Ми можемо писати про те, що вони, у Росії - не можуть. А загалом щодо цього скажу так - п"ятниця минула, вибори у одній з наших міських шкіл президента. Дебати - дві кандидатури, діти виступають і обговорюють. А потім всі стають і скандують - "Виборы, выборы, кандидаты - .... . Дуже таке цікаве слово, правда не дуже культурне. І це нормально
Цитата:Во всем мире действует правило- ".. кто платит, тот и заказывает..."
Розумієте в чому тут справа - з одного боку так. Але з іншого - гроші це не головне у житті
Свободной прессы .может.и нет,но более профессиональная -есть. Насчет свободы местной прессы- Ей дозволяют только одну свободу -врать на прошлое. когда дело доходит до современного,эта "свободная" пресса рот не открывает...
Благими намерениями вымощена дорога к AD (c) Старший сержант запаса.
Краще читайте більше і тоді не виникатиме питань. Але якщо таке справді буде , то ви одразу можете запитати - чому ось це було у житті та інше, а про нього нічого немає. Але не думаю, що такі приклади є.
писатель (21.11.2011, 10:51) писал:Ми можемо писати про те, що вони, у Росії - не можуть. А загалом щодо цього скажу так - п"ятниця минула, вибори у одній з наших міських шкіл президента. Дебати - дві кандидатури, діти виступають і обговорюють. А потім всі стають і скандують - "Виборы, выборы, кандидаты - .... . Дуже таке цікаве слово, правда не дуже культурне. І це нормально
Цитата:Во всем мире действует правило- ".. кто платит, тот и заказывает..."
Розумієте в чому тут справа - з одного боку так. Але з іншого - гроші це не головне у житті
Писатель очередной раз кричит о несвободе слова в России и приводит пример,как местные детки пользуются РОССИЙСКИМ выражением. Пусть этот "свободы сеятель пустынный" (с) хоть иногда в поисковик залазит...
писатель (21.11.2011, 10:53) писал:Друже АД - відкриває. Не варто перейматися
Краще читайте більше і тоді не виникатиме питань
Не беспокойтесь вы за меня.Не буду я читать ваш "ПЕЧАТНЫЙ ОРГАН". Он слишком похож на своего редактора.
Цитата:Писатель очередной раз кричит о несвободе слова в России и приводит пример,как местные детки пользуются РОССИЙСКИМ выражением.
Ключове слово тут - пользуются. Але і англійське слово тут таке гарне і міжнародне та некультурне теж є - написати чи не потрібно? У наших дітей воно не менш популярне, хоч і інгліш. То і що з цього ? А нічого.
Цитата:Писатель очередной раз кричит о несвободе слова в России и приводит пример,как местные детки пользуются РОССИЙСКИМ выражением.
Ключове слово тут - пользуются. Але і англійське слово тут таке гарне і міжнародне та некультурне теж є - написати чи не потрібно? У наших дітей воно не менш популярне, хоч і інгліш. То і що з цього ? А нічого.
Вот таким-то пустопорожним контентом,как в цитате и наполнены газеты. Если это признак свободы слова-разрешено упоминать про геев...
(А.С. Пушкин)
(c)
Старший сержант запаса.
(А.С. Пушкин)
(c)
Старший сержант запаса.
(c)
Старший сержант запаса.