Мажоритарний виборчий округ №2

0
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
91972

Цитата:Шан. Юлія, а які партії Вам [чи усім нам у Вашому розумінні] потрібні?



Я писала не про власні симпатії до партій, а відповідала на оптимістичний прогноз yur а про світлі перспективи для міста.
Звісно, хочеться помилитися, але...

Щодо лівих ідей, я ними ніколи не страждала. Маю на увазі комуністичний варіант.

Цитата:Прослідковується чітка позиція: "Пройшли аморальщики і безпринципні, а ми, достойні і європейськи відцентровані програли лише через брудні технології (а, інколи, ще й через тупий і примітивний електорат)".

Я взагалі дуже сумніваюся, що ті хто стенає на форумі про аморальні методи олігархів і оплакує нашу кременчуцьку долю, пройшовши в міськраду, не перетворились би на карманних хлопчиків і дівчаток у тих же олігархічних патронів за свій шматочок пирога.



Ну, звісно, простіше бурчати на журналістів, які вони безпринципні.

Хто ким би став - річ з розряду ймовірностей.
А те, що відбулося на виборах ми пережили.
Я взагалі не схильна нікого звинувачувати. І бабок отих розумію, що на мізерну пенсію животіють. По 300 грн. заробити їм - шанс хоч раз на 5 років нормально поїсти.
Але факт є фактом, ми мали шанс змінити життя, принаймні в місті. Але проадли його за пару кілограмів цукру.
Чим далі в ліс - тим біднішими ми ставатимемо, бо комунальної землі і власності вже майже не лишилось. Відповідно, розграбовувати нічого. А так же звикли.
Вихід? Особисто я бачу в розвитку громадянського суспільства - не влада має змінювати ситуацію, а свідомі громадяни.
А для кожної людини особисто - у дотриманні християнських цінностей.
Бо, власне, доки кожен з нас не зупиниться - нічого чекати від сусіда якоїсь моральності.
Це мій особистий рецепт ідеалістки А Ви який вихід бачите?
Горожане
+ 63
Почетный
гражданин
[quote=Юлія Билина]у дотриманні християнських цінностей.[/quote]
А тим хто не християнин?
Знову ж, серед тих олігархів, на яких Ви вказуєте пальцем є постаті, якими християнська церква дуже задоволена і поставить Вам чи мені у приклад.

[quote=Юлія Билина]Вихід? Особисто я бачу в розвитку громадянського суспільства - не влада має змінювати ситуацію, а свідомі громадяни.[/quote]
Так, а в чому принципова відмінність Вашої пропозиції від ідеї муніципального соціалізму, яку пропагує melodymaker. Чи Вас так відлякує слово "ліві"? Якщо ні, то навіщо відверто аплодувати маргинальним ідеям боротьби заради боротьби.
Горожане
+ 4
Гастарбайтер

Цитата:А тим хто не християнин?
Знову ж, серед тих олігархів, на яких Ви вказуєте пальцем є постаті, якими християнська церква дуже задоволена і поставить Вам чи мені у приклад.



Християнство - це ж не партквиток Я маю на увазі суть віри, а не зовнішні ознаки приналежності до конфесії.
Етичні принципи, оголошені Христом - універсальні для кожної людини, незалежно від національності, світогляду чи навіть віри, в якій вона народилася.

Цитата:
А в чому принципова відмінність Вашої пропозиції від ідеї муніципального соціалізму, яку пропагує melodymaker. Чи Вас так відлякує слово "ліві"? Якщо ні, то навіщо відверто аплодувати маргинальним ідеям боротьби заради боротьби.



Я не надто схильна довіряти ідеям, які не пройшли перевірку практикою. ТОму я не знаю, що таке муніципальний соціалізм і не маю визначеного ставлення до нього.

А щодо боротьби заради боротьби - не розумію, про що ви?
Горожане
+ 63
Почетный
гражданин
[quote=Юлія Билина]А щодо боротьби заради боротьби - не розумію, про що ви?[/quote]

Про [quote]Жду не дождусь, когда партии упырей, вурдалаков, оборотней и прочей нежити уже упокояться вместе со своим "электоратом". ... хули то просранное царское золото, зато у нас чугуна завались), но нет же особо "умные" до сих пор пытаются реанимировать труп коммунизма. Лично я приложу все усилия что бы красные фашисты не пришли к власти ни через выборы, ни ,не дай вам бог, другим путем.[/quote]
Багато патетики при мінімумі розуміння суті питання.
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
Окрім патетики тут ще якраз досвід, який набула країна, повіривши в прекрасну ідею.
Не хочеться повторів. Особливо зважаючи на репутацію сучасних послідовників лівих діей, таких скажімо, як КПУ. Надто слова розходяться з вчинками - і на місцевому рівні, і на всеукраїнському.
А інших лівих у владі спостерігати не довелось, тому складно оцінювати
Горожане
+ 25
Старожил
ruda98 к сожалению, все выглядело по округу странно. Никого словить за руку нельзя было. Я была в 20-й школе когда там нашли на лестнице 10 бюлетней. Сразу вызвали милицию и оформили все надлежащим образом.
Что было в моих силах, я делала - например приструнила утром нач. комиссии на Досааф, которая пыталась заткнуть рты наблюдателям. Нарушения убрали после моего появления с фотоаппаратом.
Когда я отвлеклась пообедать около 15.00, поступила инфа, что Шендрик что-то устроил в 20-й школе. Я приехала, но все молчат, ничего не понятно. Наблюдатели ведь наблюдали за самим процессом, а выяснилось (со слов), что Шендрик что-то мутит, а что непонятно.
Потом мне сказали, что якобы на него Таценюк накатал заявление в милицию, потому что тот стоял раздавала деньги.
Но все это СО СЛОВ. Даже если ты ловишь человека, раздающего деньги, доказать невозможно. Милиция делает "аяяй" пальчиком и предлагает всем разойтись.

Понимаете, во всем этом главная проблема - говорили-говорили.... Доказательств нет. Что я могу одна сделать со своими 3-мя наблюдателями, каждый из которых на одном из отдельных участков, если ТАМ у других целые группировки?

Я знаю, что Шендрик, что Таценюк обливали друг друга грязью. И очень сильно. У нас двор переругался из за них.
А еще я знаю, что люди Шендрика говорили обо мне (и моей семье) гадости, чего не делал почему-то Таценюк.

Всем им Бог судья.

Кстати из 18-ти кандидатов на округе присутствовали только Шендрик, Таценюк, я и наши команды. Посему - о чем говорить? Все остальные были "системными" кандидатами?

p.s. Давайте перестанем обсасывать это все.... Я уже двигаюсь дальше по жизни, выборы прошли - нужно жить сегодняшним днем.
Обвинять нужно прежде всего избирателей, многие из которых похерили выборы. А бабушки выбрали тех, кто навешал им лапши.
Женщина-тоже человек!
U2
Горожане
+ 8
Гастарбайтер
обвинять нужно не избиратели, а себя... избиратели 18-45 лет не пришли на выборы - значит они вам не поверили! почему не поверили?или у вас программа была "странная" для них или методика донесения программы "странная"...меня лично, низкая явка радует и внушает оптимизм- значит не все люди в городе ведутся на популизм и сахар.....лучше всех,я считаю, сработал Чурсин - КПД тут как бы фантастический!
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
"...меня лично, низкая явка радует и внушает оптимизм- значит не все люди в городе ведутся на популизм и сахар..." Руся, сахар и гречку предлагали далеко не всем, хотя среди получивших наборы - только каждый второй-третий их "отработал".
А о каком Васином КПД можно говорить если прошли два мажоритарщика? (о причинах он тебе расскажет лично).
"обвинять нужно не избиратели, а себя" - вот здесь - на все 100. Другого народа, других избирателей у нас всё равно не будет.
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
U2
Горожане
+ 8
Гастарбайтер
среди тех,кто имел такие же финансовые возможности ,как и проект Чурсина- у него лучший результат...и это не всего, это два!!
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
U-2

Русик, вважаю, оцінювати КПД потрібно не лише за варіантом: перемогли без грошей, а й те, ХТО переміг і з ЧИМ прийшов.
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация