Любовь народа Украины к своему Президенту

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Особисто моя думка така - якби була можливість я б голосував за Арсенія Яценюка.
Але враховуючи , що у нас йтиме Юра Шаповалов в нардепи (Фокстрот), то в такому випадку - голосуватиму за професора КДУ історії Анну Капустян, якщо звісно адвокат Ульянов організує її висування в кандидати в нардепи від "Свободи". Вона нормальна і справедлива людина

Вибори ж будуть по мажоритарному округу
Горожане
+ 101
Почетный
старейшина

писатель (13.06.2012, 09:38) писал:йтиме Юра Шаповалов в нардепи

Як для Кременчука, то дуже подобаеться кандидат у нардепи.

адвокат Ульянов (13.06.2012, 11:40) писал:Один недолік - з українською не дружить

Мають бути недоліки. Ідеальних не буває.

писатель (13.06.2012, 09:38) писал:від "Свободи".

Сподобалась ідея, в Верховну Раду провести "Свободу". Але тільки трошки. Спокою Регіонам не дадуть, великих майна та бізнесу в них, нема для шантажу з боку влади.
Горожане
+ 178
Великий Гуру

адвокат Ульянов (13.06.2012, 11:40) писал:Ну от скажіть, навіщо професорам, та ще й історії, політика???

А гонщику?
С уважением,
Сергей
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
14:10, 13.06.2012

Цитата:враховуючи , що у нас йтиме Юра Шаповалов в нардепи

Та ну які тут питання? Бо перше, що мене цікавить як журналіста - що він взагалі зробив чи робив . Приймав бюджет раз на рік? Ну так це робота конешно серйозна. Покатався на машині ? Ай маладець. А щось більш серйозного у відстоювання прав кременчужан - там цін на проїзд, приватизація гуртожитків, якість води може покращив?
А чому кажу за Капустян =- бо вона принципів своїх на відміну від нинішніх хлопчиків в міській раді, які і маму рідну готові продати за свій бізнес ( розпил бюджетних грошей на сесіях міської ради) - не міняє.
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру

адвокат Ульянов (13.06.2012, 11:40) писал:Ну от скажіть, навіщо професорам, та ще й історії, політика???Треба бути реалістами хоч трохи, куди вже я романтик та ширяю в емпіреях, але я б такого не підтримав ( нічого особисто проти Анни Капустян не маю)

Она давно политикою занимается. Она действующий депутат ЕМНИП Кремрайрады.
И со "Свободою" активно вместе трудится,когда захочется ПР подкузьмить.
Так что пусть выдвигается в городские депутаты или выше.
В районе она порядок навела,чиновники там по струнке ходят,никто их воду не травит,так что можно городом заняться.Или ВР.
И в науке уже нечего делать, голодомор описан от и до, повстанцы тоже. Вот осталось только улицы попереименовывать....
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
писатель
15:02, 13.06.2012
Не знаю, що у вас там відписано - які теми. Це інше питання. Нині ж мова про те, який народний депутат від Кременчука відстоюватиме інтереси мешканців міста і не лише їх. Щодо Молодіжного - там все зрозуміло. Ці мешканці будуть додатком у наступні чотири роки до когось . Але нардеп, все одно, від нашого міста потрібен. І як на мене це має бути така людина, як б не міняла кожні 5 хвилин колір своєї фуражки, з червоного на білий.
З досвіду всіх виборів у нас вже були випадки, коли ми обираємо комуніста, а він стає бізнесменом. І тоді він починає бачити всіх інших в гробу і білих капцях. Так само ми обирали політика одного кольору, а він раптом змінився на всі 100 відсотків.
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру

писатель (13.06.2012, 13:52) писал:І як на мене це має бути така людина, як б не міняла кожні 5 хвилин колір своєї фуражки, з червоного на білий. З досвіду всіх виборів у нас вже були випадки, коли ми обираємо комуніста, а він стає бізнесменом. І тоді він починає бачити всіх інших в гробу і білих капцях. Так само ми обирали політика одного кольору, а він раптом змінився на всі 100 відсотків.

Тогда уж поведайте народу,не была ли Анна Тимофеевна в молодости коммунистом.
А то окажется,что и она тоже...
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Мене мало цікавить хто і ким був. Мене більше цікавить, хто і ким є.
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру

писатель (13.06.2012, 15:41) писал:Мене мало цікавить хто і ким був. Мене більше цікавить, хто і ким є.

С трудом вериться,ибо только что писалось "З досвіду всіх виборів у нас вже були випадки, коли ми обираємо комуніста, а він стає бізнесменом. І тоді він починає бачити всіх інших в гробу і білих капцях. Так само ми обирали політика одного кольору, а він раптом змінився на всі 100 відсотків."(с)
(c)
Старший сержант запаса.
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Та тут інша справа. Є конкретні справи і є наші кроки в різних обставинах . Капустян Анна - професор історії. Якби хотіла вже давно була б в США чи Канаді. Якби захотіла, вже давно була б спеціалістом на Полтавському ГЗК, але у людини є принципи і вона не продається .
Не здалася тут - не здасться й там теж

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация