лЮлька (09.07.2012, 15:00) писал:Как на мой взгляд, так выполнение обещаний очень мало. Бабаев чуть ли "не махал трусами", что укультурить пляжы (места отдыха). Непосредственно на речке С.Кагамлык росчистят от зарослей и завезут песок. Но, так ничего и не было сделано. Берег зарос болотной травой, а песка не появилось. По-моему, я не того кандидата поддерживала....((((
Так Вы же сами писали, что раз в месяц можно пообщаться с мэром. А там бассейн (на ост. Ковалёва) еще не начали строить?
Pak, я писала новость, которая была выложена. А это пост - делюсь впечатлениями. Т.к. я к нему обращалась с другими просьбами, а их не выполнили, то теперь у меня нет к нему доверия) Просто даже попыток не было, о помощи.
— Я знаю ВСЁ! — сказала Википедия. — Во мне всё можно найти! — похвастался Google. — Я самый главный в мире! — заявил Internet. — Ну, ну… — тихо ответило электричество.
Цитата:На зарплату грошей не вистачає. А на премії чиновникам у 150 % гроші є ?
Яке воно – свято керівної зарплати під час бідності платників податків ?
Грошей вчителям та медикам вистачить лише до осені.
Керівники міста передбачають, що коштів виділених на оплату праці працівникам бюджетних установ до кінця року не вистачить. Не вистачить, бо місто не виконує бюджет. Не виконує, бо нині у мешканців міста падає зарплата і обсяги податків з неї, а по друге – з Кременчука, через вилучення з міського бюджету, Мінфін витискує останні кошти. Про те, що ситуація важка і вочевидь доведеться наприкінці літа брати позичку в Міністерстві фінансів на нараді в мерії розповів міський голова Олег Бабаєв. «У січні не виконано бюджет міста по першій корзині. Надходжень податку на прибуток фізичних осіб набагато менше, ніж заплановано отримати. «У нас недовиконання по першому кошику міського бюджету – 6,5 мільйони гривень. Перевиконання по другому кошику 1,8 млн. грн. Але загальний підсумок – мінус 4,5 млн. грн., за січень місяць», - таке пояснення від заступника начальника фінансового управління міськвиконкому Тетяни Тетьоркіної. До цього пояснення є й прогноз на тему: що буде далі. А далі нічого хорошого очікувати не варто. Коментар мера міста Олега Бабаєва – на виконання державних повноважень доведеться використовувати кошти, які перерахують підприємці за оренду землі. «Тобто, ми перекриваємо державні повноваження своїми зборами, сто відсотків яких залишаються у місті. У порівнянні з минулим роком, у нас такого невиконання бюджету не було. А зараз це існує. Думаю, в лютому місяці недовиконання бюджету буде ще більшим. Це призведе, що в серпні місяці доведеться брати позичку, бо є вилучення сто мільйонів гривень з бюджету міста. Якщо не буде переглянуто державний бюджет та зменшено навантаження на бюджет Кременчука, то ситуація буде складною. Нині ж зменшуються обсяги виробництва і через недовиконання планів можуть бути проблеми з виплатою заробітної плати та оплатою теплоносіїв й всіх інших платежів. Нині ми за все сплачуємо вчасно», - зазначив Олег Бабаєв
Хто у нас найкраще працює ?
Це друга сторона інформації про нестачу коштів у міському бюджеті. На чергову сесію міської ради батьки міста виносять питання про розміри своєї заробітної плати. Офіційно, у проекті рішення майбутньої сесії міської ради, яка відбудеться наступного вівторка йдеться про встановлення розміру премій в обсязі 150 відсотків за роботу. « Встановити міському голові, секретарю міської ради, першому заступнику, заступникам міського голови, заступнику міського голови – начальнику фінансового управління, керуючому справами виконкому міської ради такі надбавки та доплати: - Надбавку за ранг посадовим особам місцевого самоврядування, в розмірі залежно від встановленого рангу. - Надбавку за вислугу років в розмірі залежно від стажу роботи, який дає право на одержання такої надбавки. - Надбавку за ступінь секретності в разі наявності допуску до державних таємниць в розмірі залежно від рівня допуску. - Надбавку за високі досягнення у праці в розмірі 50% посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг та надбавки за вислугу років. - Встановити премію відповідно до їх особистого вкладу в загальні результати роботи в розмірі 100% від посадового окладу. Також окремо у відповідності до майбутнього рішення сесії міської ради, мер та його заступники отримуватимуть премію до державних професійних свят та ювілейних дат. Ще одну окрему премію вони отримуватимуть по підсумках фінансової діяльності при утворенні економії фонду оплати праці. Відомо, що преміальне життя у відповідності до депутатського рішення також не означатиме про відмову від усіх інших благ, які за рахунок кременчужан-платників податків падають на голови батькам міста. Тож до всіх перерахованих премій та надбавок перші чиновники міста також отримуватимуть те, про що решта мешканців міста може лише мріяти. Ця ще одна, мабуть десята за рахунком доплата, яка має назву «матеріальна допомогу для вирішення соціально - побутових питань та матеріальну допомога для оздоровлення при наданні щорічної відпустки». Також у проекті сесійного рішення йдеться, що ці виплати перші особи міста отримуватимуть в межах фонду оплати праці, а контролюватиме нарахування премій собі самому буде міський голова Олег Бабаєв. Ніяких згадок про те, що у міському бюджеті криза, й грошей може не вистачити у проекті документу про зарплату наших чиновників, немає
Яка у чиновника зарплата ?
Репортер не брався б за підрахунки, якби не дві обставини. Перша – мова в даному випадку про наші податки, які кожен з мешканців міста перераховує в бюджет Кременчука. А друге – під час свого обрання. міський голова взагалі то не обіцяв, що буде нараховувати собі по 150 відсотків премії. Отже відомо, що оплата праці працівників органів місцевого самоврядування, в тому числі міського голови, його заступників та секретаря міської ради, здійснюється у відповідності до Постанови Кабінету Міністрів України № 268 “Про упорядкування структури та умов оплати праці працівників апарату органів виконавчої влади, органів прокуратури, судів та інших органів”. За цією постановою затверджено посадові оклади: міському голові 3 тисячі 568 гривень на місяць; першим заступникам міського голови — 3 тисячі 12 гривень на місяць; заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів та заступнику міського голови-керуючому справами виконкому міської ради — 2 тисячі 978 гривень на місяць; секретарю міської ради — 2 тисячі 978 гривень на місяць. Далі ж залишається додати всі надбавки і порахувати , що з цього вийде. Для порівняння можна взяти минулорічні декларації «батьків» нашого міста. У підсумку з їхніх декларацій можна побачити, що цього року вони отримуватимуть більшу заробітну плату, бо минулого року таких премій у 150 відсотків наші чиновники собі не встановлювали. Все було більш скромніше. Мер Кременчука Олег Бабаєв отримав за рік лише 105 тисяч гривень заробітної плати, секретар міської ради Василь Івко – 131 тисячу гривень. Максимальний розмір з матеріальної допомоги по бідності, яку порахували тоді керівні кадри : від 3-х до 11 тисяч гривень. Тож нині все зміниться. Останнє про те, наскільки прийняте депутатами рішення поширять на всіх інших чиновників міськвиконкому. З цього приводу відомо лише, що вищезазначені норми преміальних розповсюджуються на усіх працівників міської ради, але вони ухвалюються не рішенням сесії, а встановлюються окремими розпорядженнями міського голови.
писатель (17.02.2013, 21:25) писал:За цією постановою затверджено посадові оклади:
Цитата:Коррупция – как электричество – вмиг распространяется по всем каналам власти, и если кто-то становится на её пути, она тут же превращает его в «своего» или выбрасывает вон из своей системы
Как говорится, добро пожаловать в демократический мир, преисполненный высоких моральных ценностей. Может варягов по старой доброй традиции уже пора звать?
Цитата:Янукович меняет губернатора Полтавщины: руководить будет человек Жеваго
В ближайшее время Президент Виктор Янукович подпишет указ о замене губернатора Полтавской области. Об этом сообщает источник Цензор.НЕТ.
Вместо Александра Удовиченко на эту должность будет назначен мэр Кременчуга, президент ФК "Ворскла" Олег Бабаев.
"Бабаев является человеком украинского олигарха Константина Жеваго*. Именно с Жеваго вел переговоры вице-премьер Сергей Арбузов* об этом назначении", - отметил источник Цензор.НЕТ. - После заключения компромисса Жеваго выводит свой бизнес из-под прессинга, а он и депутаты, которые его поддерживают (видимо речь идет об Анжелике Лабунской, юристе Констатина Жеваго, - прим.ред) будут голосовать синхронно с властью. Кроме того, это усиление властной вертикали на местах с прицелом на будущие президентские выборы. И с финансовой точки зрения, и с административной.
Надоелло - я нічого не зрозумів. І мені не зрозуміло - що йде про обмін в парламенті на два голоса ? Так парламент увесь час блокує опозиція ( правильно між іншим робить - бо інакше знову покращення грядуть) Йде обмін на підтримку Полтавщини на виборах Президента в 2015 році ? Цікаво однако. Певно тут написано не все. Ще щось має бути. Але я можу тільки побажати своїм полтавським друзям удачі. Там багато журналістів гарних . А дерев там пилять, а малосімейок? А кіосків, а гаражів, а Інтернетчиків ? Там роботи тьма - порядок наводить. А по області всій ?
Але думаю я , що Олег Мейданович вже вступив у ПР. Ну інакше навряд чи призначення взагалі відбудеться
Андрій Погрібний йтиме на вибори мера, якщо будуть зміни від фіолетової партії. Його товариш, який малосімейки ділив поки що не піде - проблеми з правоохоронцями
пенсионер
— Во мне всё можно найти! — похвастался Google.
— Я самый главный в мире! — заявил Internet.
— Ну, ну… — тихо ответило электричество.
(А.С. Пушкин)
гражданин