Севастополю быть... городом славы русского флота

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Для початку ви з серпня заплатите на 75 коп. більше за тепло. За кожен метр загальної площі квартири ( далеко не на сім копійок.) і сума плати буде така: 3,18 грн + 0, 75 грн. Тепер гарячу воду вам підвищать на 25 відсотків за кожен куб. Тут потрібно рахувати окремо. А ще це мова про опалення для всіх - магазинів, заводів, пароходів, шкіл, лікарень, бібліотек. І кожен підвищить свою ціну. І так само з природного газ на нашій ТЕЦ і не тільки на нашій, а ще на Крюківській, Київській...Одеській ТЕЦ робиться електроенергія. Не знаєте, що це означає ?
Анекдот був про нового голову колгоспу і три конверти. В першому написано - вали всі гріхи на попередника. В другому - обіцяй все виправити...
Отак і у нас - у квітні 2010 було широко заявлено, що вартість газу для населення та теплоенергетики не підвищиться. Сьогодні лише сьомий місяць 2010 року. Скільки місяців від "бізнесу газ на флот" минуло?
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру

писатель писал:Для початку ви з серпня заплатите на 75 коп. більше за тепло. За кожен метр загальної площі квартири ( далеко не на сім копійок.) і сума плати буде така: 3,18 грн + 0, 75 грн. Тепер гарячу воду вам підвищать на 25 відсотків за кожен куб. Тут потрібно рахувати окремо. А ще це мова про опалення для всіх - магазинів, заводів, пароходів, шкіл, лікарень, бібліотек. І кожен підвищить свою ціну. І так само з природного газ на нашій ТЕЦ і не тільки на нашій, а ще на Крюківській, Київській...Одеській ТЕЦ робиться електроенергія. Не знаєте, що це означає ?
Анекдот був про нового голову колгоспу і три конверти. В першому написано - вали всі гріхи на попередника. В другому - обіцяй все виправити...
Отак і у нас - у квітні 2010 було широко заявлено, що вартість газу для населення та теплоенергетики не підвищиться. Сьогодні лише сьомий місяць 2010 року. Скільки місяців від "бізнесу газ на флот" минуло?



Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения
(А.С. Пушкин)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Не зрозумів я до чого тут Лівшиц? У нас слава Богу є свій міністр економіки, на прізвище Цушко. Він працював головою колгоспу ( радгоспу) і ніякий Лівшиц з ним і поруч не стоїть. Теж мені економіст, який ніколи в полі не був
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал
писатель,
А вы полагаете, что требования МВФ, исключительно, связаны с фамилией Янукович?
Может у вас есть подлинные документы, где Россия требует у правительства Украины, непременно повысить стоимость газа для населения Украины (а то им завидно, что в Украине газ дешевле, чем в России), а заодно повысить пенсионный возраст?
А для примера не хотите привести подобные решения правительств Греции, Италии, Испании, .... Неужели и там ключевое слово - "Янукович"?
А ещё: "в гроді бузина, а Київі дядько!"
А у вас?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
А у нас лише одне - обіцянки в квітні ціни на газ для населення не підвищувати і забуття про них через три місяці. І ні Росія, ніхто інший тут ні при чому, бо вони нам нічого не обіцяли. А все знає той, хто роздавав гарантії.

Цитата:А для примера не хотите привести подобные решения правительств Греции, Италии, Испании, ....


Хочу - це класна пропозиція. Однак спочатку ми маємо заробляти стільки ж як і вони. Також, як і в Греції, дома у кожного з нас має бути басейн, який податкова обкладатиме податком. От як ми з ними в цьому зрівняємося, то звісно всі питання відпадуть
Горожане
+ 509
Аксакал

писатель писал: І ні Росія, ніхто інший тут ні при чому, бо вони нам нічого не обіцяли. А все знає той, хто роздавав гарантії.



А це "покращення життя все сьогодні"!:-)) Але, щиро кажучи, я особисто розумію і схвалюю цей крок. Газ має коштувати стільки, скільки він реально коштує, навіть після 50% підняття його ціна залишається заниженою. Ціна для кінцевого споживача має включати в собі не тільки вартість газу у вхідній трубі в країну, але й вартість експлуатації всіх газорозподільчих мереж.

Ситуація з ціною на газ в Україні є абсолютно ненормальною. З одного боку оплата імпортного газу є основною статтею витрат валютних резервів країни, з іншого боку, країна стимулює нераціональне використання ресурсів заниженими цінами і субсидіями. Стимулює за принципом - чим більш нераціонально спалив, тим більше тобі компенсація за рахунок ощадливих споживачів бюджету...І ось саме тут починається найбільше зло и проблема - субсидії!! А те, що субсидії за підвищення ціни на газ будуть - чула особисто. По ТВ Азаров "вєщал" на своїй марсіансьній мові. Субсидії - нмд, є найгіршим в цій ситуації. Тому, що тим, хто традиційно є прихильниками ПР не буде найгірше. Їм, совкам, взагалі нічого не буде. У нашій сіцілістичній країні вони відразу "сядуть на субсидії" (якщо хто ще не сидить на них).

Потерплять недобитки середнього класу, то правда. А найбільше потерпить від підвищення верхівка нижніх класів, тобто прості трудяги із зарплатами, вищими за пересічну. Вся їх перевага над тими, хто живе за принципом "не бий лежачого" (чи радше "ледащого") піде на оплату зрослих затрат на опалення житла взимку. І ось ще що: звичайний власний дім із автономним газовим опаленням річно потребує понад 2500 кубів газу, а то означає "другу цінову категорію", а отже коло 1.10 грн. за куб газу. Відтак платити взимку щомісяця 600-800-1000 грн. із власної кишені, то не є дрібничка, особливо для тих, в кого то є майже вся сума переваги в доходях над пересічно ледачим совком. Тому дуже постраждають селяни, фермери й ті, хто ще не подався до міста на мізерну платню плюс субсидії.
От якби пани "керовники" припинили займатися популізмом і навели порядок з наданням субсидій - щось би могло з того вийти. А так...
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ну субсидії ж будуть і навіть є такий вихід. ( Це я сьогодні питаю в кіоску сигарети, а мені як назвали ціну, то думав, впаду). Якщо у Вас в родині немає авто, або воно старше за 10-річне, субсидія буде гарантовано. Якщо у Вас мінімальна зарплата, субсидія теж буде. Ну хтось звісно втратить, але не все...
Iva
Жандармы
+ 221
Аксакал

писатель писал:А у нас лише одне - обіцянки в квітні ціни на газ для населення не підвищувати і забуття про них через три місяці. І ні Росія, ніхто інший тут ні при чому, бо вони нам нічого не обіцяли. А все знає той, хто роздавав гарантії.


А вы знаете чем отличается дерьмократ из ПР от дерьмократа из БЮТ или дерьмократа из юшенков?
Так, на что вы надеялись/надеетесь?
Что первые, вторые, третьи, четвёртые.... станут меньше воровать и тем самым дадут возможность простым людям хоть чуточку лучше жить? - ЩАС! Держите карман шире!
Вы же мечтали о капитализме с "человеческим лицом"! - Вот и любуйтесь! Сбылись ваши мечты!
И это ещё не вечер!
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Іва - Ви тут ще забули сказати - дерьмократ від КПУ ( середній кременчуцький мільйонер-комуніст) який активно просуває свій бізнес у місті
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру

писатель писал:Не зрозумів я до чого тут Лівшиц? У нас слава Богу є свій міністр економіки, на прізвище Цушко. Він працював головою колгоспу ( радгоспу) і ніякий Лівшиц з ним і поруч не стоїть. Теж мені економіст, який ніколи в полі не був blush



А какая разница - все они представители одной науки ( точнее псевдонауки ) под названием "экономика"...
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения
(А.С. Пушкин)
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация