91972 писал:У столиці добре, очевидно панство не має статків, для "столичного прориву" [про суми, які там потрібні для доступу до коритця можна тільки здогадуватися], а от для провінції вони вже матеріально дозріли.
А от мені цікаво, наші журналісти про це будуть питати в київських "варягів". Чи планують вони висвітлювати дебати між кандидатами, якщо такі будуть. Чи все зведеться до протистояння "Бабаєв-Глухов"?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
адвокат Ульянов, Що ж Ви пости в темі про розбудову незалежної держави зачистили, хоча б сюди перенесли...
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
[quote=адвокат Ульянов]там же трьоп, а то ви не знали що я його зразу ж почищу?Як і тут.Для трьопу у нас є спеціальні теми[/quote] Так у політичний флуд би й перенесли.
Сьогодні отримала "Постанову про реєстрацію" і відразу народилися вірші на улублену дитячу пісню.... Не судіть строго :) Всі такі завзяті, так рвуться до влади, а мені хочеться позитиву...
Теперь я кандидашка И каждая избирашка При встрече, сразу Руку подает....
p.s. деякі слова не в риму, і хочеться замінити їх іншими, але це уже кожен собі надумає :)
[quote=Старший сержант запаса]Так у політичний флуд би й перенесли.[/quote] Еще и политический флуд есть? Хде????
[quote=Anusik]Теперь я кандидашка И каждая избирашка При встрече, сразу Руку подает....[/quote] ...не, то не "избирашка" определенно но другая рифма таки не приходит в голову
Постскриптум: этот виртуальный персонаж пал смертью скомороха в неравной схватке представителей форума с вуду. Реинкарнации не подлежит.
servo писал:Удачи! А какая там у Вас программа, если не секрет?
Це політична реклама. А взагалі цікаво, що може "Єдиний центр" запропонувати, я думав, що такої політичної сили вже не існує...
tarara ну ничего, ведь настроение в принципе мое было :)
servo программу конечно выложу. Она не секретная. Только я ее выложу после согласования с Администрацией, т.к. в другой ветке было озвучено - политреклама будет баниться.
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
Артур Шопенгауэр
пенсионер
пенсионер
гражданин
Артур Шопенгауэр