писатель (04.10.2012, 21:29) писал:питання не в тому , коиу ми потрібні. але в тому , що потрібно нам
Я не знаю, що потрібно Вам особисто, але знаю декілька людей чиї потреби конфліктують з моїми І що тепер робити? Скаргу в Європарламент писати?
Цитата: К раввину пришли два купца с просьбой решить их спор. Раввин выслушал первого и сказал: -Ты прав. Тут заговорил второй и изложил свои доводы. Раввин выслушал его и сказал: - Ты тоже прав. - Слушай, как они оба могут быть правы? - кричит ему с кухни жена. - И ты тоже нрава, - отвечает раввин.
Guba (04.10.2012, 22:19) писал:Может про депутатто поговорим
Так вродь о тех, по которым есть информация все ясно, а об остальных - писатель выйдет из отпуска, и, как представитель независимых СМИ, правдивую статью в газету напишет, вместо телепрограммы.
писатель (04.10.2012, 21:35) писал:головне - не коли. а наскільки
Сколько надо, сколько и буду. А что-писателю на мое место захотелось? Не возьмут. И книжку он не напишет. Так что замены мне нет. А поймать его на очередных незнаниях я могу и из России.
Благими намерениями вымощена дорога к AD (c) Старший сержант запаса.
Будете в Росії - напишіть їм за концтабори. Але не просто так, а про те, що їхні концтабори - самі гуманні в світі концтабори. Питання заручників обійдіть. Для чого це згадувати, якщо воно відповідає вашим поглядам? І буде вам щастя від тамтешніх істориків. Але чесно кажу - більше витримки. Все ж таки, вам років як і мені, а нормальні люди завжди ведуть себе нормально. Політика - це не та справа, через яку потрібно вбивати одне одного.
Розповідають мені новину - Юрій Шаповалов зніме свою кандидатуру на виборах до Верховної Ради на користь Олега Надоші. Інформація , кажуть, точна. Взамін мер Олег Бабаєв у 2015 році піде або в уряд, або в губернатори. На його місце Юрій Шаповалов і стане. Питаю - звідки новина, бо у нас жартівників взагалі багато. Кажуть - он мерія, третій поверх - все звідти. Ну добре. Зустрічаю одного з кременчуцьких бізнесменів. Забалакали про вибори. Так і так кажу, є новина - Шаповалов певно зніме свою кандидатуру на користь Надоші. А мені у відповідь - вважай, що тобі всі повірили, от тільки скажи як бути в цій справі з грошима, витраченими на вибори? Ну як кажу бути - їх же ( гроші) обом кандидатам і Олегу Надоші і Шаповалову даром дають в Партії Регіонів, а там грошей цих немеренно. Ага кажуть - так тобі даром щас хтось щось і дасть. Всі кошти, які Шаповаловим витрачені вже і будуть витрачені ще - позичені. Їх віддавати потрібно. А де їх взяти, аби віддати ? Отож кажуть - слабі у вас новини. Боротьба на смерть йде - бо витрачено мільйон доларів якщо не більше
писатель (06.10.2012, 16:43) писал:Юрій Шаповалов зніме свою кандидатуру на виборах до Верховної Ради на користь Олега Надоші. Інформація , кажуть, точна. Взамін мер Олег Бабаєв у 2015 році піде або в уряд, або в губернатори. На його місце Юрій Шаповалов і стане.
В принципе расклад интересный. Но есть одно огромное "НО"! Как это Шаповалов так запросто возьмёт, да станет на место Бабаева??? Место Бабаеа - это выборная должность, а не назначаемая, следовательно, то, что Шаповалов станет мером - это "вилами по воде писано". Тем более, кто за него проголосует, если он, сейчас, имея "самый высокий рейтинг" снимет сою кандидатуру. Для людей в своем понимании он останется "техническим" кандидозом кандидатом.
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
писатель, Оно и видно как всегда не знающего,но много болтающего писателя. Я им уже нашел концлагерь,про который они и не подозревали. В России же. Так что писатель очередной раз оказался трепачом. Когда будете вновь писать про выдержку, воспользуйтесь своим советом для своих постов. Лучше выглядеть будете.
Благими намерениями вымощена дорога к AD (c) Старший сержант запаса.
гражданин
гражданин
(c)
Старший сержант запаса.
гражданин
(c)
Старший сержант запаса.