Первые пятерки в местный и районные советы

0
Горожане
+ 85
Заслуженный
пенсионер

писатель писал:Про це ми балакали, але якщо вибух який чи аварія - яка у мене може бути точка зору. Тільки події, де відповідаєш на 5 питань, як, що, хто, де і коли. Далі - коментарі.


Чесслово, Вы или прикидуетесь, что не понимаете или..надо что-то делать?
При чем здесь выбухи, аварийный Вы наш, или метите в эрудиты клуба "Что? Хде? По чем?"
Напомню, лично Вам, что данная тема подразумевает именно обсуждение самих фактов, связанных с выборами местного разлива, с кем уже когда что случилось мы и так знаем.

91972 писал:Тут форум у якихось нюансах ближче до нормального стандарту журналістики ніж до декларованих Вами подач різних думок, які є лише суррогатом інформаційної аналітики.


Я ваще анализа фактов у Писателя в упор не вижу, зрение у меня 100%.
У настоящей любви нет срока годности:-)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Який аналіз - ви точно смієтесь.

Цитата:Значно простіше працювати за Вашою логікою: "Іван каже, що мер крав, а Петро каже, що не крав, а ви шановні вирішуйте". Я не можу вирішити при тій інформації яку подано, бо:
- я не маю і не вимагаю преференцій журналіста у доступі до інформації;
- я не стояв за спиною у мера коли він крав/некрав.


відповів 91972
Традиційно в таких питаннях одна зі сторін каже неправду. Її дуже легко вирахувати і для дитини і для дорослого.
Наприклад візьмемо факт отруєння дітей в гімназії №6 що стався минулого року. Отже в газету ставимо наступне.
Є точка зору міськСЕС , фахівці якої кажуть що отруїтися можна від каші.
Є твердження самих дітей, які кажуть про те, що поїли сосисок.
Все це приводиться .
Є також точка зору санітарного лікаря, який каже , що дизентерія є хворобою немитих рук. Але поруч стоїть довідка , підготовлена журналістом, в якій він вказує, що дизентерії Зонне від немитих рук не буває. Натомість це трапляється від харчових отруєнь. Далі йде - а що за сосиски, а звідки, а хто виробник . І так само про гречану кашу, а коли її готували?
Який ще тут висновок потрібен, аби зрозуміти хто каже неправду? Чи мені обов"язково написать, що діти поїли сосисок і отруїлися? А якщо цього немає, то з усіх повідомлень - це що - не випливає ?


Добавлено спустя 3 минуты 15 секунд:

Цитата:Это профессиональное, когда наших журналистов берут за причинное место, они всегда прикрываются тем, что это не мое суждение,


Тут ще одне - хто з товариства був у наших судах та спілкувався з суддями? І хто мав позов тисяч на 50 і пробував його відбити? Річ скажу - неприємна і дуже. Тому і не пишеться, що Петро - злочинець, але дається, що він зловмисник, якого міліція підозрює в крадіжці
Горожане
+ 63
Почетный
гражданин

писатель писал:Наприклад візьмемо факт отруєння дітей в гімназії №6 що стався минулого року. Отже в газету ставимо наступне ... Який ще тут висновок потрібен, аби зрозуміти хто каже неправду?


Вибачте, я вивчав логіку не один рік, дещо підзабув, але сукупність Ваших умовиводів зруйнувала мій мозок вщент.
- Журналіст, який підготував довідку, кращий фахівець в питаннях гігієни харчування і отруєннях ніж санітарний лікар?
- Санітарний лікар профан або свідомо говорить неправду?
- У вас є експертні висновки по цій партії продуктів?

писатель писал:Чи мені обов"язково написать, що діти поїли сосисок і отруїлися?


Так, якщо Ви довели справу до кінця і впевнені у своїй правоті.

Вітчизняна журналістика на 99% це "дамы полусвета", нібито і все правильно, але одружуватися усе одно ніхто не буде.
Вершиною моделі стає виробничий поділ не на рівні окремого видання (телеканалу), а їх об'єднань. Відповідно дрібніші, провінційні видання копіпастять старших колег по цеху.

писатель писал:Тому і не пишеться


Ніхто не примушує це робити.
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Хто буде захищати інтереси кременчужан



Наскільки представники бізнесу будуть далекими від народу?

Кременчук - місто консервативне, а його виборці революційністю не вирізняються. За приклад такому міська рада, яку обирають раз на чотири роки, але суттєвих змін для кременчужан від виборів немає. А на виборах 2010, здається, змін буде ще менше.

Обличчя зміняться

Політичні партії нашого міста на наступних виборах вирізнятимуться одна від іншої лише своїми програмами та обіцянками: дбати, піклуватися та допомагати. Між тим, партійні кандидати у депутати міської ради вирізняються одне від одного не набагато. Головне, що їх об’єднує, – це наявність грошей, квартир та акцій, розміру яких може позаздрити пересічний мешканець нашого міста.
Відповідно, свої мільйонери будуть як у фракції міськради БЮТ, так і їх колег з фракції Партії Регіонів. Й очевидно свої мільйонери будуть у місцевих комуністів.
Мірятися статками тут є кому. Якщо у лідера БЮТ Олега Бабаєва на рахунках майже три мільйони гривень, то згідно з декларацією про прибутки таких мільйонів у вигляді акцій, у того ж номера 3 списку Партії Регіонів на місцевих виборах й керівника Кременчуцького заводу коліс Геннадія Леготкіна не менше.
Схожа ситуація не тільки з керівниками промислових підприємств. Керівники комунальних підприємств, які йдуть у депутати міськради від різних партій, теж знаходяться в однаковій фінансовій вазі.
Представник ПР і керівник комунального підприємства “Кременчукводоканал” Валерій Медведовський, заробив минулого року, згідно з декларацією 125,6 тисяч гривень, однак авто собі не купив.
А його суперник від БЮТ й теж комунальник, керівник гімназії №5 Ілона Бобер заробила менше – лише 35,9 тисяч гривень включно з матеріальною допомогою. Однак придбала собі за 100 тисяч грн. квартиру в центрі міста та автомобіль КІА.
Мова не лише про дві найчисельніші кременчуцькі партії, основу яких складають бізнесмени.
Їх колегам комуністам теж є чим гордитися. Практично вся перша п’ятірка цього списку теж не робітники автомобільного чи якого іншого заводу. Бо не всякий мешканець міста може похвастатися, що має у власності авто Ауді А6, що є у кандидата від КПУ, який буде в списку під №3. Так само й пересічний прихильник вчення Леніна про соціальну справедливість не скаже, що є власником будівлі в 1400 метрів квадратних, вартістю 680 тисяч гривень, двох імпортних автомобілів та доходом від підприємницької діяльності у майже 400 тисяч грн. Однак це теж записано в деклараціях про прибутки прохідних кандидатів в депутати міської ради по виборчих списках від КПУ.
Нові, але вже ”розкручені” партії, зразка “Фронту змін” чи “Сильної України” теж майже не вирізняються від своїх старших конкурентів.
Навпаки, по капіталізації – кількості майна “новачки” теж можуть дати фору найсильнішим своїм супротивникам.

Що поєднує кандидатів?

Пристрасть до автомобілів та моторних човнів – це, якщо незважати на спільні бізнес-інтереси, і буде головним об’єднувальним фактором в міській раді.
Перш за все – автівки. Тож якщо перші номери в списку Соціалістичної партії полюбляють БМВ, то їх колеги з “Фронту змін” надають перевагу або “Мерседес – Бенц”, або “Міцубісі”. Переваги комуністів – ті ж, капіталістичні Мерседеси Е 240, або “Ауді” останньої моделі.
Натомість у фракції БЮТ трапляються любителі Фольксвагенів, Лексусів, та як записано в окремих деклараціях – якщо не “Москвичів”, то стареньких “Таврій”
Втім, якщо буде необхідно, майбутні депутати міськради зможуть приїхати на сесію на КрАЗі-256-у, або на МАЗ 5432. Однак це станеться, якщо майбутня міська рада повністю припинить дорожнє будівництво.
А щодо відпочинку, то сьогодні наші кандидати в депутати міськради дружньо наближаються до води. Зокрема, у багатьох з них є катери на триста кінських сил, або такий новий пристрій, як “поулайтер”.
Якщо ж плавання на катері по Дніпру набридне, то можна буде пересісти до іншого свого колеги-депутата на водні прогулянкові мотоцикли “Бомбард”є”.

Скромність не потрібна

Це останнє, що можна сказати, оглядаючи декларації про прибутки, які кандидати в депутати міської ради передали для оприлюднення у міську виборчу комісію.
І цікаве тут наступне – окремі обранці кременчужан пишуть, що нічого не мають у власності. Висуванець від КПУ і депутат міської ради Сергій Порчирян, ім’я якого пов’язують з торговим центром “Мега”, що на вулиці Леніна, зазначає, що має лише одне авто і більше нічого.
Керівник КП “Кременчукводоканал” Валерій Медведовський має лише один гараж і будинок у Семенівському районі, а у його колеги й одного з найбільших міських бізнесменів та нинішнього заступника Міністра оборони Ігоря Кушніра немає власного авто.
Так само немає свого автомобіля у кандидата в депутати від БЮТ Віктора Калашника, хоча є два гаражі...
“Міськвиборчком не перевіряє декларації про прибутки і не можна сказати, наскільки вони точні або правдиві ”, - такий прикінцевий коментар від міської виборчої комісії для читачів “Програми плюс”.
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация