Міністр внутрішніх справ України Юрій ЛУЦЕНКО заявляє, що подає у відставку з метою запобігти дестабілізації в МВС. .... З огляду на те, що ця брудна кампанія проти мене та мого сина продовжується, я розумію всю складність виконання обов’язків глави МВС. Давнє бажання Секретаріату Президента та опозиції дестабілізувати діяльність МВС - очевидне. Я надто ціную зусилля колективу міністерства, щоб дозволити звести їх нанівець на догоду політичним амбіціям. Утримання стабільності та ефективного протистояння злочинності і корупції для мене важливіше всього. З огляду на це, прошу вас розглянути питання про мою відставку. Розгляд прошу провести без моєї присутності в найближчі дні”
Ежели ты не виноват, чего ж в отставку подаешь, судись, доказывай, что ты "не северный олень". Ан нет! Меня обидели! Начудил, а теперь ягненком прикидывается.
Ежели ты не виноват, чего ж в отставку подаешь, судись, доказывай, что ты "не северный олень". Ан нет! Меня обидели! smile Начудил, а теперь ягненком прикидывается.
Прочти внимательно вот это: пізніше начальник поліції землі Гессен п. ХЕФНЕР, який запитав моє бачення виходу з конфлікту. Я заявив, що бачу два варіанти – або я подаю позов у прокуратуру Франкфурта про невмотивоване насилля зі сторони поліції щодо мене та сина, або ми отримуємо вибачення. Пан ХЕФНЕР відразу відповів, що “офіційно приносить вибачення за дії підлеглих і просить не тримати зла на поліцію та Німеччину в цілому”. Я прийняв вибачення. Нашій делегації було подано також всіляку допомогу в розміщенні в готелі та переоформленні квитків на наступний рейс без додаткової оплати” а так же: представник МВС при посольстві України в Німеччині ДЯТЛОВ С.В. пропонували провести медичне обстеження на вміст алкоголю в крові всім членам делегації”. “Але ця пропозиція ні до чого не привела.
А после боя, как говорят, кулаками (языками) не машут...
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Ну, тогда, и мне стыдно за свой предыдущий пост (если полиция опровергла извинение) . Хрен их там поймет. Видно правда, что дыма без огня не бывает. Если не частная поездка, а официальный визит, тогда и кружки пива не надо было пить . Хотя "радует", что сын Луценка летел за свой счет. Явление - невиданное для наших властей
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Наговнил так хоть будь мужиком после своего говнометания... А то "клевещут" и "нападают" все на него...как будто нужен он был кому в этом аэропорту с ним среди ночи таскаться...
Теперь он собирается в суд подавать... ну-ну... голову бы полечил для начала.
Немцы народ ох какой зоконопослушный, беспредела не позволят но и сами беспредельничать не станут.
Выпустили идиота за границу, обосрал всю страну...
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
гражданин
(c)
Старший сержант запаса.