Бабаева сняли с выборов! (уже восстановили через суд - 24.10.2010)

0
Горожане
+ 5
Проездом
Ребята, еще раз: вчера в прямом эфире с Глуховым журналисты добились, чтобы он согласился на дебаты с Бабаевым на 29 октября. Времия скажут дополнительно. Дело в том, что Бабаев еще официално не восстановлен в статусе кандидата - это произойдет, скорее всего, в среду или даже в четверг (насколько мне известно, завтра харьков будет рассматривать апелляцию, и только потом решение будет принимать комиссия).
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Не знаю, що там добилися журналісти - начебто нічого такого не було, всі разом сиділи, слухали, питання задавали, а тут щось добивалися -дивно...
Про свою згоду дебатувати з Олегом Бабаєвим Микола Глухов сказав з самого початку і так десь тиждень тому. Тому всі чекаємо, коли кандидати задаватимуть одне одному запитання. Можливо хтось з них і скаже, наприклад - кому ж таки належить управляюча компанія "Житлорембудсервіс", а то обидва знають і обидва мовчать.
Але апеляція міської виборчої комісії на рішення полтавського адміністративного суду здана сьогодні в канцелярію суду.
Розгляд апеляції відбудеться у Харкові. Термін розгляду 2 дні.
А загалом моя точка зору - ці дебати кандидатам не вигідні. Нікому. Бо дуже багато можна набалакати такого, після чого всі візьмуться за голову. І мова тут не про партійність. Микола Глухов міняв її тричі. Олег Бабаєв - двічі.
Мова тут про те, хто і що отримав з бізнес-оточення обох кандидатів і хто на якому фінансовому потоці сидить
U2
Горожане
+ 8
Гастарбайтер
Саша, ну так значит ты против дебатов?..ну то есть, как журналист ты за дебаты, а как человек - против? :)
Горожане
+ 11
Местный
U2,

U2 писал:как журналист ты за дебаты, а как человек - против? :)

А не наоборот?
Потом же о теледебатах придётся статью писать
В наше время верить нельзя никому, иногда даже самому себе...Мне можно :)
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Вся справа в тому, що ці вибори перетворилися на війну бізнесових кіл міста. Причому велику війну і все завдяки піарщикам та авторам газети "Кременчугская правда" та "За Кременчуг". І не більше. В принципі я за ці дебати ( до речі ніяких статтей з цього приводу ніхто писати не збирається - не ті плани), але цього разу все завершиться простим з"ясуванням бізнес-інтересів. Просто в цій війні я не бачу простих кременчужан. До речі вибори депутатів міської ради теж перетворилися у змагання бізнесу - хто поставить більший дитячий майданчик, пофарбує лавочки та зробить один пробивний колодязь?

Добавлено спустя 8 минут 37 секунд:

До речі- те, що кажу стосується не лише двох кандиадтів на посаду міського голови Миколи Глухова та Олега Бабаєва. Інші так само. І менше всього в цих програмах про вирішення проблем кременчужан.

Добавлено спустя 4 минуты 9 секунд:

Але це моя точка зору і буду тільки радий, якщо мені доведуть, що я не правий
Горожане
+ 3
Гастарбайтер
Есть вероятность, что решение по апелляции будет завтра до полудня. Во всяком случае, теризбирком готовиться на вечернем заседании к очередному скандалу.
Выли не только собаки, но даже лошади.
А.П. Чехов.
U2
Горожане
+ 8
Гастарбайтер
Ой..ну, говорить, что во всем виноваты пиарщики и авторы "желтых" газет...у местных СМИ авторитет же побольше, почему не смогли переломить общественное мнение?..если дебаты будут в пятницу, ни какая газета про них уже не напишет...хотя, согласен,что оба кандидата от ПРиБЮТ боятся дебат...вообщем, слабаки!
Горожане
+ 6
Старожил
ну так кто точно знает - восстановили Бабаева или нет?
Всё что ни делается - всё к лучшему!!! :-)
Горожане
+ 31
Почетный
гражданин
California,
Он только что выступал по Визиту и пообещал, что не подведёт нас, кременчужан, если мы выберем его...
Моя жизнь - один большой прыжок-полет в непознанное, я живу в этом прыжке...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Вони вже всі так набридли своїми судами, бо ще трохи і можна буде думати, що після виборів всім будуть блага - для початку зменшать ціни на тепло.
Але ніхто нічого знижувати не буде, натомість підвищать як мінімум наполовину. ( Чи ми всі забули, що нам опалюють квартири з новою ціною на природний газ ?)
А щодо суду, то раніше п"ятниці очікувати нічого не варто.

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация