Дурня з "лєнінізму", про яку давні греки, які придумали суть політики, навіть не здогадувалися. Пане, є політика в управлінні суспільством з її частиною стосунків між владою та виборцем, є політика в галузі економіки, є політика в частині оборони, є політика в освіті суспільства...
Старший сержант запаса (07.10.2012, 19:57) писал:І, між іншим, почитайте більше про мажоритарну і змішану системи: де і в яких країнах їх застосовують.
Про що -про що, а про змішану, та про мажоритарну, та пропорційну ситстеми мене вчити не потрібно. Про це ми вже навчені граблями нашої новітньої історії України.
Если Вы спорите с идиотом, то, пожалуй, он делает то же самое.
прокіп (07.10.2012, 20:32) писал:Дурня з "лєнінізму", про яку давні греки, які придумали суть політики, навіть не здогадувалися.
Економіка у давніх греків будувалася виключно на експлуатації праці рабів, тому можна було мріяти про ідеальні держави з мудрими правителями.
прокіп (07.10.2012, 20:32) писал:Пане, є політика в управлінні суспільством з її частиною стосунків між владою та виборцем, є політика в галузі економіки, є політика в частині оборони, є політика в освіті суспільства...
Та що ви говорите? От тільки без економічного базиса не працюють інші соціальні інститути. Той же самий улюблений Вами Горбачов розпочав перебудову без достатнього економічного базиса і зруйнував країну.
ednik (07.10.2012, 20:37) писал:Про що -про що, а про змішану, та про мажоритарну, та пропорційну ситстеми мене вчити не потрібно.
Ну і чим же ми розумніше за Англію чи Францію?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
прокіп (07.10.2012, 17:18) писал:Бандюки при владі перетворили вибори по своїм "понятиям" в гру з наперстками, по якій народ завжди залишиться ЛОХОМ (цілеспрямовано використовую їх фєню). Для відновлення дії попраної владою ст.6 Конституції є лиш один шлях - ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ МАЙДАН від Ужгорода до Луганська. Інакше народові залишиться лиш одна доля - гнити в СЕРЕДНЬОВІЧНОМУ ГЕТТО.
И майдан ЗА КОГО? Или против всех? Так простого народного возмущения мало. Весь мир насилья мы разрушим до основанья, а затем... А ЗАТЕМ НИЧЕГО.
Ибо нет нормальных конструктивных программ. А без конструктива любые успешные Майданы приведут к анархии и войне всех со всеми.
И я надеюсь - мы победим. Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Цитата: Ибо нет нормальных конструктивных программ.
Та ти шо! Невже немає?! А що таке "нормальних"? Ця нормальність міряється чим? Якщо мені на надокучить перебувати на цьому форумі, опублікую тут одну з програм.
Цитата:Викликає. Семеняченко не входить в число " перших осіб", крім того, працює в команді не як "смотрящий" від ПР. Я теж балотувався від "тигіпка" в міську раду - то що, я регіонал? Тож не меліть дурниць.
На жаль. Але в цьому випадку у нас два кандидати від партії Регіонів - і Олег Надоша і Юрій Шаповалов. І не потрібно пане адвокат принижувати роль заступника міської організації ПР, який теж складає в цій компанії важливу роль. Бо так ми з вами дійдемо до Клюєва та Льовочкіна, Кравця ... і решту чиновників які починали свій бізнес у Кременчуці та Комсомольську, але нині знаходяться у Києві та почнемо говорити про тих, хто позичає гроші на вибори. Але предметний спор наш - кажу в цьому випадку маємо двох кандидатів від ПР - які у випадку перемоги знову здаватимуть своі карточки для голосування за хрен за що . Будуть "тушками" без своєї думки і без права голосу - робитимуть те, що їм скажуть. Тобто, будуть у нас такий саме пенсійний вік як у Китаї ( його там взагалі немає) та чекає на нас продовження покращення життя вже сьогодні.
писатель (08.10.2012, 13:24) писал:Але в цьому випадку у нас два кандидати від партії Регіонів - і Олег Надоша і Юрій Шаповалов.
То ж за якого з них голосувати?
"Убогий человечек, не имеющий ничего, чем бы он мог гордиться, хватается за единственно возможное и гордится нацией, к которой он принадлежит". Артур Шопенгауэр
shadow (08.10.2012, 20:39) писал:Эх, а я за такого бы проголосовал. Томас Санкара.
+ 150
Цитата:«Революционеров можно убить, идеи — никогда»
Між іншим: завтра виповнюються 45 років із дня загибелі Ернесто Че Гевари - людини, про яку Ж.-П.Сартр сказав
Цитата:«Я думаю, что он был не только интеллектуалом, но и самым совершенным человеком нашей эпохи»
. У самого ж Че мені подобається наступна фраза:
Цитата:"Мое поражение не будет означать, что нельзя было победить. Многие потерпели поражение, стараясь достичь вершины Эвереста, и в конце концов Эверест был побежден"
Коли згадуєш таких людей то на
писатель (08.10.2012, 13:24) писал: і Олега Надошу і Юрія Шаповалова
і
писатель (08.10.2012, 13:24) писал:Клюєва та Льовочкіна, Кравця
і, навіть Терена-Тарана без певного почуття (про яке писав той же Сартр) не хочеться й дивитися.
гражданин
Артур Шопенгауэр
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
Больше: я уверен - мы победим. Потому что разум должен победить.
Е. Замятин "Мы"
Артур Шопенгауэр
гражданин
Артур Шопенгауэр