Я вообще не понимаю. у президента то власти в общем то нет никакой. На него даже парламент "забил". Ну будет "лицом Украины" еще 5 лет кто нибудь. Я лично за Тигибко или уж пусть Ющенко остается. Другие мне как-то надоели уже. Приелись их морды зажравшиеся. Как при СССР - выбирать не из кого.
Внимание(!) сообщение заговорено. Модерирование данного сообщения приведет к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям.
Бегемот писал:Я вообще не понимаю. у президента то власти в общем то нет никакой. На него даже парламент "забил". Ну будет "лицом Украины" еще 5 лет кто нибудь. Я лично за Тигибко или уж пусть Ющенко остается. Другие мне как-то надоели уже. Приелись их морды зажравшиеся. Как при СССР - выбирать не из кого.
Владу Президент поверне. А Тигипко-перевертень. До нього немає ні якої довіри.
Ви ж самі бачите, як Президента зраджували і продовжують зраджувати. Як наші споконвічні друзі його дискредитують. Тут й 10 років може бути замало. А Ви, особисто, вважаєте, що Тимошенко або Янукович - це найкращі варіанти? Чи Ви сподіваєтеся на Яценюка? Чи Ви вірите, що країні потрібен Литвин?
А какой тогда начнется ? Мене в принципі здивувало, коли той же Володимир Коваленко, голова Автозаводської райради - один з активних учасників минулого "голосування" отримав від Ющенко орден. І тоді подумав - а за що. За амброзію в Автозаводському районі, чи за продаж дитячих садків в нагірній частині міста. А може за очищення території району від сміття ? Тож якби він був "оранжевий кошмар", то одне, але насправді ми маємо лише чиновників, які від зміни кольору залишаються постійними. Ми маємо бізнес-інтереси і нічого більше. До речі тема бізнесу вигідно відрізняє діючого Президента. У нас немає такого як раніше, коли Кучма роздавав заводи по родичам.
Chuprinka писал:Тут й 10 років може бути замало. А Ви, особисто, вважаєте, що Тимошенко або Янукович - це найкращі варіанти? Чи Ви сподіваєтеся на Яценюка? Чи Ви вірите, що країні потрібен Литвин?
Не вгадали. Ніхто з вище перерахованих мене не влаштовує.
старейшина
Модерирование данного сообщения приведет к половому бессилию и неизлечимым венерическим заболеваниям.
пенсионер
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
пенсионер
пенсионер
пенсионер