Бабаев

0
Горожане
0
Проездом
zemlemer3000
23:20, 06.03.2013

писатель (06.03.2013, 20:54) писал:
Андрій Погрібний йтиме на вибори мера

Вот это вряд ли, скорее - "Давай ДО СВИДАНИЯ"
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ото ж жарт був такий. Фіолетова партія сама про себе заявляє. А що робить, якщо у Кременчуці набуває серйозних обертів скандал з тролейбусами? Сьогодні навіть Ігор Чуркін, відомий російський олігарх у Кременчуці з цього приводу на запитання ЗМІ відповів. Подія неймовірна - якби Абрамович прилетів би в Семенівку

А скандал, у газету поставив, називається так

Цитата:На "новому" - старому тролейбусі далеко не поїдеш

За що місто заплатило бюджетні кошти. Або по кому у нас плаче в»язниця та конфіскація майна ?
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (07.03.2013, 11:50) писал:Або по кому у нас плаче в»язниця та конфіскація майна ?

Для тупых - и по ком же?
Я говорю то, что думаю - потому и молчу...
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
16:12, 07.03.2013
Великий контракт є - постачання троллейбусів. Вартість 35 млн.грн бю.джетних коштів. За контрактом мова про тролейбуси. Великі - нові. Менші - 13 метрів такі нові як моя китайська тачка, що по вулиці тягаю пісок чи щебінь. Гроші з бюджету заплачено - 8 млн.грн. Термін контракту - 90 днів - вийшов. Що з тролейбусами і які вони - написав.
Жаль мені конешно, але в даному випадку київський сайт, з якого взяли інфу, зіграв роль каналізації. Звісно, що просто так на сайті Медведчука .... То коли про губернатора писали, насправді справу з тролейбусами закривали цим повідомленням.
Не в тупих чи не тупих тут справа. Всі ми однакові - мова про бюджетні кошти
Отец-основатель
+ 431
Аксакал
писатель, это всё понятно, но конкретно

Kanarsky (07.03.2013, 14:03) писал:и по ком же?

Забаненные
+ 21
Местный
Щоб ви не казали, а цей мер кращий за попереднього - це моя особиста думка.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
17:18, 07.03.2013
Та звідки ж я знаю по кому ? Хто відповідає за контракт, хто гроші перераховує, хто угоду підписував? Тут єдине що скажу - оці пристрої автономного ходу, яких нема , то точно чиновники відділу транспорту виконкому забрали собі ( акумулятори там для мобілки гарні ). Якщо серйзно - то нехай розбираються . Там прокуратура є, експерти івсі інші. Ігор Чуркін, російський олігарх, так просто до Кременчука інакше б не приїхав

Да і останнє - Сергію. отой цензор - це сайт Медведчука однако
Отец-основатель
+ 431
Аксакал

писатель (07.03.2013, 15:33) писал:це сайт Медведчука однако

И до нас "лапа Кремля" добралась?

Вы-то сами не исключаете назначение Бабаева губернатором?
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Цензор - сайт Медведчука, наскільки я знаю. Серйозні джерела в таких випадках - Укрправда, УНІАН і то там теж не все так чисто в усякому випадку було, ЛБ. Решта - не варте уваги.
В цьому житті нічого виключати не можна - але повертаю вас до першого джерела , в якому написано про обмін області на два голоси в парламенті. А це вже глупості справжні. Парламент не працює і певно, що не запрацює. А такий обмін - якийсь він дитячий. Таке собі - поміняли пісочницю на дитячий совочек. Агітпроп все це , яким інше прикривають
Горожане
+ 74
Великий Гуру

Цитата:Янукович меняет губернатора Пултавщины: руководить областью будет Данилко

В ближайшее время Президент Виктор Янукович подпишет указ о замене губернатора Пултавской области. Об этом сообщает источник Цензор.ДА. Вместо Александра Удовиченко на эту должность будет назначен Андрей Данилко, единственный украинец с пятым размером груди.
– Появившаяся ранее информация о том, что губернатором будет Бабаев является шуткой со стороны АП, – отметил источник Цензор.ДА. – У нас такие вещи любят. Например, мэром КременЧукчины будет Надоша, президентом Ворсклы – Шаповалов.
Источник Цензор.ДА
http://www.kremenchukchina.in.ua/

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация