выступление на "Визите" - это не свидетельство того,что ТВК восстановило его..Бомонд это хорошо, но если завтра его восстановит ТВК, да ещё и дебаты будут, то действующий мэр проиграет...завтра начнут снимать свои кандидатуры в пользу действующего мэра...вы не забывайте, как в 2006 году, в последние дни,ночью, именно команда нынешнего кандидата от БЮТ сняла через суд кандидатов в ихнем списке от Митрофановича...тут ещё много вариаций на тему...
господин Ульянов, Вы готовы озвучить сейчас последние социологические данные Вашего штаба по прохождению партий в горсовет? у меня есть данные на вторник, и я думаю они не сильно изменились..изменения начнутся только завтра...кстати, на сайте Телеграфа, в коментах, я уже писал, что неделю назад ни ПР,ни БЮТ не набирали по городу и 20%....сейчас есть данные посвежее..ну,так что? устроим обоюдный слив социологии??
Цитата:господин Ульянов, Вы готовы озвучить сейчас последние социологические данные Вашего штаба по прохождению партий в горсовет? у меня есть данные на вторник, и я думаю они не сильно изменились..изменения начнутся только завтра...кстати, на сайте Телеграфа, в коментах, я уже писал, что неделю назад ни ПР,ни БЮТ не набирали по городу и 20%....сейчас есть данные посвежее..ну,так что? устроим обоюдный слив социологии
Кандидат не посаду міського голови Олег Бабаєв не прийде на дебати до міського голови Миколи Глухова. Народний депутат України і кандидат на посаду міського голови Олег Бабаєв вочевидь не буде дебатувати з міським головою Миколою Глуховим щодо питань розвитку міста. Він прийде на ефір ТК “Візит”, але після виступу свого опонента Про це О.Бабаєв заявив ЗМІ, відповідаючи на запитання – чи приймає він виклик діючого мера міста Миколи Глухова і прийде до нього сьогодні у 21-00 на дебати, аби відповісти на запитання одне одного і розповісти про власну передвиборчу програму? ”Знову ж, це його час, але в 22-00 телекомпанія “Візит” надає мені ефірний час для дебатів. Я готовий”. В той же час за словами Олега Бабаєва, вони, спільно з діючим міським головою Миколою Глуховим, урегулюють питання спільних дебатів у прямому ефірі. Як повідомлялося раніше, міський голова Микола Глухов сьогодні о 21-00 знову чекатиме свого суперника і кандидата на посаду міського голови Олега Бабаєва, аби задати запитання конкурента в прямому ефірі і відповідно відповісти на ті запитання, які задасть Олег Бабаєв.
Цитата:Я б на місці Бабаєва не так вів кампанію з самого початку, хоча, можливо, я чогось і не знаю з того, що його спонукало саме на такі агресивні дії, замість того, щоб провести попередні консультації та домовитись про правила гри.
Як і ви, я не є прибічником агресивних політтехнологій. Але в цьому випадку є цілком згодний з командою Бабаєва. Прикол в тому, що регіонали не очікували, що боротьба з ними вестиметься їхніми ж методами. Спочатку вони просто офонарєлі від такого нахабства І це правильно. Якщо проти тебе грають мерзотники з арматурою чи базарні наперсточники, то не треба оповідати їм про христові заповіді І щось мені підказує, що кременчуцьку методу треба виводити на вищий рівень. А la guerre comme a la guerre