писатель писал: Вони просто газ періодично прикривають, то Україні, то Білорусі. А так все нормально. Да і ще перекривають поставки в Росію продукції ВАТ "Кременчукмясо", а так все нормально...
писатель писал:Дивно все це читати - причому тут Росія до нашого життя?
писатель писал:Там можуть сьогодні казати одне, завтра інше
...эт факт, щас в Омске проходит несколько конференций по теме решений дорожной отрасли в рамках выставки АВТОДОРЭКСПО - СНГ - 2010, и здесь так много говорят, что мне уже пора чегось принять для подальшого спИлкування...
...Сегодня с нами ты не пьешь, а завтра Родине изменишь...!!!
Терра - проблеми не в Росії. Нам можуть відключати газ чи електрику. Але це обставини з якими ми стикаємося. Це життя. Та голові проблеми - в нас самих
[quote=Белокурая Жози]wog, ай-ай-ай, как гаденько..Всего четыре мессиджа и уже полилось говнище. Вы б хоть правила форума почитали. Там русским по белому написано о запрете перехода на личности. А Вы просто взяли и оклеветали человека.[/quote] Если писатель тот за кого себя выдает, то он именно то, что я написал выше. Нельзя так лицемерить и поливать других грязью, когда у самого рыльце в пушкУ.[quote=писатель]Чоловіче - похрестись тричі. Я не п"ю - друже (язва шлунку, при ній краще не пити, бо буде гірше і набагато) і ніколи не напиваюсь. Не буває такого взагалі. Да і на Візит я захожу раз в два місяці на 3 хвилини. Да і ніколи не думав, що у мене ніс червоний.[/quote] Офис вашей газеты на Пушкина 8 - напротив кабинета по цифровому телевидению. Там вас видят поддатого напостой (если опять же назвали себя).
Друже, Ви трошки помилися і це буває. Мені не 65 років, лише 47. Ніс у мене не червоний, але нормальний. Прізвище О. Курилов, номер телефону сотового стоїть в газеті. Про те, що я не випиваю, і не напиваюся, і не п"ю, хіба що пива пляшку якщо велика спека, Вам можуть розповісти в редакціях газет, де працюють мої колеги та на самій телекомпанії "Візит" ті ж журналісти.
wog писал:Если писатель тот за кого себя выдает, то он именно то, что я написал выше. Нельзя так лицемерить и поливать других грязью, когда у самого рыльце в пушкУ.
wog, у каждого из нас есть свои скелеты в шкафу. Может быть Вы, к примеру, бьете свою жену, материтесь и не переводите старушек через дорогу. Но этот факт никоим образом не влияет на то, какой взгляд Вы можете иметь на политику, историю и гастрономические пристрастия. Это - первое..Второе - раз уж Вы взялись за обнародование "секретной инфы о жизни писателя, то будьте добры назваться, чтоб Писатель знал, кому набить морду за клевету, а также для того, чтоб люди смогли понять, что именно Вами движет и сделать свои выводы. А показывать дули из-за угла некрасиво и не по-мужски.
писатель, на Вашем месте я бы пожаловалась модератору. Это безобразие!!
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
[quote=Белокурая Жози]wog, у каждого из нас есть свои скелеты в шкафу. Может быть Вы, к примеру, бьете свою жену, материтесь и не переводите старушек через дорогу. Но этот факт никоим образом не влияет на то, какой взгляд Вы можете иметь на политику, историю и гастрономические пристрастия. Это - первое..Второе - раз уж Вы взялись за обнародование "секретной инфы о жизни писателя, то будьте добры назваться, чтоб люди смогли понять, что именно Вами движет и сделать свои выводы. А показывать дули из-за угла некрасиво и не по-мужски.[/quote] если бы писатель говорил в реале то, что пишет тут - ему бы уже дали по лицу. вот хотя бы за умаление Победы в ВОВ его можно смело бить ногами по лицу....
Якщо чесно, то за ким з нас немає негативу? Ми всі не без гріха і ці гріхи різні і нам за них відповідати. На тому світі точно відповідь спитають. Про це намагаюся пам"ятати. А щодо п"янки, то один раз таки я потрапив в міліцію і дай Боже пам"яті це було по моєму у 1981 році, коли мене звинуватили, що я побив людину, бо був нетверезий. Закрили на Молодіжному у відділення і сидів я там, аж поки не приїхали мене визволяти мій бригадир та майстер з заводу. В общем, довели вони тоді, що я не п"ю, не пив і йшов з роботи і нікого не міг зачепити навіть словами. Всі посміялися, мене з клітки випустили і відправили знову на роботу - людей не вистачало, а працювати потрібно. І таке теж було. Але це життя ...
Да і цікаво : умаление победы - це шо ? Як його розуміти ?Як можна принизити перемогу. Вона або є, або її немає. Перемога є, і досягнута вона життями, в тім числі і моїх рідних - діда, дядьків, які воювали і гинули. Хіба про це мова? Йдеться про ціну перемоги, людей, які її здобули і нас , що ми забуваємо, де у нас братські могили в місті є, натомість говоримо про нові меморіали. На старі, які існують при цьому не заходимо. От про це мова: і про памятники і про наше покоління
wog писал:если бы писатель говорил в реале то, что пишет тут - ему бы уже дали по лицу. вот хотя бы за умаление Победы в ВОВ его можно смело бить ногами по лицу....
Не съезжайте с темы. Вас просили назваться..ну?..
По поводу, как Вы изволили выразиться "умаления победы" (хотя черт его знает, что это за термин и что вы конкретно имели ввиду), то за разность взглядов - любых - по лицу не бьют. А вот за слова, порочащие честь и достоинство отдельно взятого чела - бьют и сильно.
"Найжаркіші куточки в пеклі залишені для тих, хто в часи найбільших моральних випробувань зберігав нейтралітет" Данте
гражданин
пенсионер