писатель (18.12.2012, 16:25) писал:Друга - невинуватая я бо він сам до мене прийшов
А вы ожидали правды? Что то в стиле "да клал я на вас холопов с высокой колокольни"? Обычная "техничная отмазка", я бы тоже самое написал бы, если бы меня на лжи споймали.
Не, я таки поставлю в газеті все це. Також власне привітання йому додам з приводу тушканства. Кременчук має знати своїх "героїв" - що вони кажуть, що вони роблять і чим все пояснюють.
Kanarsky даже если бы он голосовал бы за решения оппозиции, для города это было бы ни тепло, ни холодно. Это не тот человек, который будет пытаться для города выбить какое-то финансирование, помочь с тендерами т. п..
Ему просто нудна страховка для бизнеса, и, видимо, ПР дали лучше гарантии, чем ОО, только и всего.
Не знаю як ви, але коли кажуть "помочь з тендерами", щось у мене одразу виникають нехороші думки. Незнаю я - це звісно тема трошки не така. Але ось що я думаю. Вибити щось для Кременчука в принципі можна. Он Шаповалов нам стару ялинку хоче привезти з Києва, минулорічну. Але наскільки це вирішує проблеми. Маю на увазі не одну цю ялину. Не думаю я що можна вирішити проблеми одного міста, поки вся Україна сидітиме в болоті.
писатель (18.12.2012, 17:47) писал:Не знаю як ви, але коли кажуть "помочь з тендерами", щось у мене одразу виникають нехороші думки.
Вы прекрасно знаете, что в Украине который гор бюджет принимается с дефицитом. Средства есть, но их однозначно на всех не хватит. Так вот я считаю, что депутат от города N должен помогать этому городу получать средства из гос. бюждета, иначе его конкуренты из городов M и K сделают это за него для своих городов. Или я не прав? Что по вашему должен делать "депутат от Кременчуга"? Ёлку ставить? ПфФФФФ, КОМУ ЭТО НАФИГ НАДО?
писатель (18.12.2012, 17:47) писал:Не думаю я що можна вирішити проблеми одного міста, поки вся Україна сидітиме в болоті.
Можно, было бы желание. Конечно не все, но многие проблемы воплне можно было бы решить.
Не зрозумів я дещо з викладеного вами - у нас хіба созмаганння на тему: хто собі більше субсидій виб"є? Так нам в цій справі Донецьку область та Єнакієво ніколи не обійти - туди більше всього субсидій йде. Тільки питання є - і що, зміни може від цього якісь є? Може безробіття там менше стало, чи зріс рівень життя? Я теж прихильник ваших думок. От для чого Козельщині або Семенівці чи Глобиному субсидії? Облізуть і без них, бо нам теж гроші потрібні. От тільки питання - для чого вони нам потрібні ці гроші? На відкати ? Ось кременчуцька міська рада на своїй сесії наступного вівторка бюджет міста збільшить на сто млн.грн. Це субсидії прийшли, тому і збільшать. Але ні до мене , ні до вас ці субсидії не дійдуть, бо вони призначені енергетичним компаніям як компенсація в різниці тарифів. В принципі, я знаю де ці субсидії врешті решт випливуть - там острів є такий, Кіпр називається. От туди субсидії і підуть. Питання в цій справі головне є - систему потрібно змінювати і податків і відповідальності за хабарництво і за решту іншо. Бо завжди ми будемо у Семенівці кошти забирать, а потім будемо думати - йо, куди ж це гроші наші пропали. Нардеп саме для цього придуманий - не субсидії виривать, хто б там не був , бо ні Луганськ, ні Донецьк він не обійде. Але слід систему змінювати з її офшорами, непрозорими витратами і та всім іншим
Які проблеми вирішити - міст збудувати? Так його ніколи не збудують, бо все одно гроші покрадуть. ГЕС укріпити - так це і без нас робиться на гранти ЄБРР
Але чесно цікаві мені думки товариства в цій справі : зокрема і справді що є головним у роботі народного депутата? Рівень нашого життя, реформи в економіці, субсидії, які заберемо у Решетилівки чи Кобеляк? Не для газети цікаві, для такого і сам напишу, але для того, аби знати, що думають з цього приводу найбільш просунуті кременчужани - користувачі Інтернету
старейшина
старейшина
старейшина