Розбудова української національної держави

0
Горожане
+ 2
Гастарбайтер

Цитата:Нет, не понимаю. Если не затруднит, объясните невеже разницу между страной Украина и государством Украина. Заранее признателен.

А чим Україна в цьому відношенні відрізняється від, для прикладу, Норвегії? Поясную вихованим в культурі "рашен". Країна - це геграфічна територія з населяючими її людьми, поєднаними базисами культури, такими як мова. Держава - це управлінська структура, яка призвана управляти як країною, так і імперією. Для прикладу є країна Каталонія (чи Басків), яка є керованою державою Іспанія.
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин
прокіп, не съезжайте с базара. Каталония меня ничуть не интересует. Пожалуйста,

shadow (01.10.2012, 21:29) писал: Если не затруднит, объясните невеже разницу между страной Украина и государством Украина.

Горожане
+ 180
Великий Гуру

прокіп (01.10.2012, 21:46) писал:Поясную вихованим в культурі "рашен".

А Вас, вибачаюся, де виховували? У Канаді, чи як Мауглі у вовчій зграї? Ви такий самий продукт радянської системи, тільки продукт, який тепер намагається довести свою елітарність.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 2
Гастарбайтер

shadow (01.10.2012, 21:52) писал:прокіп, не съезжайте с базара. Каталония меня ничуть не интересует. Пожалуйста,

shadow (01.10.2012, 21:29) писал: Если не затруднит, объясните невеже разницу между страной Украина и государством Украина.

Для зовсім несвідомих пояснюю. На даний час держава Україна з її опричницькою "вертикаллю влади" є найбільшим ворогом країни України. Do you understand me?
Горожане
+ 85
Почетный
гражданин

прокіп (01.10.2012, 22:05) писал:Do you understand me?

Нищо не разбирам

прокіп (01.10.2012, 22:05) писал:Для зовсім несвідомих пояснюю.

И с каких это .... Эт с чего Вы решили, что я "несвідомий"? Мож я ночами не сплю, трудюсь на имидж Украины. Вы то, небось, уже к "видатним" приближаетесь? Есть чем гордиться в плане личного вклада в развитие государства страны?
Горожане
+ 2
Гастарбайтер

Цитата:И с каких это .... Эт с чего Вы решили, что я "несвідомий"? Мож я ночами не сплю, трудюсь на имидж Украины.

В нього зашорена асоціація зі слів "свідома людина" та "патріот України". А ось про свідомого француза він і гадки немає. Пане, я вам поясню, що СВІДОМИЙ означає людину з ЯСНИМ РОЗУМОМ. В Давній Греції несвідомих називали ІДІОТАМИ, бо вони далі свого жлобського "Я" не заглядували.
Горожане
+ 180
Великий Гуру

адвокат Ульянов (14.10.2012, 22:37) писал:І хто після такого інтервю скаже, що "Свобода" не готова працювати на державному рівні?

Ви подивіться на це обличчя: який діагноз одразу приходить на думку?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 180
Великий Гуру
Старший сержант запаса
00:54, 15.10.2012

адвокат Ульянов (14.10.2012, 23:21) писал:Старший сержант запаса, звідки у вас стільки лайна сидить?

Ви як Ваш кумир, доктор Тягнибок вмієте ставити діагнози?

Два фото: 1945 і 2012 роки: знайдіть різницю.

Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 180
Великий Гуру

адвокат Ульянов (15.10.2012, 00:26) писал:Виразіть словами ту думку, що ви хотіли нам донести через фото.

Подивіться на дітей на першому фото (форму, символіку, очі) і на другому: схожості не бачите? А за формою, нажаль, часто схожим стає і зміст.

адвокат Ульянов (15.10.2012, 00:26) писал:Старший сержант запаса, ви хочете сказати, що "Свобода" - це нацисти?

Безумовно ні - вони соціал-націоналісти.
Артур Шопенгауэр
Горожане
+ 180
Великий Гуру

адвокат Ульянов (15.10.2012, 00:45) писал:То що ви хочете нам сказати, натягуючи схожість між дітями на цих двох фото?

Те, що не варто рядити дітей у форму зі стилізованою свастикою. Це викликає дуже неприємні асоціації у людей, чиї діди воювали із людьми у такій формі і які не забули, якого вони роду-племені.
Артур Шопенгауэр

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация