Бабаева сняли с выборов! (уже восстановили через суд - 24.10.2010)

0
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

писатель писал:Ми ж ще місяць міркуватимемо над тим, що нам у зомбо ящику показали


Т.е. Вы, писатель, этим спичем как бы попытались слегка дистанцироваться от всего того говна, которое лилось в течение 3 недель из зомбоящика и зомбогазет, к которым Вы имеете непосредственное отношение?! Вот это да! Вам напомнить хотя бы две Ваши вчерашние агитационные, паскудные и подлизывающие статейки?!

писатель писал:Та кажу - ось ми журналісти пишемо для всіх: не буде змін ніяких, але тільки на гірше це все


Где, вы - журналисты, об этом написали? Где??? Кроме "Коля хороший, Коля вообще самый распрекрасный, Коля вам в который раз мост опять будет строить..." и всё в такой же манере, я ничего больше не видел. Блевать от такой писанины хочется нормальным людям.

Знаете, был такой "журналист" Пиховшек, так вот у меня о Вас сложилось такое же впечатление как и о нём.

Добавлено спустя 10 минут 16 секунд:

Посмотрите как освещает выборы интернет-издание "Полтавщина", это же, как говорится, две большие разницы, по сравнению с тем как однобоко происходит всё это у нас.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Друже Канарський - а закиньте мены де я написав що все це добре і за кого слід голосувати?

Добавлено спустя 3 минуты 35 секунд:

Бо писав я однако про всіх і починав з того, що бюлетені топить каналізація, а люди обурються диьтячими майданчиками, які у них тулять під вікнами. І про мост якщо писав, то спочатку запитував - чи мова про передвиборчі технології. Мені не 5 років, аби я туди падав чи сюди. Не той випадок

Добавлено спустя 16 минут 35 секунд:

І помню добре , що я писав - і в останньому номері почав з того - що все це "Г". І писав також, що всі порушують закон і всіх потрібно гнать, але хто в цьому випадку ділитиме землю?
І в попередньому про депутатів міськради - що немає особливї різниці між БЮТ, ПР, КПУ чи іншими, бо у них є те, що мало тут у кого є на форумі.
І перед тим теж - хто з кандидатів на посаду міського голови отримав зарплати у 200 тисяч гривнь та матеріальної допомоги у 50 тисяч. Стандарти в цій справі "пиши про всіх" - річ свята для журналіста. Або так - якщо дощ - пишемо дощ. якщо тучі - пишемо тучі, якщо сонце - пишемо сонце.Немає в цьому застережень
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
писатель
Далеко ходить не будем, вернёмся опять же к вчерашним статьям.

Цитата:Дуель між кандидатами на відбудеться ?

Кандидат не посаду міського голови Олег Бабаєв не прийде на дебати до міського голови Миколи Глухова.
Народний депутат України і кандидат на посаду міського голови Олег Бабаєв вочевидь не буде дебатувати з міським головою Миколою Глуховим щодо питань розвитку міста. Він прийде на ефір ТК “Візит”, але після виступу свого опонента
Про це О.Бабаєв заявив ЗМІ, відповідаючи на запитання – чи приймає він виклик діючого мера міста Миколи Глухова і прийде до нього сьогодні у 21-00 на дебати, аби відповісти на запитання одне одного і розповісти про власну передвиборчу програму?
”Знову ж, це його час, але в 22-00 телекомпанія “Візит” надає мені ефірний час для дебатів. Я готовий”. В той же час за словами Олега Бабаєва, вони, спільно з діючим міським головою Миколою Глуховим, урегулюють питання спільних дебатів у прямому ефірі.
Як повідомлялося раніше, міський голова Микола Глухов сьогодні о 21-00 знову чекатиме свого суперника і кандидата на посаду міського голови Олега Бабаєва, аби задати запитання конкурента в прямому ефірі і відповідно відповісти на ті запитання, які задасть Олег Бабаєв.


1. О чём эта статья? Зачем Вы заранее соврали?
2. Какую цель Вы преследовали когда подавали информацию именно в такой форме?
3. Какие выводы должен сделать обыватель после прочтения этого и других текстов? Я надеюсь Вы осознаёте, что люди, для которых Вы как бы "правдиво" подаёте информацию, способны ещё делать выводы, и различать твёрдый стул от жидкого, а не только тупо жрать такие сливы?!

Следующая статейка:

Цитата:Партія регіонів не готова взяти до себе Олега Бабаєва

Обласна організація Партії регіонів не готова прийняти в свої ряди народного депутата від блоку БЮТ Олега Бабаєва. Про це ЗМІ заявив губернатор Полтавщини Олександр Удовіченко, який відповів на запитання про майбутню співпрацю області та нашого міста у разі перемоги представника БЮТ на виборах голови міської ради.

«У випадку перемоги на виборах міського голови я не виключаю, що Олег Бабаєв може залишити ряди БЮТ, бо йому буде не зовсім комфортно, якщо він стане мером, конфліктувати з владою, яка сповідує відмінні від блоку БЮТ політичні погляди. Постать мера має бути об'єднувальна», - сказав Олександр Удовіченко та додав, що сьогодні представник БЮТ запекло бореться за свою команду та за крісло мера. «Це очевидно», - додав губернатор Полтавщини.

Новини Полтавщини



писатель, ответьте всем - Бабаев попросился в Партию Регионов? Зачем Вы намалевали такой паскудный заголовок. И все остальные наши "низакогонеагитирующие" газетки слили подобную статью таким же образом.

Да у Вас же в каждой статье между строк читается: "Глухов - хороший, Бабаев - плохой", "Выбирать нужно Глухова, потому что с Бабаевым будет ещё хуже", "Глухов - герой, Бабаев - подлец и трус"... и т.д.

Понимаю, что вопросы "в никуда", потому как вы опять ответите в свойственной Вам манере - "ни о чём конкретно".
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин

писатель писал:І в попередньому про депутатів міськради - що немає особливї різниці між БЮТ, ПР, КПУ чи іншими


Может я ошибаюсь, но фракция КПУ по всем вопросам о шаровой раздаче земли голосовала против.
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:1. О чём эта статья? Зачем Вы заранее соврали?
2. Какую цель Вы преследовали когда подавали информацию именно в такой форме?
3. Какие выводы должен сделать обыватель после прочтения этого и других текстов? Я надеюсь Вы осознаёте, что люди, для которых Вы как бы "правдиво" подаёте информацию, способны ещё делать выводы, и различать твёрдый стул от жидкого, а не только тупо жрать такие сливы?!



Чи написано тут, що хто з них правий, але запитувалося все вчора в 10-00 в міській виборчій комісії - як налаштований Олег Бабаєв на дебати ?Та в кінці написано, що він сказав - урегулює це питання та на дебати врешті-решт прийде. Це і сталося.
І губерантора Удовіченка ми запитували про наступне -він представник ПР - тож чи візьме до себе в партію Олега Бабаєва, якщо той виграє вибори. Сказав - не візьме.
Ще є така ж інфа, де питав - О.Бабаєв буде в БЮТ, якщо стане мером? Сказав кандидат - буде аполітичним.
Так шо - спеціально за вашою порадою, друже Канарський, спитав у кореспондента "Полтавщини", на яку ви посилалися ( якраз товариш Тарасов позвонили ( він правда такий Тарасов, як я Якубович - але так підписується) . Немає зауважень до мене у моїх колег і ніхто мені не сказав про порушення стандартів.
І це нормально - якщо пишемо, то обидві точки зору видаємо.
Якщо Бабаєв ходить і вимагає опалення включити в один день, то обов"язково буде комент, що ТЕЦ не паровоз і на команду - стій, раз , два, чи навпаки - ТЕЦ включайся - не реагує.
І так само в іншому - якщо мерія витрачає мільйон гривень на фіг зна що, то це теж буде написано. Все нормально
Горожане
+ 1
Залетный
Друзья..до чего нехорошо после вчерашних дебатов ..Два запутавшихся как мухи в паутине кандидата..показали свое истинное хищное лицо ...А до народа им дела нет.. .У одного миллионы и рынок в придачу с мяском у другого пенсия госслужащиго и новый домик...Что еще нужно..??Лично я пойду голосовать завтра за других бедных кандидатов...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Да і то не стаття взагалі - це новина в 10 рядків.


Цитата:"Не валяй дурака, голосуй за земляка”




Останній тиждень перед цьогорічними виборами запам’ятається суперечками, наїздами кандидатів у депутати одне на одного та масовими скаргами на порушення закону.

Зняти всіх та не мучитися ?

У Кременчуці все ж таки будуть депутати міської ради, хоча всіх їх можна було б тричі зняти з передвиборчих перегонів за порушення. Але якщо їх зняти, то хто тоді прийматиме рішення та ділитиме землю?

Такі думки, з якими в останній передвиборчий тиждень працювала міська виборча комісія. Прецедент для песимізму – у скаргах кандидатів у депутати міської ради, в яких вони звинувачують одне одного у порушенні закону. Однак невелика бесіда в самій комісії приводить до висновків , що закони більше чи менше, але порушують всі кандидати.Відповідні висновки оприлюднили під час розборів скарги кандидата в депутати Геннадія Алексєєва, де він нарікав на свого товариша і теж кандидата Дениса Терещенка.

Фінансова вага обох кандидатів приблизно однакова. Вони підприємці, які живуть на Ревівці і відповідно там прагнуть стати депутатами. Однак між обома є суттєва різниця. У комунальника Дениса Терещенка є те, чого немає у його конкурента – маршрутки з номером 20 та автотранспортного підприємство “Автотранс”. І ніяким швейним виробництвом, що є у власності його суперника, таку перевагу не компенсувати. Бо у футболках, на які можна наклеїти фото кандидатів нині ніхто не ходить. Натомість наліпити в маршрутках величезні плакати, на яким мешканцям Ревівки кажуть гаслами з Інтернету – “Не валяй дурка, голосуй за земляка”, річ можлива.

Саме це і є питанням чергової скарги, яку розглядають на засіданні міської виборчої комісії. Зміст позову – передвиборчі плакати мають не тільки бути зареєстрованими в комісії, оплаченими з фонду кандидата, але й розміщеними “лише в установлених місцях”, які визначено міськвиконкомом.

Міська маршрутка з номером 20 таким місцем не є. До всього, порушуються правила, бо не можна затуляти вікна у маршрутних таксі. Цікаво, що сама скарга є тупиковою і винести по ній рішення дуже важко. Причина – маршрутні таксі справді не є місцем розміщення агітаційних плакатів. Тобто, закон про місцеві вибори в цьому випадку дійсно порушено. Втім, всі кандидати в депутати міської ради розміщують свої листівки на парканах, стовпах та під’їздах багатоповерхівок. Тож попередження потрібно висловлювати всім. Далі ж просто конкуренти зніматимуть одне одного наклеюючи чужі листівки у невстановлених місцях.

Результат обговорення – позитивний для того на кого скаржаться. Тож кандидат в депутати міськради, який порушує закон, передвиборчі перегони пройде до кінця. Бо в протилежному випадку слід знімати всіх учасників виборів і залишити міську раду без депутатів. Але в цьому випадку міську виборчу комісію навряд чи зрозуміють.
Горожане
+ 1
Залетный
Так за кого голосувати????

Добавлено спустя 2 минуты 37 секунд:

Я разочаровалась....
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Может я ошибаюсь, но фракция КПУ по всем вопросам о шаровой раздаче земли голосовала против.


Едік - я вас умоляю. Чи кинуть їхні декларації на сайт? Там перша п"ятірка має стільки коштів і землі, що вся ваша п"ятиповерхівка чи 9-ти поверхівка, в якій ви живете, цього не мала і не матиме ще років сто
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин

писатель писал:Едік - я вас умоляю. Чи кинуть їхні декларації на сайт?


киньте. Только дело не в декларациях, а "кто как голосовал"!
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация