Iva (10.04.2015, 14:50) писал:Карліто (10.04.2015, 14:14) писал:Тож радійте, що поки "стучат" на ваших, бо коли шо, то вішати почнуть... і за шию і за ноги.
ФашизманаУкраинетет! Есть его детки. Карліто (10.04.2015, 14:34) писал: P.S. Що я нацист мені вже казали.
И не ошиблись! Карліто (10.04.2015, 14:14) писал: те що їм не належить - це називається громадянська позиція Вот, вам-то на Украине НИ ЧЕГО не належыт! Всё что есть, сделали НАШИ деды-прадеды, отцы - тоталитористы! Их усилиями, вообще есть Украина, а не генерал-губернаторство, за которое как раз ВАШИ воевали. Стукачам - слава!
Ти такий лицемірний як всі козломорді. Твої грьобані дєди-прадіди топили Україну в крові та ти готовий виправдати все, бо виж, бляхя, святі насітєлі духовності, ви ж будували "дарогі, бальніци, школи" і байдуже, що на кістках. В підєрбургє з'їзд нацистів - ні ти ні інші козлячі рила його не бачать, але в Україні нацистів помічаєте усюди. Щоб твій дід на це сказав... Мені в Україні належить все і насамперед ваші жалюгідні життя. Зігуй сталіну.
neva (10.04.2015, 15:01) писал:В таком случае будет одно из двух: или ты или тебя.
Саме так!
neva (10.04.2015, 15:01) писал:Я недумаю, что другие будут ждать, когда Карлито их вешать придет.
А я не буду чекати поки ви мою державу на усілякі НиРи розтягувати будете. Слів ви не розумієте, тільки вогонь.
нижегородец (10.04.2015, 15:22) писал:Извращенное тщеславие есть начало шизофрении
Задовольніть мою цікавість. Що у вас (висакодуховних) за потяг гидити на українських ресурсах, танцювати на кістках українських воїнів? Це єдина ваша відрада, що "у хахлов хуже"? У вас своїх ресусів нема, ніжегародскіх?
Карліто (10.04.2015, 15:09) писал:Ти такий лицемірний як всі козломорді. Твої грьобані дєди-прадіди топили Україну в крові та ти готовий виправдати все, бо виж, бляхя, святі насітєлі духовності, ви ж будували "дарогі, бальніци, школи" і байдуже, що на кістках
Из-за таких как ты мне стыдно , что я украинец.
Cлава рации!!! Смерть творогам!!! Героину Слава!!! Панду Греть!!! Фастум Гель!!! Коржи на ножи !!!
адвокат Ульянов писал:Яка кончена була держава, такі в неї кончені на всю голову були і стукачі. Пишайтесь такою державою, бо саме ж за те, щоби мати змогу стріляти поштарів з рваними сумками дєди кров проливали під червоним прапором, нє?
Адвокат Ульянов, если мне не изменяет память, вы недавно сообщали, что ваш отец был партийным функционером в той державе (СССР). Судя по вашему воспитанию, он в то время лицемерил и изворачивался, пытаясь не выбиваться из общего партийного строя, а на деле питал лютую ненависть к своим однопартийцам и к СССР в целом. А может, и стучал не хуже других?
гражданин
гражданин
старейшина
пенсионер
(с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".
пенсионер
(с) Ш.Руставели, "Витязь в тигровой шкуре".