А что предвыборная агитация уже стартовала?

0
Горожане
+ 164
Почетный
старейшина

А представляете как Ющенко удивился, когда ему этот отчет принесли.

"-Так это вы убили дракона?
-Да. Я сначала было сам не поверил, но факты, свидетели..." (с)
Внимание(!) сообщение заговорено.
Модерирование данного сообщения приведет к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям.
Горожане
+ 509
Аксакал
Та-аак, имеем начало предвыборной агитации в Кременчуге. Ну что..похоже, что за партию Яценюка я голосовать не стану. Глядя на список "актива городской организации"

Цитата:У Кременчуці 20 травня «ФРОНТ ЗМІН»відкрив громадську приймальню.
Віднині кожен кременчужанин, який поділяє погляди Арсенія Яценюка і бажає в країні змін, може звернутися до приймальні зі своїми ініціативами, привести до організації однодумців, запропонувати свою допомогу в роботі
Ініціативну групу, що приєдналася до «ФРОНТУ ЗМІН» Арсенія Яценюка і має повноваження на об’єднання однодумців, представив координатор полтавського обласного осередку ФЗ Андрій Мартенс.
В основі створення Ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» – 17 першочергових викликів, які постали перед країною за роки Незалежності. Серед найголовніших викликів: збереження демократії в Україні, подолання економічної кризи, створення національної ідеї, становлення національного капіталу, земельні відносини та зміна політичної еліти. Арсеній Яценюк переконаний, що ці виклики мусять об’єднати та мобілізувати всіх громадян України.
З програмними засадами Ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» можна ознайомитися на сайті www.frontzmin.org.

«Після моїх поїздок по регіонах та зустрічей з людьми я відчув суспільний запит на новий формат. Вже є ініціативні групи в багатьох областях і я буду рухатися далі. Я впевнений, що результатом Ініціативи «ФРОНТ ЗМІН» буде партія, збудована знизу», – зазначає Арсеній Яценюк.

Після відкриття громадської приймальні актив Фронту Змін провів прес-конференцію. Відповідь на одне з ключових запитань журналістів: «Чим «Фронт Змін» відрізняється від інших політичних проектів (НУ, БЮТ, ЄЦ …) Олександр Урін відповів так:

«Фронт Змін – це ще не партія, а громадська ініціатива А.Яценюка, що підтримана багатьма громадянами України на засадах здорового глузду та прагнення реальних змін життя на краще (людей, а не політиків!). На жаль, згадані гасла переважно гаслами й залишились, а надія на їх втілення в життя спільними зусиллями ще є.
Фронт Змін – це соціально-політична база для майбутньої партії, яка має таки розбудовуватись знизу, на чітких ідейних принципах, об`єднуючи справжніх професіоналів в різних галузях життя, не заради лише особистої чиєїсь кар`єри чи депутатського мандату.
- Фронт Змін – це випробування ділових якостей, твердості переконань тих, хто задекларував своє бажання в ньому працювати, без будь–яких гарантій для особистої користі (якщо такі і прийдуть, то швидко від нас підуть!). Тобто, цілком вірогідно, що до партії дійдуть не всі.

До того ж, принципова генеральна лінія, що до повернення до мажоритарки на виборах до місцевих рад (з обов`язковістю проживання кандидатів на території округів, за якими балотуються), позбавляє сенсу боротьбу за потрапляння до партійного списку. Так само це стосується й чіткої позиції відносно зміни виборчої системи до парламенту на «відкриті списки з преференціями», що поверне виборцям право вибору та позбавить сенсу «купівлю-продаж» місць у «закритих парт списках».


Кременчуцьким координатором міської організації «ФРОНТУ ЗМІН» є Дмитро Кравченко, директор ТОВ «Текс-інтербуд».
До складу обласної ради «Фронту Змін» обрано Юрія Шаповалова, керівника регіонального представництва мережі супермаркетів електроніки «Фокстрот», голову комісії Кременчуцької міської ради з питань підприємництва.
До активу міської організації увійшли: Олександр Урін, голова комісії з питань освіти міськради, старший викладач КДПУ; Олександр Татаринов, голова центру культури і дозвілля, лікар-гінеколог за фахом Вікторія Гончаренко, депутат Крюківської райради, директор ПП «Будинок торгівлі»; засновник лікувально-діагностичного центру «Арніка» Сергій Іванов, який також очолює підприємство «ХХІ століття»; Ігор Мазепа директор фірми «Реал-М», що займається утилізацією промислових відходів; полковник у відставці Володимир Дудченко, керівник дизайнерської фірми, Олег Овчаренко, керівник громадської молодіжної організації Європейського клубу КДПУ, приватний підприємець Валерій Губа та інші. За попередньою інформацією, у місті заяв до «Фронту Змін» подали більше 400 кременчужан.


Офіс Кременчуцького осередку Ініціативи Арсенія Яценюка «ФРОНТ ЗМІН» знаходиться за адресою: м. Кременчук, вул. Першотравнева, 5;
тел. 8(05366) 79-15-50, 79-15-51, 79-15-52.

"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 6
Гастарбайтер
[quote=Белокурая Жози] Глядя на список "актива городской организации"[/quote]
у нас куда не глянь - везде "достойные люди"
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Бывший лектор марксизма-ленинизма в Доме политпросвещения и ортодоксальный коммунист пан Урин в своё новое детище со временем перетащит и Сеня с Мельником (если побогаче спонсоров не найдётся). Хотя уже там "фокстротовский" Шаповал есть и прочие "бедные" кременчужане, которым нужен "Фронт перемен". Я думаю, что на государственном уровне пана Яценюка поддержат такие-же "пересічні громадяни"
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация