ula79 (02.06.2014, 02:04) писал:Коли за гроші з дітьми ходили на проросійські мітинги думали що швиденько потраплять в Росію і буде всім щастя..........
яке щастя? Ладно там Росія Крим відібрала, там Чорне море навколо поля. Землі повно, курорт, туристи. Хлібне місце, можна творити все що хочемо, то гральну зону, то танкові заводи або ще якісь по військовому споруди. А Східна Україна? Це глибока яма. Ясна річ. Донецьк швидким чином може взагалі піти під землю. Так як під містом немає ніякого грунту, все перекопано. Комунальні найдорожчі, роботи в основному немає - або шахта або інша робоча сила. Ринок праці порожній. Вони всі вірили в російське ЗМІ, як добре живе Росія - Путін, Путін і це: на лижах катається, спортом займається, з діточками котиків малює, а наш - бігає по пеньках. А на фіг Росії потрібен регіон, який скоро піде під землю? Вони весь цирк влаштували - показати слабкість України, але і собі забирати не хочуть. Як говориться: цирк поїхав, а клоуни залишилися. Тільки ці клоуни бігають тепер з автоматами!
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Да... Моё сообщение судя по всему удалили... Ведь я позволил себе выставить на вид низость и одновременно глупость двух наверное очень "уважаемых" на украине персонажей: псаки и клычка... Вот, однако, какая "всенародная любовь" у подлецов над которыми потешается весь мир, но здесь у отдельных представителей по отношению к мерзавцам уважение и почёт... Видно уж очень многое объединяет...
kztu, с той стороны тоже ведь трупы, не ? Вы наверное в ритуальную службу перешли из кзсту? Заметил на майдане гробы были дорогие порошенко постарался , а тут уже пошли дешевые картонные в том числе у укроармии.
старейшина
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
старейшина
старейшина
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
старейшина
старейшина
старейшина