Вибори 2012

0
Горожане
+ 74
Великий Гуру
Ad менше емоцій і все буде добре.я казав про самий гуманний концтабір
Горожане
+ 74
Великий Гуру
друже адвокат. інформація моя точна і достовірна. я розумію що перша теза може бути уткою для заспокоєння Надоші. якого начебто мерія тут підтримує а тут не підтрииує. але утку цю не я запустив
але друге повідомлення про гроші ~ ну куди від правди втекти? та і ви це теж знаєте. між іншим я серйозно вважав що гроші йому дали даром. в партіі регіонв. інакше активісти пр з ним би не працювали. і кампанію його б не вели
Горожане
+ 74
Великий Гуру
думаю прізвищ називати не будемо. і ви і я іх знаємо.
але як на мене все це називається просто бізнес

ага питаю заступника міськоі організаціі партів регіонів~ для кого працюєте .кажу щось нічого не зрозумів. половина вас тут. а втора половина ~там. щось ви роздвоілися?
Горожане
+ 298
Великий Гуру

адвокат Ульянов (06.10.2012, 23:19) писал:Що я знаю, шановний? Що ви брешете? Це я знаю точно.
Якщо у вас така достовірна інформація про походження коштів Шаповалова на кампанію - то оприлюдніть свої докази

Да уж. Я конечно настроен против Шаповалова. Но до такого даже я не докатился. Я все-таки предполагаю что у Шаповалова достаточно своих денег и денег близких ему людей для проведения кампании.
И я надеюсь - мы победим.
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.

Е. Замятин "Мы"
Горожане
+ 74
Великий Гуру
в житті бувае все. тож розберемо це спокійно. Для початку думаю, теза про участь перших осіб міської організаціії партії регіонів в цій справіі , заперечень не викликає?
Горожане
+ 49
Почетный
гражданин
ednik
09:40, 07.10.2012

адвокат Ульянов (07.10.2012, 00:28) писал:Кандидат від ПР - Надоша, і саме під нього нагнули Бабаєва ще влітку

Вважаю, що Бабаєва нагнули, коли він ще був у Верховній Раді в БЮТі. Саме, аби не переходити в фракцію ПР (він є акціонером ФАРРО і його змусили б (наприклад Живаго таки змусили, після ряду обшуків, та арестів рахунків він перейшов у ПР)), не голосувати за антинародні закони він і балотувався у мери Кременчука, та виграв вибои. Але і тут він між двух вогнів інтересів. Бізнес (читай - шантаж з боку влади) та політичні вподобання ЙОГО виборців. Тому ми і бачимо його часто поруч з Надошою.
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
AD
Горожане
+ 186
Великий Гуру
AD
15:05, 07.10.2012
Был в пятницу в Полтаве и видел пример предвыборной агитации.
Некий В.Ковальчук по 144 округу.
Плакат огромный, на доме прикрывает этаж и со стороны Гоголя и со стороны Пушкина есть. иззображеает какую-то рукопашную схватку предположительно в Раде,но может,и на телестудии.Ибо сам кандидат сделан четким,а все вокруг куда менее.
Лозунг: цей дядько дрався,как лев. А Ти(дальше еще что-то)?
Вот так ,теперь в Раду требуются специалисты по рукопашному бою...
Благими намерениями вымощена дорога к AD
(c)
Старший сержант запаса.
xlm
Горожане
+ 32
Гражданин

__
Горожане
+ 2
Гастарбайтер
Бандюки при владі перетворили вибори по своїм "понятиям" в гру з наперстками, по якій народ завжди залишиться ЛОХОМ (цілеспрямовано використовую їх фєню). Для відновлення дії попраної владою ст.6 Конституції є лиш один шлях - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МАЙДАН від Ужгорода до Луганська. Інакше народові залишиться лиш одна доля - гнити в СЕРЕДНЬОВІЧНОМУ ГЕТТО.
Інакше заставити діяти залежність вибраного від виборця НЕМОЖЛИВО,
Горожане
+ 180
Великий Гуру

ednik (04.10.2012, 14:18) писал:Но все же я больше о политике и демократии, а не о экономике.

Учіть матчастину-політика-це зконцентрована економіка. І, між іншим, почитайте більше про мажоритарну і змішану системи: де і в яких країнах їх застосовують.
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит".
Артур Шопенгауэр

Предупреждение.
  • Все ваши сообщения будут отправлены на модерацию.
Написать ответ
Ваше имя
  1. жирный
  2. курсив
  3. подчёркнутый
  4. перечёркнутый
  5. цитата
  6. Спойлер Введите название спойлера (не обязательно):
  7. ссылка Введите адрес ссылки:
  8. смайлы
  9. картинка Введите адрес картинки:

Выравнивание:
  10. Видео Введите адрес ролика (YouTube, RuTube, Vimeo, VK):

Для RuTube и VK скопируйте код для вставки (iframe)
  11. цвет текста
  12. Слева
  13. По центру
  14. Справа
  15. скрытый
  16. информация