Бабаева сняли с выборов! (уже восстановили через суд - 24.10.2010)

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
А шо земля к ним, кандидатам, сама прийшла ? Щас шукаю

Добавлено спустя 2 минуты 2 секунды:

Цитата:Обіцянки – цяцянки на вибори для кременчужан



Або якою “лапшою” на вуха переконують кандидати своїх виборців
Одні кандидати відповідають за якість води. Тільки вода ця – бутильована. Інші вважають за краще оприлюднити на листівках фото з власних сімейних альбомів. У міський виборчій комісії таких агіток уже набрався великий ящик, а кандидати у депутати все несуть нові і нові зразки своїх агітаційних матеріалів.

Кольорове фото візьме за душу?

Це листівки наших кандидатів у депутати, кожна з яких несе щонайменше два змістовних навантаження. Перш за все, завдання красивого папірця – переконати свого виборця, що саме кандидатський портрет найкращий. Другий – якщо не переконати, то використати хоча б свою посаду з рекламною метою.

Тож першість у цій справі – за кандидатом на посаду міського голови Вадимом Петренком. Його агітка проста як двері. Він керівник бізнесової фірми, яка постачає питну воду “Ізумруд”, тож і листівки видає відповідного змісту. Їх зміст – “жива вода – кожній сім’ї”. Звісно, воду городянам задарма давати ніхто не буде, але нагадати людям про існування торгової марки – теж не гріх.

Приблизно так само діють представники партії “Фронту змін”. Вони теж нагадують кременчужанам про свою марку – вже політичну. Їхні листівки – партійного салатового кольору. А зміст – типовий політичний заклик про покращення життя вже сьогодні. Втім у листівках цієї партії написано ще простіше. Мова лише “про гідне життя, яке мають принести в кожну родину”.

Решта кандидатів у депутати з інших партій теж не скупиться на обіцянки. Головні з них – “Взяти, спрямувати, забезпечити, контролювати”. Є й інші. Зокрема, “Людям – роботу, економіці – розвиток, Кременчуку – стабільність”. Як саме такі штамповані гасла втілюватимуть у життя і що саме вони означають – традиційно не говориться.

Чим дивують?

Нові віяння теж є у кандидатських програмах і лідерство тут займає, без сумніву, кандидат у депутати міської ради від однієї з партій. Доволі відомий у місті чоловік оголосив, що знає як вирішити для міста житлову проблему. Тому і пропонує: “Кожна квартира, яку хтось має реалізовувати, буде придбана місцевою владою для забезпечення житлом громадян, які стоять на черзі”.

Втім у такому рецепті вирішення квартирних проблем городян немає математичних розрахунків. Невідомо, скільки ж коштів потрібно, аби викупити всі квартири, які продаються. І головне – нічого не говориться про те, де взяти гроші?

Є й простіші кандидатські програми.

Дуже проста наступна. “Я молодий, у мене молода сім’я”, – пише один з лікарів-стоматологів у своєму зверненні до виборців свого округу.

Ще з таких жартівливих програм, якими налаштовують кременчужан на серйозний лад, – це прилюдні обіцянки боротися за автономні системи опалення та така ж обіцянка протидіяти ввезенню контрабандних систем опалення квартир. Як можна протидіяти у Кременчуці такій контрабанді, кандидат нічого не говорить. Втім додає, що запитання з цього приводу у нього таки є. Бо існує урядова постанова, яка забороняє встановлювати у багатоповерхівках газові котли.

Більш серйозні обіцянки у нинішній передвиборчій боротьбі – зробити на окрузі, якщо оберуть, аж дві колонки для води та ініціювати нездійсненну для нашого міста річ. Зокрема, ввести знижку на проїзд у маршрутних таксі для учнів та студентів.

Що думають з приводу такої ініціативи маршрутники і хто саме має компенсувати вартість проїзду юних кременчужан, – про це напередодні виборів майбутні депутати міськради намагаються не згадувати.

Кременчук після виборів буде жити при комунізмі

Отже, за депутатськими програмами, у нашому місті буде існувати не один десяток спеціальних магазинів “Ветеран”, які до цього закрилися через продаж таких же недорогих продуктів харчування в інших магазинах.

Також обіцяють відновити роботу комунальних аптек, які, власне, і загинули через те, що ліки у них були дорожчими, ніж у приватних конкурентів.

Ще у Кременчуці обіцяють розвиток туризму та спорту і все це на фоні розробки кандидатами у депутати спеціальних планів з відзначення святкування народних та релігійних свят.

Інше, про що говорять кандидатські програми, – фінансування медицини у випадку перемоги кандидата в мери Олега Бабаєва збільшать на 70%. Освіти – на 40 відсотків, а фінансування соціального захисту зросте втричі.

Але де братимуть ці десятки та сотні мільйонів гривень – поки що невідомо. Так само невідомо, яким способом кандидат на посаду міського голови Віктор Бугайчук прагне зобов’язати міські будівельні компанії зводити соціальне житло за доступними цінами.

Перемогти дешево і сердито

Це теж варіант, яким можна спробувати скористатися на цих виборах. Для цього достатньо знати, які рішення приймаються і вчасно розповісти про них, але від свого імені.

Окремі кременчуцькі кандидати в депутати так і роблять – беруть інформацію з сайту міської ради про продаж ліків в аптеках міста зі знижками і видають рішення фармацевтів, як свої “реальні кроки турботи про людей”. Наступне, що можна зробити в цій справі, – видати за свою роботу діяльність усіх перевізників, комунальників та фахівців міської ТЕЦ. Можливо, окремі читачі і не спитають: яке саме відношення має кандидат у депутати до того, про що говорить?

Щас ще кину декларації та майно

Добавлено спустя 4 минуты 4 секунды:

Цитата:Наскільки представники бізнесу будуть далекими від народу?



Кременчук – місто консервативне, а його виборці революційністю не вирізняються. За приклад такому міська рада, яку обирають раз на чотири роки, але суттєвих змін для кременчужан від виборів немає. А на виборах 2010, здається, змін буде ще менше.

Обличчя зміняться?

Політичні партії нашого міста на наступних виборах вирізнятимуться одна від іншої лише своїми програмами та обіцянками: дбати, піклуватися та допомагати. Між тим, партійні кандидати у депутати міської ради вирізняються одне від одного не набагато. Головне, що їх об’єднує, – це наявність грошей, квартир та акцій, розміру яких може позаздрити пересічний мешканець нашого міста.

Відповідно, свої мільйонери будуть як у фракції міськради БЮТ, так і їх колег з фракції Партії Регіонів. Й очевидно свої мільйонери будуть у місцевих комуністів.

Мірятися статками тут є кому. Якщо у лідера БЮТ Олега Бабаєва на рахунках майже три мільйони гривень, то згідно з декларацією про прибутки таких мільйонів у вигляді акцій, у того ж номера 3 списку Партії Регіонів на місцевих виборах й керівника Кременчуцького заводу коліс Геннадія Леготкіна не менше.

Схожа ситуація не тільки з керівниками промислових підприємств. Керівники комунальних підприємств, які йдуть у депутати міськради від різних партій, теж знаходяться в однаковій фінансовій вазі.

Представник ПР і керівник комунального підприємства “Кременчукводоканал” Валерій Медведовський, заробив минулого року, згідно з декларацією 125,6 тисяч гривень, однак авто собі не купив.

А його суперник від БЮТ й теж комунальник, керівник гімназії №5 Ілона Бобер заробила менше – лише 35,9 тисяч гривень включно з матеріальною допомогою. Однак придбала собі за 100 тисяч грн. квартиру в центрі міста та автомобіль КІА.

Мова не лише про дві найчисельніші кременчуцькі партії, основу яких складають бізнесмени.
Їх колегам комуністам теж є чим гордитися. Практично вся перша п’ятірка цього списку теж не робітники автомобільного чи якого іншого заводу. Бо не всякий мешканець міста може похвастатися, що має у власності авто Ауді А6, що є у кандидата від КПУ, який буде в списку під №3. Так само й пересічний прихильник вчення Леніна про соціальну справедливість не скаже, що є власником будівлі в 1400 метрів квадратних, вартістю 680 тисяч гривень, двох імпортних автомобілів та доходом від підприємницької діяльності у майже 400 тисяч грн. Однак це теж записано в деклараціях про прибутки прохідних кандидатів в депутати міської ради по виборчих списках від КПУ.

Нові, але вже ”розкручені” партії, зразка “Фронту змін” чи “Сильної України” теж майже не вирізняються від своїх старших конкурентів.

Навпаки, по капіталізації – кількості майна “новачки” теж можуть дати фору найсильнішим своїм супротивникам.

Що поєднує кандидатів?

Пристрасть до автомобілів та моторних човнів – це, якщо незважати на спільні бізнес-інтереси, і буде головним об’єднувальним фактором в міській раді.

Перш за все – автівки. Тож якщо перші номери в списку Соціалістичної партії полюбляють БМВ, то їх колеги з “Фронту змін” надають перевагу або “Мерседес – Бенц”, або “Міцубісі”. Переваги комуністів – ті ж, капіталістичні Мерседеси Е 240, або “Ауді” останньої моделі.

Натомість у фракції БЮТ трапляються любителі Фольксвагенів, Лексусів, та як записано в окремих деклараціях – якщо не “Москвичів”, то стареньких “Таврій”

Втім, якщо буде необхідно, майбутні депутати міськради зможуть приїхати на сесію на КрАЗі-256-у, або на МАЗ 5432. Однак це станеться, якщо майбутня міська рада повністю припинить дорожнє будівництво.
А щодо відпочинку, то сьогодні наші кандидати в депутати міськради дружньо наближаються до води. Зокрема, у багатьох з них є катери на триста кінських сил, або такий новий пристрій, як “поулайтер”.
Якщо ж плавання на катері по Дніпру набридне, то можна буде пересісти до іншого свого колеги-депутата на водні прогулянкові мотоцикли “Бомбард"є”.

Скромність не потрібна

Це останнє, що можна сказати, оглядаючи декларації про прибутки, які кандидати в депутати міської ради передали для оприлюднення у міську виборчу комісію.

І цікаве тут наступне – окремі обранці кременчужан пишуть, що нічого не мають у власності. Висуванець від КПУ і депутат міської ради Сергій Порчирян, ім’я якого пов’язують з торговим центром “Мега”, що на вулиці Леніна, зазначає, що має лише одне авто і більше нічого.

Керівник КП “Кременчукводоканал” Валерій Медведовський має лише один гараж і будинок у Семенівському районі, а у його колеги й одного з найбільших міських бізнесменів та нинішнього заступника Міністра оборони Ігоря Кушніра немає власного авто.

Так само немає свого автомобіля у кандидата в депутати від БЮТ Віктора Калашника, хоча є два гаражі…

“Міськвиборчком не перевіряє декларації про прибутки і не можна сказати, наскільки вони точні або правдиві ”, – такий прикінцевий коментар від міської виборчої комісії для читачів “Програми плюс”.
Горожане
+ 23
Почетный
гражданин
Так и нет ответа на вопрос о голосовании кпу по самым больным вопросам - земли под парками - билла и амстор. Слов много. ответа нет.
Отец-основатель
+ 430
Аксакал

писатель писал:Та в кінці написано, що він сказав - урегулює це питання та на дебати врешті-решт прийде. Це і сталося.


Так зачем же Вы в самом начале написали обратное? Толи лыжи не едут, толи я ******

Kanarsky писал:Кандидат не посаду міського голови Олег Бабаєв не прийде на дебати до міського голови Миколи Глухова.
Народний депутат України і кандидат на посаду міського голови Олег Бабаєв вочевидь не буде дебатувати з міським головою Миколою Глуховим щодо питань розвитку міста.



Кандидатов в депутаты здесь не обсуждаем.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Едік - Амстор по моєму ні, а Білла - да

Добавлено спустя 3 минуты 12 секунд:

Ну так правильно все - не видай ми удвох це все в інет - Олег Булашев собі, я собі, так і не було б нічого. А так півгодинне шоу, яка завершилося останнім словом Ірини Скрипачової - телеведучої, яка сказала всім - гуд бай.
Це нормально
yur
Горожане
+ 4
Гастарбайтер
102.1 ФМ весь день песня "за кременчуг", по телику ролик на ту-же тему.
Горожане
0
Проездом
На Визите предвыборная агитация закончилась, неужели на нем есть что смотреть в остальное время?
Отец-основатель
+ 430
Аксакал
Второй день подряд по ночам клеют на подъезде: вчера что-то типа "народному депутату всё пофиг", с подписью О. Бабаев, сегодня с утра - "Кременчуг после выборов переименуют в Бабаевск", опять подписано О. Бабаев.

И эти люди кричали на каждом углу о провокациях и грязных технологиях.
Пущай побудет Бабаевском, в Глуховске 10 лет уже пожили.
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 3
Почетный
гражданин

Kanarsky писал:Пущай побудет Бабаевском,


Похоже к тому идет......
Горожане
+ 329
Великий Гуру
А у меня есть инфа, что вчера победитель выборов на кресло мера от БЮТ вел переговоры о вступлении в ПР....Мои прогнозы были более скромными, ожидала через пару-тройку месяцев.
Это невозможно - сказала Причина .Это безрассудно - заметил Опыт .Это бесполезно - отрезала Гордость ." Попробуй ... " - шепнула Мечта ...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Які ми наївні всі. Ці переговори відбулися ще два тижні тому і не в Кременчуці, і не в Полтаві...
 
Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:


    Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

    Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация