигурации похожего на резиновую пулю катушечного типа, которую используют спецподразделения, но меньшей длины, хотя и того же калибра. Пуля прилетела со стороны милиции. Сопоставив эти факты, я пришел к выводу, что "Беркут" вместо нелетельных спецсредств стал использовать охотничьи боеприпасы - след на стойке идеально совпадает с подкалиберной латунной пулей катушечного типа двенадцатого калибра, предназначенной для охоты на крупных животных и наносящий тяжелейшие повреждения. Но вот что выяснилось потом.
Еще в 2009 году на выставке вооружений на стенде МВД Украины были продемонстрированы пули спецпредназначения. Бронебойность - бронежилет четвертого класса или пятимилимметровый лист стали. Пуля все того же катушечного типа, именно двенадцатого калибра. Что важно - с твердосплавным сердечником, темным острием, торчащим из тела пули. Это важное отличие, запомните его. Разработаны в НИИ Спецтехники МВД Украины.
Скат, ок . перепутал. Наверное от того и постоянно манипулируют ей
Белокурая Жози (04.02.2014, 11:31) писал: повністю тут
Данный товарищ тоже не претендует на объективность из за заявленной им самим явной поддержки одной из сторон. так что подождем что скажут на это специалисты.
Но кое что уже сейчас кажется весьма подозрительным - рентгеновский снимок - коллаж ?
Белокурая Жози (04.02.2014, 10:54) писал:Війну вибрали, як ми зараз бачимо, представники владної парті
А-а-а! Так это приверженцы Януковича бросали в милицию коктейли Молотова! - Понятно! А как они попали на ту сторону баррикад?
Белокурая Жози (04.02.2014, 10:54) писал:Я - за справедливість та за відновлення народовладдя.
Так вы за Советскую власть! Что же вы сразу не сказали! Я то же за советскую власть!
Белокурая Жози (04.02.2014, 10:54) писал:Я ніде не писала про те, хто є моїм вождем
Прошу прощения! Вы, просто, слово в слово повторяете его слова! И я подумал...
Белокурая Жози (04.02.2014, 10:54) писал:Навіщо Ви питаєте дурниці? Хто з тих, хто має здоровий глузд, може вибрати війну замість миру?
Наверное те, кто сейчас действует вопреки Конституции Украины и той, что была, и той, что есть, силой захватывая власть! Не знаю почему, но вы выступаете на их стороне, оправдывая это беззаконие. Стало быть, вопрос я задал вам не случайно!
Iva (04.02.2014, 15:17) писал:Наверное те, кто сейчас действует вопреки Конституции Украины и той, что была, и той, что есть, силой захватывая власть! Не знаю почему, но вы выступаете на их стороне, оправдывая это беззаконие. Стало быть, вопрос я задал вам не случайно!
Ще раз прошу вас уважно читати мої пости та не приписувати мені свої припущення щодо моїх цілей, уподобань та всього іншого. В останній раз кажу вам, що я виступаю за повернення народовладдя, та повернення Конституції 2004 року. Не буду описувати Вам всіх механізмів, але в разі відновлення Конституції, будуть оголошені дострокові вибори парламенті та президента. Тому ні про яке "силой захватівая власть" не йдеться. Це все, що я наразі маю вам сказати.
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Белокурая Жози (04.02.2014, 15:29) писал:В останній раз кажу вам, що я виступаю за повернення народовладдя, та повернення Конституції 2004 року.
Т.з. Конституція 2004 року - чергова спроба видати гім.о за цукерку. 1. По-перше: вона діяла у нас у 2005-2010 рр. і призводила до парламентських криз під час утворення більшості ("коаліціад") і обрання прем'єра ("прем'єріад"). Згадайте "ручне голосування" за Тимошенко, з другої спроби (226 голосів), за тиждень після провалу першого (225 голосів) 2. Коаліційний уряд працював нестабільно через внутрішні чвари у самій коаліції (згадайте "любих друзів", Порошенка, Єханурова, бензинову, м'ясну й цукрову кризи тощо). З'являється протистояння у трикутнику:Президент-Кабмін-Верховна Рада. Усе це не йде на користь народу України. 3. Т.з. Конституція 2004 року повертає нас до пропорційної системи виборів до ВР: ця ВР має бути розпущеною і нові вибори. Треба голосувати за "закриті" списки кандидатів, які сплачують кошти за місце. При змішаній системі виборець може хоч щось вимагати від "свого" депутата, який обирався по "мажоритарці", при пропорційній системі у ВР будуть виключно "професійні депутати"-мільйонери.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
Старший сержант запаса (04.02.2014, 15:48) писал:При змішаній системі виборець може хоч щось вимагати від "свого" депутата, який обирався по "мажоритарці", при пропорційній системі у ВР будуть виключно "професійні депутати"-мільйонери.
Ви вважаєте, що зараз не так?:-)))) Відносно гімна та цукерки. Звісно, я не є спеціалістом з конституційного права, але останнім часом багато читаю та аналізую. Так от, мені сподобалась думка компетентних людей про те, що редакція Конституції 2004 року може бути повернена на деякий час, наприклад, на півроку. Так, вона недосконала, якщо не сказати більше. І вона була причиною хаосу в 2006-2009 роках. Але зараз тільки повернення такої конституції може зняти соціальну напругу та повернути Україні ту форму існування, яка була змінена одноособово Януковичем - парламентсько-президентську. А вже потім, коли напруга буде знята, парламент перестане бути лишень декорацією та зможе приймати певні рішення (в тому числі обирати мністрів) - тоді можна зібрати конституційну ассамблею, куди увійдуть не лише представники партій, а й представники громадськості та доповнювати-змінювати окремі положення Конституції. Крім того, потрібна не тільки зміна Конституції, а й проводити системні зміни, які б завадили утворенню того хаосу про який Ви казали.
Можливо, що президентсько-парламентська форма правління є кращою в плані ефективності. Але, наразі, за сучасних умов, Україна не дозріла до цієї форми. Немає в нас політика такої ваги, щоб взяв на себе відповідальність та водночас немав би завищенних амбіцій.
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Белокурая Жози (04.02.2014, 16:42) писал:Ви вважаєте, що зараз не так?:-))))
Ключові слова "хоть щось": ми маємо Шаповалова, який звітується пере виборцями, Жеваго, який накупував і набудував для Молодіжного й Глобинського району. Це погано? Є плюси й мінуси.
Белокурая Жози (04.02.2014, 16:42) писал:Так от, мені сподобалась думка компетентних людей про те, що редакція Конституції 2004 року може бути повернена на деякий час, наприклад, на півроку.
Це-небепечно. Ми не можемо змінювати Конституцію під людину. Т.з. Конституція 2004 р. стала компромісом (її батько-О.Морозом) під час протистояння кінця 2004 року, тому вона недосконала і нежиттєздатна, як усі компроміси. Янукович-не вічний: він не виконав обіцянок перед своїми виборцями і в будь-якому випадку не обереться на другий термін. А новий президент (з якого б боку він не був) опиниться у пастці, в якій опинився Ющенко у 2006 році. На мою думку розмови про повернення конституції 2004 року-це спроба опозиції не втратити своє обличчя перед майданом. За що ж тоді люди мерзнуть більше 2-х місяців.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
старейшина
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
старейшина
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
старейшина