Технологии на выборах

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Та я впевнений, що більше так точно вже не проголосують. Уже і наїлися і напилися покращень .
Горожане
+ 26
Почетный
гражданин
ну и еще подкупали избирателей...25 грн дали и проголосовали...вот такая цена нашей теперь жизни
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем\'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.
Т. Шевченко
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
22:11, 04.02.2012
Там надо дивитися скільки людей на вибори прийшло від загальної кількості виборців - тоді знатимемо більшість це чи ні - меншість і велика ?
Не думаю, що нині людина голосуватиме за 100 гривень. По поєму вже всі все розуміють
Горожане
+ 26
Почетный
гражданин
писатель, за 5 кг сахара проголосуют. если вам скажут в принудительном порядке голосовать за ПР иначе уволят, Вы как поступите?
Свою Україну любіть. Любіть її... Во врем\'я люте. В останню тяжкую минуту За неї Господа моліть.
Т. Шевченко
Горожане
+ 329
Великий Гуру

адвокат Ульянов (05.02.2012, 23:43) писал:Я особисто проголосував би проти, навіть якби до цього прохання планував би голосувати за, тому що вважаю таке голосування принизлвим кроком в нікуди.

у меня тоже такой же противный характеррр....
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру

писатель (04.02.2012, 20:08) писал:Там надо дивитися скільки людей на вибори прийшло від загальної кількості виборців - тоді знатимемо більшість це чи ні - меншість і велика ?
Не думаю, що нині людина голосуватиме за 100 гривень. По поєму вже всі все розуміють

Конечно не за 100 грн...:
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения
(А.С. Пушкин)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Сьогодні мер міста Олег Бабаєв оприлюднив прізвища майбутніх кандидатів до парламенту від влади .
1 Микола Данилейко ВАТ "Кредмаш"
2. Олег Надоша , нинішній нардеп.
Точка зору мера - буде хтось один, хто саме - майбутні кандидати домовляться.
Моя точка зору - добре знаю обох і люди вони в принципі непогані. Але щось мені не подобається нинішня влада навіки. Покращення життя нема, нічого нема, а кандидати є. Для чого нам таке щастя?
A85
Горожане
+ 100
Великий Гуру

адвокат Ульянов (06.02.2012, 09:26) писал:A85, а що поганого в тому, що дехто фінансує той чи інший "громадянський рух"?
Якщо "поганий" рух знаходить свою підтримку серед населення, то він і ебз фінансування рано чи пізно пробився б на гору.
А так виходить, що ПР, БЮТ та інша фігня фінансує населення продпайками, грошима та іншими матеріальними вигодами, а всім іншим - зась?
Давайте по суті: напишіть, що поганого відбулось від такого фінансування та які антидержавні проекти було профінансовано та в чому виразилась їх антидержавність - ото буде розмова

Сначала это финансирование вообще отрицалось, теперь вопрос : " - Що погано ?... "
Схема проста:
- Выявление настроений в обществе;
- Создание партий или др. структур под эти настроения;
- Продвижение на выборы вышеупомянутых.
Примерно так. А " - Що погано ?... ", плохо то, что в конечном итоге получается, как в известном выражении: - кто платит, тот и заказывает...
т. е. эти структуры будут действовать в интересах их хозяев.
Ум человеческий … не пророк, а угадчик, … но не дано ему предвидеть Случая – мощного мгновенного орудия Провидения
(А.С. Пушкин)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Та ну да - особливо такі приклади є сьогодні, були вчора чи позавчора. Тільки щось я їх не бачу і не бачив. Натомість бачу вже покращення життя вже вчора.
Горожане
+ 26
Почетный
гражданин
Перед выборами пенсионеров поощерять будут. А они голосуют...многим из проголосовавших пенсионеров долго не жить в этом "покращенні" ...студентам по 100 грн на пивасик хватит.
Т. Шевченко

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация