Технологии на выборах

0
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
Я несколько не о том. Печально, но факт остаётся фактом, на прошлых выборах (мажоритарка) была одна единственная работающая технология...
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
Горожане
+ 25
Старожил
zzz-cd к сожалению, я слишком поздно узнала об этих всех махинациях.... А еще о том, что голосуют практически одни бабушки.

Знаете, почему по моему округу Регионы требовали пересчета? Потому что "требующий" кандидат был уверен, что "проплатил" нужное для победы количество голосов. А не получилось. Не хватило около 30-ти.

Так что - выборы - лотерея своего рода, даже отработанные схемы могут не сработать.
Женщина-тоже человек!
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Там не технологія була. Найбільші скандали того часу - забудова в центрі - ущільнення. І без депутата, який підписував дозвіл, будівництво в принципі поблизу будинків було неможливим. В принципі, тобто можливим було - але за певних умов...
Але ситуація приблизна така ж - 3 роки ніхто нічого не робить. Тільки ділять землю. Ага - вже рік залишився і тут ми згадуємо - йо це ж вибори скоро.
По цим виборам скажу наступне - УЖКГ міста отримало за жовтень місяць приблизно 300 звернень щодо проблем кременчужан. З них 100 - за три тижні перед виборами. 200 - за 2 останніх тижня. До речі - на всі ці запити депутатів-кандидатів була лише одна відповідь - через неожливість фінансування ваше прохання буде втілене в життя в наступному році, при складанні відповідних планів роботи управління
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
А может люди, принимающие подачки, были правы в своей житейской мудрости: "С поганой овцы - хоть шерсти клок"?
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру
Нет желания создавать "лишнюю" тему, решил здесь разместить запись А. Вассермана:
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения
(А.С. Пушкин)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Васерман - конешно для нас великий авторитет. Да тільки пішов ( нехай не ображається) він далеко і подалі , прости Господи. Але у мене є питання з цього приводу до товариства.
Запитують мене - у ось у кого з кандидатів в нардепи є більші шанси ? Це нинішні нардепи, які сьогодні у парламенті засідають, але шукають вже собі мажоритарні округи для висування.
І думка моя така - нам потрібні зміни, бо жити в такій бідності як нині, й з такими цінами неможливо. І пропозиція моя така - а не погукати нам на вибори когось з киян, про яких відомо, що вони хабарів не беруть і на себе все не тягтимуть. І думка - а не погукати нам таку людину як Василь Онопенко, колишній голова Верховного суду ? Або Григорія Омельченка ?
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин
Зараз закон про вібори змінився. Мажоритарники можуть висуватися виключно від політичних партій по одному на округ. А в світі того, що опозиційні партії підписали угоду про те, що вони виставляють по єдиному кандидату на округ, то "покликати кандидата" не вийде.
Та це, я важаю, і правильно, оскільки, якщо різні опозиційні партії в, наприклад, Кременчуці виставлять різних кандидатів таких як Г. Омельченко, та О. Бабаєв, то вони, як високорейтингові кандидати розтягнуть між собою голоси, а пройде меншрейтинговий кандидат від Партії регіонів.
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
22:02, 04.02.2012
Це теж казали -що випишуть нам одного кандидата зі столиці (думку запитували - як на мене, той чи інший на рахунок шансів. І кажу щодо цього - чого вони у столиці будуть вирішувати - кому бути кандидатом у нардепи у Кременчуці, або не бути. Чи то ми такі тупі, чи партію, яка висуне нардепа не знайдемо? Я не хочу щоб у нас нардепом стала людина, яка нам так життя покращить, що вже далі буде нікуди. І пропозиція моя така - бо знаю, хто тут від партії покращення життя ( Регіонів ) йде.
Василь Онопенко , колишній голова Верховного суду, Григорій Омельченко, або Андрій Шкіль - по моєму для нашого міста якраз непогано

Не всі партії цю угоду підписали
І краще одразу двох, бо округів буде два у нашому місті . І якраз буде два нормальних нардепи, які не думатимуть лише про себе, самогон чи переведення часу на 20 годин вперед, але перш за все думатимуть про людей
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин

писатель (04.02.2012, 19:53) писал:Чи то ми такі тупі, чи партію яка висуне нардепа не знайдемо?

а якщо ми такі розумні, то чому ж у м. Кременчук за Яника проголосувало 47,21% виборців, що було більшістю. І чи не варто нам задуматись кому також спрямоване прислів,я "Спасибо жителям Донбаса за президента Пидероса"?
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Горожане
+ 26
Почетный
гражданин
много кто вообще не голосовал! многим давали установку за кого голосовать на выборах иначе уволят!
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем\'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.
Т. Шевченко

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация