Ото ж жарт був такий. Фіолетова партія сама про себе заявляє. А що робить, якщо у Кременчуці набуває серйозних обертів скандал з тролейбусами? Сьогодні навіть Ігор Чуркін, відомий російський олігарх у Кременчуці з цього приводу на запитання ЗМІ відповів. Подія неймовірна - якби Абрамович прилетів би в Семенівку
А скандал, у газету поставив, називається так
Цитата:На "новому" - старому тролейбусі далеко не поїдеш
За що місто заплатило бюджетні кошти. Або по кому у нас плаче в»язниця та конфіскація майна ?
Великий контракт є - постачання троллейбусів. Вартість 35 млн.грн бю.джетних коштів. За контрактом мова про тролейбуси. Великі - нові. Менші - 13 метрів такі нові як моя китайська тачка, що по вулиці тягаю пісок чи щебінь. Гроші з бюджету заплачено - 8 млн.грн. Термін контракту - 90 днів - вийшов. Що з тролейбусами і які вони - написав. Жаль мені конешно, але в даному випадку київський сайт, з якого взяли інфу, зіграв роль каналізації. Звісно, що просто так на сайті Медведчука .... То коли про губернатора писали, насправді справу з тролейбусами закривали цим повідомленням. Не в тупих чи не тупих тут справа. Всі ми однакові - мова про бюджетні кошти
Та звідки ж я знаю по кому ? Хто відповідає за контракт, хто гроші перераховує, хто угоду підписував? Тут єдине що скажу - оці пристрої автономного ходу, яких нема , то точно чиновники відділу транспорту виконкому забрали собі ( акумулятори там для мобілки гарні ). Якщо серйзно - то нехай розбираються . Там прокуратура є, експерти івсі інші. Ігор Чуркін, російський олігарх, так просто до Кременчука інакше б не приїхав
Да і останнє - Сергію. отой цензор - це сайт Медведчука однако
Цензор - сайт Медведчука, наскільки я знаю. Серйозні джерела в таких випадках - Укрправда, УНІАН і то там теж не все так чисто в усякому випадку було, ЛБ. Решта - не варте уваги. В цьому житті нічого виключати не можна - але повертаю вас до першого джерела , в якому написано про обмін області на два голоси в парламенті. А це вже глупості справжні. Парламент не працює і певно, що не запрацює. А такий обмін - якийсь він дитячий. Таке собі - поміняли пісочницю на дитячий совочек. Агітпроп все це , яким інше прикривають
Цитата:Янукович меняет губернатора Пултавщины: руководить областью будет Данилко
В ближайшее время Президент Виктор Янукович подпишет указ о замене губернатора Пултавской области. Об этом сообщает источник Цензор.ДА. Вместо Александра Удовиченко на эту должность будет назначен Андрей Данилко, единственный украинец с пятым размером груди. – Появившаяся ранее информация о том, что губернатором будет Бабаев является шуткой со стороны АП, – отметил источник Цензор.ДА. – У нас такие вещи любят. Например, мэром КременЧукчины будет Надоша, президентом Ворсклы – Шаповалов. Источник Цензор.ДА http://www.kremenchukchina.in.ua/